IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, видях ! Но ако малко разбираш ТА и следваш тренда само в евро/долар , лоста няма да ти пречи , а даже ще ти помага Демек тия 1000 пипа ще ги изкараш и за по- малко от 1 година
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Спарт,
      казвам без "лост"

Коментар

• И аз познавам "лично", двама дето проиграха апартаменти на форекс .При това на нивата на НИ от 2006-2008 г. Единият даже излъга че , уж , се усетил "навреме " и с огризките от панелката си е купил некво БМВ
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Махам иронията (ако я има) от поста ти, но си човек с капитал, който иска да го увеличи съизмеримо с живота си, а не в 300 годишен времеви фрейм.
          Може и да не ми отговаряш. Не се заяждам с теб.
          ....................
          Няма никаква ирония в поста ми. Ти си добър анализатор, но не по-добър инвеститор от мен.
          Мразя или обичам, това е характерно за мен!
          Мразя нивото на днешните инвеститори в НИ.
          Обичам да се говори, мисли и проектира точно за Япония като за родина на апокалипсиса

Коментар

• LANDLORD 31
            аз съм те блокирал с "автомодератора" и немога да те чета, но виждам цитатите.
            Гледай една сметка:

един апартамент например струва 100К.
            слагам ги директно у форекса без лост 1:1.
            на годишна база ми трябват само 1000 пипа за възвращаемост от 10%.
            След кризата да ти кажа имотите повече от 3-5 на година няма да правят неми се обяснява защо. Има литература виж след всеобщи еуфории как се развиват нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
              Аз изобщо не препоръчвам да се търгува йена в момента. Но историческото дъно от март '95г. е на дневен ред.
              Не се стърпях да ти покажа и друго
              Last edited by fickata; 30.03.2011, 14:27.
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                .(..................
                Така е ПРИЗНАВАМ! Проявявам интерес към форекса, но не и към неговите участници и към неговите графики и таблици. Във всяка математика има и нерационално мислене. Нерационалното мислене според мен е ключа към успеха. И дългосрочните прогнози основани на задълбочени икономически и политически анализи и прогнози, както и ИНТУИЦИЯ на финансовите пазари. Аноне, ти си велик гений!!!!!!!!!!!!!!!!1 Как позна, че се интересувам точно от валутната търговия, след като възхвалявам само имотите????????????
                Махам иронията (ако я има) от поста ти, но си човек с капитал, който иска да го увеличи съизмеримо с живота си, а не в 300 годишен времеви фрейм.
                Може и да не ми отговаряш. Не се заяждам с теб.

Коментар

Не е така. Той явно проявява интерес към форекса. Дали като алтернатива за допълнителни доходи или като за основни, това е друга тема..., но аз не си спомням редовно спамене на участник ЪПЪР от темите за НИ тук. Това е доста показателно....
                  .(..................
                  Така е ПРИЗНАВАМ! Проявявам интерес към форекса, но не и към неговите участници и към неговите графики и таблици. Във всяка математика има и нерационално мислене. Нерационалното мислене според мен е ключа към успеха. И дългосрочните прогнози основани на задълбочени икономически и политически анализи и прогнози, както и ИНТУИЦИЯ на финансовите пазари. Аноне, ти си велик гений!!!!!!!!!!!!!!!!1 Как позна, че се интересувам точно от валутната търговия, след като възхвалявам само имотите????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
                    Явно брокерът ти е чуо
                    При хай бид 1.4003 и спред 2 пипса, офъра е 1.4005, но и при спред 1пип офъра щеше да е на 1.4004
                    Но пък ..... свят голям - брокери всякакви
                    Брокерът ми е Дукаскопи.
                    Attached Files
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      anon6706 не му отваряй очите !!!!
                      Нека си живее с мечтите дето
                      щял да къта по някои наем от
                      некое кими
                      Не е така. Той явно проявява интерес към форекса. Дали като алтернатива за допълнителни доходи или като за основни, това е друга тема..., но аз не си спомням редовно спамене на участник ЪПЪР от темите за НИ тук. Това е доста показателно....

Коментар

Виж сега, ти малко подценяваш форекса. Тук, ако имаш необходимите умения и те споходи късмета, дори за малко, може да направиш от малко пари много и то за кратко време.

Не ми харесва пренебрежението ти към темата и участниците в нея.
                        =============
                        МАЛКО. Че аз мисля, че те ровят по кофите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Аз верно, че имам необходимите умения във валутната търговия и то от 1989г. насам, но разни тийнъри нямат, предполагам се сещаш, щото те бързат. Защо бързат, защото нямат. Никой който има не бърза. Сечаш ли се?

Коментар

• anon6706 не му отваряй очите !!!!
                          Нека си живее с мечтите дето
                          щял да къта по някои наем от
                          некое кими
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            ..............
                            Смешно ти е щото знаеш, че говориш с двама пълни клошари нали? Я ги знам бре. Ако требе, ке ги приютя!
                            Виж сега, ти малко подценяваш форекса. Тук, ако имаш необходимите умения и те споходи късмета, дори за малко, може да направиш от малко пари много и то за кратко време.

Не ми харесва пренебрежението ти към темата и участниците в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Хубав ден беше яко пупсувах на ВОЛЯ
                              по хейтъри и ЖИУОТНИ , ЧЕ НАКРАЯ И +10 ПИПА
                              Айде
                              Само така Реде .... човек директно трябва да си го казва.
                              Даде си днес. при мен не беше МЕГА, но си беше добре.

Коментар

• Тоя долниа го нямаше днеска
                                и се чудя дали да не попсувам още
                                малко за добър сън дето се казва
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X