If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Несигурността едва започва според мен. Вижте Гърция днес, прави някакви, макар и все още бегли, опити да се запали. Освен това назрява много сериозен глобален конфликт. Всичко е възможно - от повсеместни граждански войни в средиземноморския район, до Трета световна и петролна криза с война...
Ни мъ стряскай тъй,бе чиляк!Тамън ръбах енъ филия със сол и пипер/вечерята на бедния спекулантин/ и кат прочетоф,я изтърваф на чергата и гадния му пес я отнесе..Жината ши ма убий,каза,чи за наказание няма да ми даде десерт-пулвината ябълка от оняден
Хемусе,те неска казаха хорта,че нема да дигат онуй,коги ще ги чакаш пак да се изложат,че да фащаш късия кабел?А?
Несигурността едва започва според мен. Вижте Гърция днес, прави някакви, макар и все още бегли, опити да се запали. Освен това назрява много сериозен глобален конфликт. Всичко е възможно - от повсеместни граждански войни в средиземноморския район, до Трета световна и петролна криза с война...
Абе Гърция е у пета глуха вече, пазара не и реагира изобщо откак им обявиха книгите за джънкита.
Но глобални войни - това не е приятно не само от трейдинг-гледна точка.... тогава туй ще е най-малката грижа
Светът е полудял - самолети бомбардират цивилни, хора с мечове се колят по улиците, а Западните "демократи" подкрепят група озверели племенни вождове, крещящи "Алах Акбар" , искащи да заменят диктатора Кадафи с диктатора Алах.
даскале даскале ..
да та и даскала
ако бях преместил стопа на 34 , когато ми думаше , сега щях да си чопля носа с 3 пипа стоп и да ти благославям родата
добре , че съм инат и чужд акъл не приемам у дървената чотура
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Точно туй прая - и стигам до интересен извод - някой в САЩ натисна бутона MUTE на фондовия пазар.
Инвеститорите се дърпат заради Либия, а се оказа че тя не е сериозен фактор. Страховете са по-скоро към незасегнатите все още арабски държави. Аутлука обаче е позитивен - докога ще се задържи несигурността около тия революцийки?
Точно туй прая - и стигам до интересен извод - някой в САЩ натисна бутона MUTE на фондовия пазар.
Инвеститорите се дърпат заради Либия, а се оказа че тя не е сериозен фактор. Страховете са по-скоро към незасегнатите все още арабски държави. Аутлука обаче е позитивен - докога ще се задържи несигурността около тия революцийки?
Крайно време беше.. а ревулюцийките до летните отпуски в Mōśād..
па като ти е интересно си я изследвай бре медеребе ...
Коментар