IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е Бат Седефчо ЧРД !!!
    Жюф и здраф !!!
    Много късмет !!!!
    Коментираните по-доле 1000 пипа
    да ги направиш още таз седмица!!!!
    Като гледам как вървят нещата
    пазара ще ги даде !!!!
    Още една РИБА
    Много сме, силни сме !!!!!
    Големи РИБИ сме !!!
    ===========================
    П>П>
    DAX Germany 6,866.63 -1.65%
    Dow -226.00 / -1.90%
    МАлииииииииииииии
    Last edited by bgg_red; 15.03.2011, 08:58.
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Като стана на въпрос за Японците, те и без друго си имаха Икономически проблеми, но сега като се замисля след тази КАТАСТРОФА виждам Стагнацията в Японската Икономика да продължи доста дълго за напред и в дългосрочен план я виждам ЙЕНАТА на нива от 70.00 срещу Американския Долар.

На всичкото отгоре след като през 2010 година Китай задмина Япония по БВП, сега виждам в дългосрочен ПЛАН и Германия да задмине Япония, така, че Германците могат да отварят Шампанското вече защото тука до година две виждам Германия да е вече Третата най-Силна Икономическа Държава в СВЕТА!!!

Коментар

• Движението в евро/долар не е от йената. Специално през нощта

Коментар

• Елементарно) Ако едновремено с това няма изтегляне на голямо количество йени от фондовия пазар и намеса на BoJ за отслабване на йената

Коментар

• Тъй като Японците имат много запаси на Американски и Европейски Държавни Ценни Книжа сега ги разпродават и купуват Йени, затова се вдига стойността на Йената срещу останалите Валути!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Продават евро/йена, което се развинтва през евро/долар и долар/йена. Какво нагласено виждаш? Надявам се разбираш защо йената се заислва във всички кросове?!...
              Аз не разбирам Обясни!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
                Не ви ли се струва много странно цялата тази Работа? Сякаш има нещо нагласено тук!!!
                Продават евро/йена, което се развинтва през евро/долар и долар/йена. Какво нагласено виждаш? Надявам се разбираш защо йената се заислва във всички кросове?!...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Бравос!!!
                  ---------------
                  също се казва и гъз глава затрива
                  ---------------

Анон
                  трябва да споделиш, как го направи.
                  метал и петрол през живота си не съм пипал.
                  видях, че си чакал нещо .... сподели някакви зависимости и особености. Тренд линията е виждам.
                  Това добре си го казал. Хайде от метали не разбираш, но като написах вчера да се контри евро/долар от 1,3950-70, какво получих в замяна?! Започна да си "упражняваш" перото с мен.

Неколкократно съм казвал тук - Аз нямам проблеми с търговията, най-много вие да имате, като се чудите как и с кого да се заядете.
                  Успех!

Коментар

• Ако беше Сашо Дикофф специалист не само по Футбол и Политика, но и по ФОРЕКС сега би изрекъл култовата реплика: Тука нещо намирисва, много гнило ми се струва EUR/USD!!!

Наистина на мене ми струва, че тази нощ при вас в България докато сте спали и тук при мен докато беше ден нещо много съмнително се разви движението при ЕВРО/ДОЛАР сякаш е нагласено по точен Сценарий - само вижте какво показва на Компютъра и ще се убедите, че работата е Гнила и то мнооооооого:

http://money.bg/section/id_170

EUR/USD - HIGH Price = 1.3999, LOW Price = 1.3900

Такъв спред за само няколко часа никога не съм виждал откакто следя Форекса. За има няма 6 часа сме ударили най-високо ниво и то сме го заковали на ПИПА на 1.3999 и след това сме заковали до ПИПА на 1.3900

Не ви ли се струва много странно цялата тази Работа? Сякаш има нещо нагласено тук!!!

КОРУПЦИЯ

Коментар

• И днес БатСедефчо да почерпи.А ние ще му пожелаем здраве,успех и много профит.
                      Ч.Р.Д. Стефанаки.
                      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Мдааа, както се казва - нощ година храни.

Какво по-голямо черпене да направя от снощните ми постове?! Който играл - играл.
                        Аз тръгвам по задачи. Днес ще е интересен ден.
                        Успех!
                        Бравос!!!
                        ---------------
                        също се казва и гъз глава затрива
                        ---------------

Анон
                        трябва да споделиш, как го направи.
                        метал и петрол през живота си не съм пипал.
                        видях, че си чакал нещо .... сподели някакви зависимости и особености. Тренд линията е виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от abanosa Разгледай мнение
                          Аноне трябва да черпиш среброто кво хубаво тръгна надоле
                          Мдааа, както се казва - нощ година храни.

Какво по-голямо черпене да направя от снощните ми постове?! Който играл - играл.
                          Аз тръгвам по задачи. Днес ще е интересен ден.
                          Успех!

Коментар

• Щатските индекси и те са по 2 % надолу

Коментар

• Nikkei oще 10% надолу. Едно движение в йената приличащо на интервенция или на гръмнал друг реактор. Дайте инфо на сега станалите)

Коментар

• Никкей -13 %

Коментар

Working...
                                X