Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗаключиха я)
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗаключиха я)
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениееми , акциите отново влизат в полезрението ми
след година две може пък да почна да поствам трейдове в акции ПАК
тогава ще изровим обаче ОРИГИНАЛНАТА ти тема)
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеТуй че не ти се отдава оти нагласата ти е такава си е твой проблем ... Никак не ми се спори за пореден път по таз тема с теб... За съжаление аз имам по голяма успеваемост през телефона .... Пък от три месеца съм пред пецето предимно .... Доста се оувъртрейдва като се търгува само на пеце пък през телефона отваряш слагаш стоп и лимит и го забравяш
по-добре за пийенйе да си говорим. бири например или черни храститва лято кат налазим пламенът пак , няма да се отървеш толкова лесно.поне две вечери шъ оставаш
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенамери кога, точно тръгна към твоя таргет.
вероятно ще го видим около клоуза на американосите
Наздраве обаче
трябваше да поеме надоло поне до 42
очертава се тест според мен на 3923-30 и то сериозен / предполагам , утре / стоповете трябва да се под 3880
п.с . а и 3980 не върши работа ..19 пипа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенамери кога, точно тръгна към твоя таргет.
Наздраве обаче"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБъзикам се бреаз за тва и им се ядосвам, в онази тема щот почти нищо от това за което говорят не се трейдва на NYSE
след година две може пък да почна да поствам трейдове в акции ПАК
тогава ще изровим обаче ОРИГИНАЛНАТА ти темаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеда се търгува от тАлафона или извън офиса от нетбука е пулна простотия за мен
стойки и чалyми се предават , тогава когато there's no money at risk... За съжаление аз имам по голяма успеваемост през телефона .... Пък от три месеца съм пред пецето предимно .... Доста се оувъртрейдва като се търгува само на пеце пък през телефона отваряш слагаш стоп и лимит и го забравяш
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениемахнах се от пазара .......взех 5-6 пипа да не съм валат
утре ще го мислим
наздраве !
намери кога, точно тръгна към твоя таргет.
Наздраве обачеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениещото се търгува на NASDAQ, а там всички тикери са с четирибуквени, а че умрЕ си е изцяло наша вината
аз за тва и им се ядосвам, в онази тема щот почти нищо от това за което говорят не се трейдва на NYSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеПропуснал си да споменеш че айфонската им платформа става само за патери от нема никви индикатори даже и един прост мувинг неможе да си пусне човек ...
стойки и чалъми се предават , тогава когато there's no money at riskLast edited by NYSERookie; 07.03.2011, 23:25.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемоят от Белиз тръгна с инициали NF, сега е в Никозия и рекламира във F1 , WRC , Fulham & Aston Villa
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениесигурни са само данъците и смъртта
в тоя бизнес да приемаш желанието за даденост може да ти изиграе изключително лоша шега
не казвам , че няма да пада, ама е хубаво да имаш едно наум и escape plan .
EVERY MOMENT IN THE MARKET IS UNIQUE
ANYTHING CAN HAPPEN ANYTIME
Коментар
Коментар