If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
12:40. Според анализаторите на френската бака BNP Paribas, положителните фактори за еврото угасват след срещата на евро лидирерите на 25 март, тъй като очакваното покачване на лихвата е отиграно от пазара, а Трише ще започне да се подготвя за предстоящата смяна на поста
12:38. Според анализаторите на Джей Пи Морган, делът на долара в търговските операции е достигнал исторически минимум, което говори за намаляване на ролята на американската валута в световен мащаб и може да провокира пазара към фундаментална промяна и масивна диверсификация
Я вижте това:.
Аз пък си имам една кака 504 на 5 мин. графика. Ако расте отляво надясно на екрана маам на дълги при всяка корекция към нея. ако е хоризонтална кротувам. ако пък се понижава отляво надясно късаци на рояци.
PLP ми се похвали , че също е много доволен от тази кака. Сигурно често му пуска аванта.
Пак направих лека добавка1.42275. 2/3 продадени на 1.444стопа на 1/3 под дъното 1.4218.
Имам предвид, че все още не знам дали има закономерност в графиките, тъй като ги наблюдавам от скоро. Малко взех да се притеснявам, че биковете ще ми съдерат памучените гащи, ама нейсе. Къс съм от @4240 и за сега има изгледи да напълня касичката.
ПРАСЧО дано си напълнил касичката,
щото инак ще напълниш ПАМУЧНИТЕ гащи
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
какво имаш предвид ПРАСЧО ????
=============================
Спраска ми стопа на едното дълго
малко преди да тръгне нагоре и ми
се струва, че Крадливата мижатурка
ще влезне в разходи по ризи
Имам предвид, че все още не знам дали има закономерност в графиките, тъй като ги наблюдавам от скоро. Малко взех да се притеснявам, че биковете ще ми съдерат памучените гащи, ама нейсе. Къс съм от @4240 и за сега има изгледи да напълня касичката.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
какво имаш предвид ПРАСЧО ????
=============================
Спраска ми стопа на едното дълго
малко преди да тръгне нагоре и ми
се струва, че Крадливата мижатурка
ще влезне в разходи по ризи
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар