IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ами умряла си е онази тема. Сори че пиша тук. Инак не знам за кво му сложиха още едно Q и от QQQ стана QQQQ

щото се търгува на NASDAQ, а там всички тикери са с четирибуквени , а че умрЕ си е изцяло наша вината
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ами умряла си е онази тема. Сори че пиша тук. Инак не знам за кво му сложиха още едно Q и от QQQ стана QQQQ

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Tъкмо щях да питам какво QQQ
        i има ли разлика с QQQQ
        няма разлика
        4-те Q-та са тикера на PowerShares QQQ ETF

PowerShares QQQ™ (Symbol: QQQQ). PowerShares QQQ™ seeks to replicate the NASDAQ-100 Index®, which includes 100 of the largest, most innovative non-financial companies that trade on the NASDAQ Stock Market®. Formerly known as the NASDAQ-100 Index Tracking Stock® or QQQ, PowerShares QQQ™ gained its popularity through investment professionals, private investors and more recently, financial advisors.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Tъкмо щях да питам какво QQQ
          i има ли разлика с QQQQ

Коментар

Я едно ново късо QQQ @57,21 че не мога да спя спокойно ако нямам късо там

що бе наивнико ги постваш в тази тема тия трейдове, след като 99 % от пишещите тука не знаят кво е QQQ ?
            или NYSE темата ти се струва умряла ?

Коментар

Най-много да стане greedily ass blood shits. Влачещ стоп 25 цента от 56,95
              Я едно ново късо QQQ @57,21 че не мога да спя спокойно ако нямам късо там

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                моят от Белиз тръгна с инициали NF, сега е в Никозия и рекламира във F1 , WRC , Fulham & Aston Villa
                Основно,Оанда,май имат нещо общо,като гледам,или греша.Не искам да правя реклама,ама май я направих,Ети ако прецени да ме трийне лекичко
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Абе да ти кажа,май родословното му дърво тръгва от Никозия,ама де дазнам дали не се бъркам нещо,както и да е,просто по часа на баровете,които постна ми доде таз идея
                  моят от Белиз тръгна с инициали NF, сега е в Никозия и рекламира във F1 , WRC , Fulham & Aston Villa

Коментар

доказателства не са нужни щото си признаха сами хората за брокера не знам. кипърски ли е твоят ?
                    Абе да ти кажа,май родословното му дърво тръгва от Никозия,ама де дазнам дали не се бъркам нещо,както и да е,просто по часа на баровете,които постна ми доде таз идея

Коментар

голата истина реде, никви четки
                      а за най-добрия си се поизхвърлил малко
                      кръстникът е по-добър . he's da man
                      Крадлива мижитурка
                      КРЪСНИКА
                      никои не мож го стигна !!!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Е ся ме четкаш
                        ПА си най-добрия тука
                        Крадлива мижитурка !!!!
                        голата истина реде, никви четки
                        а за най-добрия си се поизхвърлил малко
                        кръстникът е по-добър . he's da man

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Е ся ме четкаш
                          ПА си най-добрия тука
                          Крадлива мижитурка !!!!
                          Сапунисва те Реде, бъди нащрек!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                            ,Не е доказано:
                            П.П.Благодаря за разяснението,май при един и същи ббокер търгуваме,ако не съм в грешка,но така ми се струва
                            доказателства не са нужни щото си признаха сами хората за брокера не знам. кипърски ли е твоят ?

Коментар

така е прав си въпреки , че знам за един двама скрити последователи по едно време.
                              нищо добро не е излезнало доколкото разбрах .
                              ,Не е доказано:
                              П.П.Благодаря за разяснението,май при един и същи брокер търгуваме,ако не съм в грешка,но така ми се струва
                              Last edited by bokogega; 07.03.2011, 22:27.

Коментар

изкара ми акъла бе реде, даже стопа веднага го сложих на 0 като те прочетох
                                Е ся ме четкаш
                                ПА си най-добрия тука
                                Крадлива мижитурка !!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X