IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аноне трябва да черпиш среброто кво хубаво тръгна надоле
    Докато човек не се предаде,той е по-силен от своята съдба - Ремарк

Коментар

• Като гледам и тази нощ Никкей на минус 5%, май започна скуиза на хедж-фондовете. Подготвяйте се за необичайни движения и голяма волатилност.
      Успех и лека нощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
        И на теб успех и не забравяй стоп-а.
        Това пък защо го написа???!!!

Нали не ме бъркаш с някои от твоите курсисти или фенове???

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Не знам... Ти не търсиш нестандартния подход, но може и да си прав. Аз ще взема да се оттегля на заслужена почивка след 30-на минути, но ще си остана на късо сребро.
          Успех ти желая!
          И на теб успех и не забравяй стоп-а.

Коментар

Среброто най активно се търгува между 13.00 и 14.00ч щатско време. Тогава се правят скуизове. Туранагите само ще го купуват, както и златото. Причините са инфлация и сигурност.
            Виж какъв красив бул флаг е образувало в момента. Завършващото "е" лези на 35.60 след което би следвало да видим ново "рали" и очаквам да видим нов 31г връх до нива от 37.30$ (това по техниката).
            Не знам... Ти не търсиш нестандартния подход, но може и да си прав. Аз ще взема да се оттегля на заслужена почивка след 30-на минути, но ще си остана на късо сребро.
            Успех ти желая!

Коментар

Дай някакъв аргумент, освен личното ти пристрастие....

П.П. Вече е азиатска сесия и ако ще продават сребро, то сега ще е... ..
              Среброто най активно се търгува между 13.00 и 14.00ч щатско време. Тогава се правят скуизове. Туранагите само ще го купуват, както и златото. Причините са инфлация и сигурност.
              Виж какъв красив бул флаг е образувало в момента. Завършващото "е" лези на 35.60 след което би следвало да видим ново "рали" и очаквам да видим нов 31г връх до нива от 37.30$ (това по техниката).

Коментар

Какво да ти кажа? Вече ти казах - на 35.55/60 трябва да касираш и да хвърляш капа до тавана. Пък и утре е ден. Пак можеш да го скъсиш.

Играх табла в зоната докато си чакам късите в Ози.
                Дай някакъв аргумент, освен личното ти пристрастие....

П.П. Вече е азиатска сесия и ако ще продават сребро, то сега ще е... ..

Коментар

ПК1, кажи нещо де.... Дискутираме, а и става дума за доста кинти.

П.П. За неразбиращите - става дума за 3 лота късо сребро, т.е. 0.01 е равно на $50 по три....
                  Какво да ти кажа? Вече ти казах - на 35.55/60 трябва да касираш и да хвърляш капа до тавана. Пък и утре е ден. Пак можеш да го скъсиш.

Играх табла в зоната докато си чакам късите в Ози.

Коментар

Мерси за пожеланията!
                    Наблюдава ли му днешните движения? Имахме риск-он от Европа, спад на долара, "невероятните" спадове на американките борси, нефта и все пак среброто и златото не дръпнаха нагоре..... т.е. пътят под 35,50 е отворен и пак ще се пробва подкрепата на 34,00.
                    Така си го мисля,де.....
                    ПК1, кажи нещо де.... Дискутираме, а и става дума за доста кинти.

П.П. За неразбиращите - става дума за 3 лота късо сребро, т.е. 0.01 е равно на $50 по три....
                    Last edited by anon6706; 15.03.2011, 01:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Аноне рипорта на RBA ли чакаш ? Не очаквам изненади там , пък и ФЕД е по-важен
                      Да, чакам го. Имам едни дълги GBP/AUD и искам да знам дали да нощувам с тях или да ги затворя.... А и утре ме чака работа през целия ден, но не по форекса.

Коментар

• Комарджи ама те и "имотите " му са едни .....с локации като землянки Хубавото на нашия сграден фонд е ,че 80 % от него е без остатъчна стойност ( т.е напълно амортизиран ) . И ако стане неква японска случка 9.0 по Рихтер ще сме дълбоко закопани , но поне е сигурно че уличните чакали няма да ни разнесат ...Само требе да минат руините с чакъл и повечко пръст ,и да трамбоват с валяците ....
                        ===================================

Аноне рипорта на RBA ли чакаш ? Не очаквам изненади там , пък и ФЕД е по-важен
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

В случая става въпрос за с$ (центове). Така като го гледам на 35.55/60 да корегира и после пак е нагоре. Желая ти да направиш профит от късите.
                          Мерси за пожеланията!
                          Наблюдава ли му днешните движения? Имахме риск-он от Европа, спад на долара, "невероятните" спадове на американките борси, нефта и все пак среброто и златото не дръпнаха нагоре..... т.е. пътят под 35,50 е отворен и пак ще се пробва подкрепата на 34,00.
                          Така си го мисля,де.....

Коментар

Лост, Кост, все тая....
                            Важното за мен е тази нощ да падне среброто поне с 60 пипа.....(от 36.00, демек на 35.40) и утре ще празнувам, че ми е бая голяма позицията.
                            В случая става въпрос за с$ (центове). Така като го гледам на 35.55/60 да корегира и после пак е нагоре. Желая ти да направиш профит от късите.

Коментар

• Лост, Кост, все тая....
                              Важното за мен е тази нощ да падне среброто поне с 60 пипа.....(от 36.00, демек на 35.40) и утре ще празнувам, че ми е бая голяма позицията.

Коментар

• лоста върви с опита.
                                в случая човека не е доказал , че и 1:5 може да управлява.

Коментар

Working...
                                X