IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Ем нали за туй ти говорих, едно 50-на надолу. Дотук има 40-на вече...после може и нагоре за разнообразие, малко зеленко да видим, от червеното се напечелих вече...
    да правси
    аз иначе се забавлавам с кабелиена нагоре надоло както доиде
    Last edited by cherkelov; 08.06.2010, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
      то временно отиде надоло
      Ем нали за туй ти говорих, едно 50-на надолу. Дотук има 40-на вече...после може и нагоре за разнообразие, малко зеленко да видим, от червеното се напечелих вече...

Коментар

• то временно отиде надоло

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Бай по еврото от 1,1919 стоп 1,1870 цел 1,32
          Ох, бай или бой

Коментар

• Бай по еврото от 1,1919 стоп 1,1870 цел 1,32

Коментар

• пробива - пак през франка...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                Що така всичко пак се изсули?? Какъв е слухът този път?
                Няма слух, някой се изпусна, ама кой, не знам...

Коментар

• Що така всичко пак се изсули?? Какъв е слухът този път?

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                    Аз пък ще ти кажа, че брокера не ти "заема" никакви пари.

По точно той като ти заеме 10к евро , ти му заемаш 10к долара , та затова лихвата е само разликата между лихвите.

Ако помислиш малко ще разбереш защо. СЪответно добрите брокери нямат такава лихва "заем"
                    Това щото брокера взема накуп всики поръчки бай и сел и прави салдо?
                    т.е. ако заема някакви пари, те са само салдото от всички позиции...на прав път ли съм?

Коментар

• Аз пък ще ти кажа, че брокера не ти "заема" никакви пари.

По точно той като ти заеме 10к евро , ти му заемаш 10к долара , та затова лихвата е само разликата между лихвите. Но брокера има bid и ask на лихвите , т.е. колко иска и колко дава ... Разликата е минимална - стотни от процента.

Ако помислиш малко ще разбереш защо. СЪответно добрите брокери нямат такава лихва "заем"

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      За суапа - начина по който се изчислява включва и ЛИХВАТА ЗА БРОКЕРА (като предлог за нея са парите, които ти е заел поради ползването на leverage). Да, често се случва да има отрицателен суап и в къси и в дълги - по една двойка. Защото сега лихвените нива са ниски и когато брокера си заложи 3% лихва, от нея се вадят лихвите за валутите от двойката (ако примерно си Е/$ с лихви 1% и 0.5%, ще се получат -2% дълги и -2.5% къси).
                      Някои брокери работят така, тъпо ама факт.
                      Last edited by SStoilov; 08.06.2010, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                        нанякъде.накъде.
                        Аз съм зелен тука.

Затова казах малко почивка, че се мъти нещо нанякъде, не съм сигурен ама май 50-на пипа надолу. Ама щото не съм сигурен - почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Кой скалпирал, скалпирал, кой спал, спал

Малко почивка е препоръчителна за скалпиращите, нещо се мътииии

Нанякъде...
                          нанякъде.накъде.

Коментар

• Кой скалпирал, скалпирал, кой спал, спал

Малко почивка е препоръчителна за скалпиращите, нещо се мътииии

Нанякъде...

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Боре....ти тоя стоп мислиш ли че е акуратен толкова далече ? Това са две фигури и половина, за колко време правиш толкова профит ако осъществиш загуба ?
                              сбърках сънен съм още на 1.2010 сега ще пия кафенце
                              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                За суапа - начина по който се изчислява включва и ЛИХВАТА ЗА БРОКЕРА (като предлог за нея са парите, които ти е заел поради ползването на leverage). Да, често се случва да има отрицателен суап и в къси и в дълги - по една двойка. Защото сега лихвените нива са ниски и когато брокера си заложи 3% лихва, от нея се вадят лихвите за валутите от двойката (ако примерно си Е/$ с лихви 1% и 0.5%, ще се получат -2% дълги и -2.5% къси).
                                Някои брокери работят така, тъпо ама факт.
                                Да, благодаря,

аз съм на две демота, на едното ми слага отрицателни суапи и в двете посоки, на другото ми слага отрицателен суап само на сел евро и 0 на бай евро.

Коментар

Working...
                                X