If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой написа тук че швейцареца бил с 40% златно покритие>>>>> вече не е така
The Swiss franc has historically been considered a safe-haven currency with virtually zero inflation and a legal requirement that a minimum of 40% be backed by gold reserves.[8] However, this link to gold, which dates from the 1920s, was terminated on 1 May 2000 following a referendum. http://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_franc
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
забравих да уточня че ползвам адмирал про и съм доволен не са ме рекоторали или оказали негативно дайствие на поръчките ми спреда е около 0.5 пипа и варира но често е и по малък но има задължителна комисионна от 4 евра при 1 лот която е право пропорционална при различните лотове (0.1 лота 0. 4 евра ) смея да препоръчам адмирал про, лично ги ползвам за скалпинг или малко по дългосрочни поръчки(няколко дена)
Аз препоръчвам Дюкаскопи и МБ Трейдинг. Весели празници.
Здрасти Фика,
гледам те и тебе пишеш по форума на Дюсаскопи
За bulet:
За скалпинг и аз препоръчвам Дюкаскопи , представители за България са Стандарт Инвестмънт валутни пазари
И аз съм с тях, нямат никакво ограничение за скалпинг, бързо изпълнение на поръчки, тесен спред + комисионна , но си разгледай сам по-подробно условията.
Иначе Метатрейдър според мен за скалпинг не става - имам сметка и в бенча, сериозни много са хората, но за съжаление при отваряне на позиция с МТ4 понякога е такова чудене, пък и спреда от 2.8 пипса при евро/долар..............
Иначе по принцип и обявен малък спред при някои брокери не е гаранция за качество, при отваряне на реална поръчка такова забавяне, такова пързаляне настава, че обявен 0.1 спред спокойно става 5.0 например. При дългосрочен трейдинг да приемем това не е чак толкова от значение , но при скалпиране е повече от решаващо.
Весели празници на всички !
Коментар