Първоначално изпратено от xemus
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениееврото след 3745 ми е трудно ...
ама виж кабелот ... друга песна е там ... пък ... е виж рокето се е заел с еврото тъй че ше го бъде ... освен ако не падне под 3734 ... чуваш ли тате
Руки го остави пак е сложил бирените капачки на очите, щом е пропуснал да забележи една 4-но енергийна, че дори 5-но черта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеостанах с впечатление, че и върху еврото си зорил. Значи аз останах най-ориентирания
ама виж кабелот ... друга песна е там ... пък ... е виж рокето се е заел с еврото тъй че ше го бъде ... освен ако не падне под 3734 ... чуваш ли тате
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениети ли смъкна кабела така добре комаре ... дръж там и натисни че сега е много важно .. днеска да затворим под 61 и утре сме на 58 ... нема да нахалстваме .. ама ... то си става от самосебеси ...
съм крайно разочарован от масажора ... никъф се не явява ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениетури стопа на 34 че ино лошо ...
на баща си казваш как да прай дяца ли ве емусе?
глоба една бутилка черен бушмилс веднагаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедълго ойро @ 37 стоп 31
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедълго ойро @ 37 стоп 31
ама роке ... я кажи ... да затварям ли вече йесендпето ил да си изчакам илядадвестаиседемдесятъка ....
некви злобни некадърници разправят че немало да пада под иляда и триста ... ама то им личи по писането че са паникьосани ... уф тоз кабел ако ми излезе ше си самовръча нобела за трейдърлък
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеудари ли кабела ва пезевенг ... или само се сваляте с реда тука на публика
мръсници !!!
на НАИВHИК !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНищо не е дало още. Стопът е на +1. Кога ще го догонвам оня с 3500-те кинта - не знам
мръсници !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСтрува ми се промоцията приключи.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСамо веднъж ще бъде казано, купувайте евраци, че са на промоция. Според мен следват няколко 4-5 фигури нагоре, доста скоро вероятно. Ако сте по-смели арбитрирайте агресивно и през EUR/GBP.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
съм крайно разочарован от масажора ... никъф се не явява ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеБе колко човека пишете с този ник ??
Представи си - тия са дори АД, че и са листвани на БФБ хахахахаха
Коментар
Коментар