If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, видях ! Но ако малко разбираш ТА и следваш тренда само в евро/долар , лоста няма да ти пречи , а даже ще ти помага Демек тия 1000 пипа ще ги изкараш и за по- малко от 1 година
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
И аз познавам "лично", двама дето проиграха апартаменти на форекс .При това на нивата на НИ от 2006-2008 г. Единият даже излъга че , уж , се усетил "навреме " и с огризките от панелката си е купил некво БМВ
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Махам иронията (ако я има) от поста ти, но си човек с капитал, който иска да го увеличи съизмеримо с живота си, а не в 300 годишен времеви фрейм.
Може и да не ми отговаряш. Не се заяждам с теб.
....................
Няма никаква ирония в поста ми. Ти си добър анализатор, но не по-добър инвеститор от мен.
Мразя или обичам, това е характерно за мен!
Мразя нивото на днешните инвеститори в НИ.
Обичам да се говори, мисли и проектира точно за Япония като за родина на апокалипсиса
LANDLORD 31
аз съм те блокирал с "автомодератора" и немога да те чета, но виждам цитатите.
Гледай една сметка:
един апартамент например струва 100К.
слагам ги директно у форекса без лост 1:1.
на годишна база ми трябват само 1000 пипа за възвращаемост от 10%.
След кризата да ти кажа имотите повече от 3-5 на година няма да правят неми се обяснява защо. Има литература виж след всеобщи еуфории как се развиват нещата.
.(..................
Така е ПРИЗНАВАМ! Проявявам интерес към форекса, но не и към неговите участници и към неговите графики и таблици. Във всяка математика има и нерационално мислене. Нерационалното мислене според мен е ключа към успеха. И дългосрочните прогнози основани на задълбочени икономически и политически анализи и прогнози, както и ИНТУИЦИЯ на финансовите пазари. Аноне, ти си велик гений!!!!!!!!!!!!!!!!1 Как позна, че се интересувам точно от валутната търговия, след като възхвалявам само имотите????????????
Махам иронията (ако я има) от поста ти, но си човек с капитал, който иска да го увеличи съизмеримо с живота си, а не в 300 годишен времеви фрейм.
Може и да не ми отговаряш. Не се заяждам с теб.
Не е така. Той явно проявява интерес към форекса. Дали като алтернатива за допълнителни доходи или като за основни, това е друга тема..., но аз не си спомням редовно спамене на участник ЪПЪР от темите за НИ тук. Това е доста показателно....
.(..................
Така е ПРИЗНАВАМ! Проявявам интерес към форекса, но не и към неговите участници и към неговите графики и таблици. Във всяка математика има и нерационално мислене. Нерационалното мислене според мен е ключа към успеха. И дългосрочните прогнози основани на задълбочени икономически и политически анализи и прогнози, както и ИНТУИЦИЯ на финансовите пазари. Аноне, ти си велик гений!!!!!!!!!!!!!!!!1 Как позна, че се интересувам точно от валутната търговия, след като възхвалявам само имотите????????????
Явно брокерът ти е чуо
При хай бид 1.4003 и спред 2 пипса, офъра е 1.4005, но и при спред 1пип офъра щеше да е на 1.4004
Но пък ..... свят голям - брокери всякакви
Брокерът ми е Дукаскопи.
Attached Files
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
anon6706 не му отваряй очите !!!!
Нека си живее с мечтите дето
щял да къта по някои наем от
некое кими
Не е така. Той явно проявява интерес към форекса. Дали като алтернатива за допълнителни доходи или като за основни, това е друга тема..., но аз не си спомням редовно спамене на участник ЪПЪР от темите за НИ тук. Това е доста показателно....
Виж сега, ти малко подценяваш форекса. Тук, ако имаш необходимите умения и те споходи късмета, дори за малко, може да направиш от малко пари много и то за кратко време.
Не ми харесва пренебрежението ти към темата и участниците в нея.
============= МАЛКО. Че аз мисля, че те ровят по кофите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Аз верно, че имам необходимите умения във валутната търговия и то от 1989г. насам, но разни тийнъри нямат, предполагам се сещаш, щото те бързат. Защо бързат, защото нямат. Никой който има не бърза. Сечаш ли се?
..............
Смешно ти е щото знаеш, че говориш с двама пълни клошари нали? Я ги знам бре. Ако требе, ке ги приютя!
Виж сега, ти малко подценяваш форекса. Тук, ако имаш необходимите умения и те споходи късмета, дори за малко, може да направиш от малко пари много и то за кратко време.
Не ми харесва пренебрежението ти към темата и участниците в нея.
Коментар