Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНищо не е дало още. Стопът е на +1. Кога ще го догонвам оня с 3500-те кинта - не знам
Га писах беше на 70 сега е на 40)
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderеbov Разгледай мнениеШъ съ офранкаш едно хубавоЯвно те е засърбяло дупето драгинко - трябва че фалирало БФБ-ейче да си
Обаче са ти много малко постингите за да настигнеш оригинала хахахаха
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение- поне една буря да беше излязла
- сакън не приказвай тъй може да потъне кораба. защо ти е буря
- за да мога като се върна в българия да разказвам
- че така не можеш ли да разказвашЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеФен му бях голям. Тогава карах моряшкото училище
- сакън не приказвай тъй може да потъне кораба. защо ти е буря
- за да мога като се върна в българия да разказвам
- че така не можеш ли да разказвашБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеваско да гама от село рупча гледал ли си
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНищо не е дало още. Стопът е на +1. Кога ще го догонвам оня с 3500-те кинта - не знам
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобре добре.
Двоиния връх на 5 минутна
може да даде или е дало
20-30 пипа надоле !!!!Нищо не е дало още. Стопът е на +1. Кога ще го догонвам оня с 3500-те кинта - не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМани мани, то да бяха само гащиА кажете на къде да го подхващам форексо че освободих парички. Пуснах едно проучвателно късо от 3773 за 3337
Двоиния връх на 5 минутна
може да даде или е дало
20-30 пипа надоле !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнениеАми купувай от 1.3740/50 със стоп на 1.3425/30 и цел 1.3820/30
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМани мани, то да бяха само гащиА кажете на къде да го подхващам форексо че освободих парички. Пуснах едно проучвателно късо от 3773 за 3337
Коментар
Коментар