IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    То аз ако бях добре,щях ли да се оженя?
    Гледай тоз канал на Н4,той и хемуса загатна за него преди ден-два,сега гледам и коко го рисува в неговата тема.Ако всичко се развива по Закона за всемирната хармония,сега трябва да тръгваме към 1.3350/30.Ама дали няма да се развият нещата по Закона за всеобщата гадост?
    Мине ли пак 1.3575 и задържи,
    пиши го бегало късото за известно
    време !!!!
    Инък може да иде до ЛЕГЕНДАРНОТО
    1.333333333333333333333333333333333
    днеска-утре!!! Поне дотам, щото надоле
    има път под 1.29999999999999999
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Пенчев баце не си добре хич !!!
      Пък не съм чел щото
      още не съм имал време
      То аз ако бях добре,щях ли да се оженя?
      Гледай тоз канал на Н4,той и хемуса загатна за него преди ден-два,сега гледам и коко го рисува в неговата тема.Ако всичко се развива по Закона за всемирната хармония,сега трябва да тръгваме към 1.3350/30.Ама дали няма да се развият нещата по Закона за всеобщата гадост?
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
        Тази корекция беше повече от нормално,+ че винаги при пробив на важно ниво,цената винаги се връща да я пробва
        Помисли още веднъж
        Повечето пъти не означава винаги, ако не си съгласен върни се назад по графиката да се увериш
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ти като знаеше предварително какво ще стане защо не ни каза че да изкярим всички. много егоистично си подходил.
          Вуди - тук се опитах да обясня що
          http://www.investor.bg/forum/showthr...01#post1209001

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            ти като знаеше предварително какво ще стане защо не ни каза че да изкярим всички. много егоистично си подходил.
            Тази корекция беше повече от нормално,+ че винаги при пробив на важно ниво,цената винаги се връща да я пробва

Коментар

• Пенчев баце не си добре хич !!!
              Пък не съм чел щото
              още не съм имал време

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                Гледам още се мъчите с късите евраци....аз се питам що не си накупихте при 1.3490,ама вие си знаете. Успех на всички.

П.С. Бях решил да не пиша повече тука,щото общо взето е безсмислено и нищо общо няма с темата "Валутна търговия",ама кво да правиш,викам да драсна и аз 1 ред
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Гледам още се мъчите с късите евраци....аз се питам що не си накупихте при 1.3490,ама вие си знаете. Успех на всички.

П.С. Бях решил да не пиша повече тука,щото общо взето е безсмислено и нищо общо няма с темата "Валутна търговия",ама кво да правиш,викам да драсна и аз 1 ред

Коментар

• На моментум (19) на Н4 ми показва вече ,че ще ходи нагоре пък аз съм къс от сутринта
                    Много тегава седмица
                    ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ

Коментар

Пенчев какви 10 млн $
                      те гонят бря ????
                      Ей.не четете,бря,не четете и туй то.Излъга ме ти днеска,като каза,че ще се връщаш да четеш какво е ставало,докато те нямаше.На чети какво писах онзи ден:

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Реда верно е ударил джакпота,но после е бил посетен от едни момчета с тъмни очила/посред зима/,които са му направили предложение,което той не е могъл да откаже/нали е алчен спекулантин/.Та сега Бай Ред пътува с една турска риболовна гемия съм североафриканския бряг,без сън и спокойствие,страхувайки се да не бъде заклан в съня си от екипажа,стискайки неистово два куфара с 10 000 000 неизпрани американски долара.Те това е цялата история,която той ми сподели,пускайки писмо в бутилка,която беше намерена на брега край Ахтопол и донесена ми с наложен платеж вчера следобяд.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Пенчев какви 10 млн $
                        те гонят бря ????

Коментар

ПЕТЛЮВЦИТЕ
                          нещо не ми харесвате !!!!!!
                          Никви ви няма !!!
                          Дайте по някоя идейка за
                          некои пип да вземем !!!
                          Не мога да разбера защо се занимаваш с този манипулиран форекс,за да вземеш някой пип,след като очевидно си изпрал 10 -те милиона $Поне 5М останаха ли чисто?
                          Къси аз ще играя чак от 3450,иначе ще гледам мача отблизо.Дълго евро почти никога не играя,защото ми е против природата
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

ПЕТЛЮВЦИТЕ
                            Никви ви няма !!!
                            Дайте по някоя идейка за
                            некои пип да вземем !!!
                            Аз съм къс,тъй че ако удължиш имаш големи шансове да вземеш някой пип
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• ПЕТЛЮВЦИТЕ
                              Никви ви няма !!!
                              Дайте по някоя идейка за
                              некои пип да вземем !!!

Коментар

• $EURUSD: Weight coming from Moody's announcing that it is reviewing a German banking group for a possible downgrade.

Успешен ден

Коментар

Working...
                                X