IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
    Начеса егото - ся да те поприземя. Нямам предвид някой да те следва, а да практикува РА-то без да се е очукал като тебе например
    Сам знаеш че нищо не идва даром.
    така е прав си въпреки , че знам за един двама скрити последователи по едно време.
    нищо добро не е излезнало доколкото разбрах .
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Погледнах и мислих, че ще падне,
      но имал си касмет , че е паднало
      само до 64
      Нищо лично!!!!!
      Просто сбърках ,
      а Крадливата мижатурка
      стана малко по-богата !!!
      изкара ми акъла бе реде, даже стопа веднага го сложих на 0 като те прочетох
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        ако някой ме следва си е за негова сметка / това е най-голямата глупост, да следваш чужди трейдове , без да знаеш какво се крие зад тях /. все пак поствам сделки тука с цел да помогна , е и да си начеша егото де, а и да срещна съмишленици , с които говорим на един език и са наясно,че трейдинга не е хазарт форума не е SIGNAL SERVICE и аз не събирам такси за сигнали , та да се чувствам виновен ако някой е имал глупостта да се подведе и да ме следва

Начеса егото - ся да те поприземя. Нямам предвид някой да те следва, а да практикува РА-то без да се е очукал като тебе например
        Сам знаеш че нищо не идва даром.

Коментар

случайно да погледна къде е цената преди да се изкажеш ?
          Погледнах и мислих, че ще падне,
          но имал си касмет , че е паднало
          само до 64
          Нищо лично!!!!!
          Просто сбърках ,
          а Крадливата мижатурка
          стана малко по-богата !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Бе няма няма пък току почнеш да раздаваш ризки

Инак вярно си е, скалп - отхапваш и бягаш. Но пак гаранция Франция - всичко зависи доколко си безпристрастен, теб те знам че си гърмян заек но дано не се подведе някой по-зеленичък и да го отнесе

ако някой ме следва си е за негова сметка / това е най-голямата глупост, да следваш чужди трейдове , без да знаеш какво се крие зад тях /. все пак поствам сделки тука с цел да помогна , е и да си начеша егото де, а и да срещна съмишленици , с които говорим на един език и са наясно,че трейдинга не е хазарт форума не е SIGNAL SERVICE и аз не събирам такси за сигнали , та да се чувствам виновен ако някой е имал глупостта да се подведе и да ме следва
            Last edited by NYSERookie; 07.03.2011, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Рукито входа по 1м ли го направи,и ако не е тайна какъв е повода
              да на 1 мин
              имаш по висок връх @ 20.41 /поглъща даже 3 последователни връхчета на 1 мин / и след това има по високо дъно @ 21.06 , което е и любимото на коко 2Б/ баровете 21.03 и 21.06 на 1 мин /

btw ако след малко видим бид 69 преди да тества дъното @ 64 е сигнал за дълга със стоп 63
              Last edited by NYSERookie; 07.03.2011, 21:48.

Коментар

ми аз проблема съм си го решил
                не чета анализи и новини
                графиката казва всичко и съмнения няма
                Бе няма няма пък току почнеш да раздаваш ризки

Инак вярно си е, скалп - отхапваш и бягаш. Но пак гаранция Франция - всичко зависи доколко си безпристрастен, теб те знам че си гърмян заек но дано не се подведе някой по-зеленичък и да го отнесе
                Last edited by moderebov; 07.03.2011, 21:48.

Коментар

айде и аз се качих за нагоре
                  дълго @ 60 стоп 54
                  Рукито входа по 1м ли го направи,и ако не е тайна какъв е повода
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Абе 10-20-30 няма проблем, ама отсега се почнаха едни съмнения:
                    http://www.investor.bg/news/article/113514/334.html
                    Точно, тва щях да кажа.....Руки ти си скалпер, вземи си твоето, ама тука има едни разбирачи на дълги, та към тях ми е иронията де.....

Коментар

ми аз проблема съм си го решил
                      не чета анализи и новини
                      графиката казва всичко и съмнения няма

Коментар

айде и аз се качих за нагоре
                        дълго @ 60 стоп 54
                        каса 1/2 +10 @ 70 стоп оставашите 0 @ 60

Коментар

• Първоначално изпратено от Prodan Разгледай мнение
                          може малко да върне ,но за надолу е сигурно.имам от 1,39761 и ще затварям към 1,39291
                          сигурни са само данъците и смъртта
                          в тоя бизнес да приемаш желанието за даденост може да ти изиграе изключително лоша шега
                          не казвам , че няма да пада, ама е хубаво да имаш едно наум и escape plan .

EVERY MOMENT IN THE MARKET IS UNIQUE
                          ANYTHING CAN HAPPEN ANYTIME
                          Last edited by NYSERookie; 07.03.2011, 21:37.

Коментар

• дълго евро от 69, цел 90, стоп на 61

Коментар

баси стисляка
                              даже 10-20 пипа ти се свидят
                              искаш стръмно надолу и праволинейно а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Крадлива мижитурка
                                ще се набълбукаш тоя път

случайно да погледна къде е цената преди да се изкажеш ?

Коментар

Working...
                                X