IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
    еврото след 3745 ми е трудно ...
    ама виж кабелот ... друга песна е там ... пък ... е виж рокето се е заел с еврото тъй че ше го бъде ... освен ако не падне под 3734 ... чуваш ли тате
    По-интересна е липсващата вече корелация Е/$ и индекси.

Коментар

ама виж кабелот ... друга песна е там ... пък ... е виж рокето се е заел с еврото тъй че ше го бъде ... освен ако не падне под 3734 ... чуваш ли тате
      кабелото не пипам.
      Руки го остави пак е сложил бирените капачки на очите, щом е пропуснал да забележи една 4-но енергийна, че дори 5-но черта.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        останах с впечатление, че и върху еврото си зорил. Значи аз останах най-ориентирания

Коментар

ти ли смъкна кабела така добре комаре ... дръж там и натисни че сега е много важно .. днеска да затворим под 61 и утре сме на 58 ... нема да нахалстваме .. ама ... то си става от самосебеси ...

съм крайно разочарован от масажора ... никъф се не явява ....
          останах с впечатление, че и върху еврото си зорил. Значи аз останах най-ориентирания

Коментар

тури стопа на 34 че ино лошо ...

на баща си казваш как да прай дяца ли ве емусе ?
            глоба една бутилка черен бушмилс веднага
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              дълго ойро @ 37 стоп 31
              тури стопа на 34 че ино лошо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                дълго ойро @ 37 стоп 31
                позволявам ...

ама роке ... я кажи ... да затварям ли вече йесендпето ил да си изчакам илядадвестаиседемдесятъка ....

некви злобни некадърници разправят че немало да пада под иляда и триста ... ама то им личи по писането че са паникьосани ... уф тоз кабел ако ми излезе ше си самовръча нобела за трейдърлък

Коментар

удари ли кабела ва пезевенг ... или само се сваляте с реда тука на публика
                  мръсници !!!
                  Крадливата мижатурка изеде ляба
                  на НАИВHИК !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Нищо не е дало още. Стопът е на +1. Кога ще го догонвам оня с 3500-те кинта - не знам
                    удари ли кабела ва пезевенг ... или само се сваляте с реда тука на публика
                    мръсници !!!

Коментар

• дълго ойро @ 37 стоп 31
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Струва ми се промоцията приключи.
                        Сега очаквам да се ускорим към целта.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Само веднъж ще бъде казано, купувайте евраци, че са на промоция. Според мен следват няколко 4-5 фигури нагоре, доста скоро вероятно. Ако сте по-смели арбитрирайте агресивно и през EUR/GBP.
                          Струва ми се промоцията приключи.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            Добър вечер!

Тук яко замирисало на петрол и пръчове ве.

Хемусе
                            тъй като гледам само двамата останахме най-ориентираните в републиката бре.
                            Останалите предстои да ги осъзнаем.
                            ти ли смъкна кабела така добре комаре ... дръж там и натисни че сега е много важно .. днеска да затворим под 61 и утре сме на 58 ... нема да нахалстваме .. ама ... то си става от самосебеси ...

съм крайно разочарован от масажора ... никъф се не явява ....

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                              Бе колко човека пишете с този ник ??
                              Един. И един Тиквесторски админ ме имитира с 10-ина постинга
                              Представи си - тия са дори АД, че и са листвани на БФБ хахахахаха

Коментар

• Добър вечер!

Тук яко замирисало на петрол и пръчове ве.

Хемусе
                                тъй като гледам само двамата останахме най-ориентираните в републиката бре.
                                Останалите предстои да ги осъзнаем.

Коментар

Working...
                                X