If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Замълчете,че и на мене ми стана тъжно.
Довечера като му ударя2-3 ракии,кат се разпсувам юнашки и кат се хвана за калъчката да гръмя,ще видят те
А на сутринта,като се поосеферя,ще се повлека тъжно към работното си място,за да попълвам и подавам бумаги,необходими на държавните органи да ме контролират,за да не мога да скрия и един лев от тях,че те горкити И ТЕ ДЕЦА ХРАНЯТ,КО ШИ ИДЪТ ИНЪЧИ..
Бедна ми,бедна Българийо!/тука изтривам еднъ сълза/
16:31. Правителствата се хвърлиха да евакуират хиляди емигранти от Либия, след като армейски части дезертират, а бивш помощник на Кадафи предупреди, че разширяването на бунтовете може да доведе до сваляне на режима до няколко дни. http://www.bloomberg.com/news/2011-0...-unravels.html
16:28. Съобщения за вълна от протести в Гърция. За протести се съобщава в Сулон, Патра, Йоанина, Козани, Агринио, Волос, Атра, Хераклион, Лариса, Серес, Кефалония и др.
Това май е в полза на долара.?
70 млрд даже с всички гимнастики,както каза СПАРТ.Ако го докараме до 125 млрд евро,това си е 17-18 000 на калпак,ще е супер-икономическият тигър на Балканите
Стана ми тъжно..Какъв продукт има тази държава? Тука се гледа преразпределение с максимална облага. Какъв продукт? Тези които наистина произвждат нещо са малко и ги е срам и не знам какво им дава сили да продължават. Останалите "производители" -перат. На средната класа не им пука особено -те искат здраве да има. Другите усвояват евро парици, а последните крадат от първите. Зациклили сме. Тъжното е , че неще проумеем да бъдем задружни, да не завиждаме , да не си разваляме работата един на друг и да мислим за себеси, като част от другите.Недалновиден народ сме.А на Вуте къщата нека гори, за мойта плевня се не кося щото си запалих сам....
70 млрд даже с всички гимнастики,както каза СПАРТ.Ако го докараме до 125 млрд евро,това си е 17-18 000 на калпак,ще е супер-икономическият тигър на Балканите
СЪС сивата !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар