Първоначално изпратено от ПК1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗнаех си, че си чакал да чукне над 1.4000 евро/долар и да се "подмокри" перото ти.
Толкова ми е смешно понякога.
Смешно ти е щото знаеш, че говориш с двама пълни клошари нали? Я ги знам бре. Ако требе, ке ги приютя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеАз 5-6 айде 10-15 пипа точност в целите не ги броя .... тъй че си познал нивото .
Толкова ми е смешно понякога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеДобър вечер!
Аноне,
един ден да ми пресъхне "перото" ..... и ти се се превърнал в основния спамар на форума бре....... чак Реда глътнал бастуна, гледам
.
Току що затворих точно на +10 пипа,
та деня мина мега успешно !!!!!
Не съм глътнал БАСТУНА , а просто
не си в час, щото на мен половината
постове ми ги ИЗТРИХА днеска
Хубав ден беше яко пупсувах на ВОЛЯ
по хейтъри и ЖИУОТНИ , ЧЕ НАКРАЯ И +10 ПИПА
Айде--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДобра да е!
Туй за спамерството да не ти дойде след като евро/долар чукна над 1.4000? Бая изчака/пресъхна "перото" ти.
--------------------------
Nekaduren Astrolog
еми почете те го "дрътия"
Реде
да не се стегнеш пак. Днес ми е любимия лаф .... чак се нарекох 2-3 пъти така.Last edited by anonimen komardjia; 14.03.2011, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧовекът ТИКОВА ГРАФИКА - ПК2.
За чий ги уточняваш тези неща??!! Пак ли си превъртял 2*E34 лота?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеПК1 днес се загледах по ПК95 и там установих,че който иска да се научи на М1 да си пусне демо там. М1 при тях работи, като М5 ..... като динамика .... заспиваш.
Абе честно казано, според мене нямаш кинти. Верно ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеЯвно брокерът ти е чуо
При хай бид 1.4003 и спред 2 пипса, офъра е 1.4005, но и при спред 1пип офъра щеше да е на 1.4004
Но пък ..... свят голям - брокери всякакви
За чий ги уточняваш тези неща??!! Пак ли си превъртял 2*E34 лота?
Коментар
-
Аноне,
един ден да ми пресъхне "перото" ..... и ти се се превърнал в основния спамар на форума бре....... чак Реда глътнал бастуна, гледам
.
Туй за спамерството да не ти дойде след като евро/долар чукна над 1.4000? Бая изчака/пресъхна "перото" ти.
Коментар
-
Аноне,
.
Пенчев,
добре е наистина като дойде пролетта и тука става най-доброто място за живеене. Заобикалящото добре се отразява за отмората на окото, а лятото още по добре е тука.
Ако знаех, че ще видя големия ти триъгълен НОС, щях да питам моя приятел Муамар, как да ти го бомбардирам, за да не плещи поне такива откровени простотии. Но рано или късно ще ми паднеш, нали знаеш лузъре?
Коментар
-
Добър вечер!
Аноне,
.
Пенчев,
добре е наистина като дойде пролетта и тука става най-доброто място за живеене. Заобикалящото добре се отразява за отмората на окото, а лятото още по добре е тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеОцеля като по чудо . Айде стопа на +1.
При хай бид 1.4003 и спред 2 пипса, офъра е 1.4005, но и при спред 1пип офъра щеше да е на 1.4004
Но пък ..... свят голям - брокери всякакви
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПо този случай айде една малка къса 3994@ сл 4004 цел 3980Оцеля като по чудо . Айде стопа на +1.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар