If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Късо ама бех дълъг и ядох тоягата. Сега ще покачи до 1.3630 да кажем и после може и да падне. Важното е че ми гръмна стопа сега ще иде на лимита и после един бог знае
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
пенчеве и от тука могат да се пробат къси ама си иска бая натискане .... аз искам да вида как ще се държи на 3610-20 и после ще видим има ли сделка ....
Тоя пък. Вчера на обра и днес има смелостта пак да се появи .
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
пенчеве и от тука могат да се пробат къси ама си иска бая натискане .... аз искам да вида как ще се държи на 3610-20 и после ще видим има ли сделка ....
Мараба РЕД! Къде се погуби ? Знаете ме че съм мечок и бая си изпатих от това Значи за мене решаващо ниво е около 1.3680 +- 10 ,ако затвориме седмицата над него мечите ми надежди за 1.2222 ще намалеят .Иначе за надолу път широооооок само да тръгне един път.
Ше тръгне чадо,ше тръгне. Ако не тая година,догодина ......................
Правият път е само един и той е надолу.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Мине ли пак 1.3575 и задържи,
пиши го бегало късото за известно
време !!!!
Инък може да иде до ЛЕГЕНДАРНОТО
1.333333333333333333333333333333333
днеска-утре!!! Поне дотам, щото надоле
има път под 1.29999999999999999
Мараба РЕД! Къде се погуби ? Знаете ме че съм мечок и бая си изпатих от това Значи за мене решаващо ниво е около 1.3680 +- 10 ,ако затвориме седмицата над него мечите ми надежди за 1.2222 ще намалеят .Иначе за надолу път широооооок само да тръгне един път.
При евро/долар корекцията май е пред своя край, преди поемането на север. За втори път на Н4, МА200 издържа теста, и цената отскочи. В момента на Н4, подкрепа оказва МА30.
Въпреки, че на Н4 сме под "облака", което е мечи сигнал, на Н1 сме вече над него, така, че е въпрос на време и на Н4 да се качим да влезем вътре в облака. В краткосрочен план ситуацията обаче остава комплицирана!
Коментар