IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Христос Воскресе! Добра вечер на всички! Хайде да се чукаме
    Нивник за тая работа трябват поне 2 яйца и козунак !
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Христос Воскресе! Добра вечер на всички! Хайде да се чукаме

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Спарт и на теб добър вечер ...радвам се да те видя ! на всички форумци честит празник !
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Добра вечер !
          Добра да е !! А от Варчев който е на линия да си мръдне лявото ухо да го видим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Варчев финанс читави ли са за форекс?
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Варчев финанс читави ли са за форекс?
              Ами от това което пише по форумите... читави са да те оберат.
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                ....интересна комбинация ..заслужава да се види ...
                Добра вечер !
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Докато прочета за какво става въпрос и изтриха и двете теми. До колкото разбрах луд, прасе и крава ще правят шведска тройка??
                  ....интересна комбинация ..заслужава да се види ...

Коментар

• Варчев финанс читави ли са за форекс?

Коментар

Докато прочета за какво става въпрос и изтриха и двете теми. До колкото разбрах луд, прасе и крава ще правят шведска тройка??
                      Ахаа нещо такова

+1

Коментар

• Докато прочета за какво става въпрос и изтриха и двете теми. До колкото разбрах луд, прасе и крава ще правят шведска тройка??

Коментар

• Авееее цяла тема ми изтриха Пък таман се разговорихме за бизнес с Черкеза.

Коментар

• Някой написа тук че швейцареца бил с 40% златно покритие>>>>> вече не е така

The Swiss franc has historically been considered a safe-haven currency with virtually zero inflation and a legal requirement that a minimum of 40% be backed by gold reserves.[8] However, this link to gold, which dates from the 1920s, was terminated on 1 May 2000 following a referendum.
                            http://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_franc
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• забравих да уточня че ползвам адмирал про и съм доволен не са ме рекоторали или оказали негативно дайствие на поръчките ми спреда е около 0.5 пипа и варира но често е и по малък но има задължителна комисионна от 4 евра при 1 лот която е право пропорционална при различните лотове (0.1 лота 0. 4 евра ) смея да препоръчам адмирал про, лично ги ползвам за скалпинг или малко по дългосрочни поръчки(няколко дена)
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Аз препоръчвам Дюкаскопи и МБ Трейдинг. Весели празници.
                                Здрасти Фика,
                                гледам те и тебе пишеш по форума на Дюсаскопи
                                За bulet:
                                За скалпинг и аз препоръчвам Дюкаскопи , представители за България са Стандарт Инвестмънт валутни пазари
                                И аз съм с тях, нямат никакво ограничение за скалпинг, бързо изпълнение на поръчки, тесен спред + комисионна , но си разгледай сам по-подробно условията.
                                Иначе Метатрейдър според мен за скалпинг не става - имам сметка и в бенча, сериозни много са хората, но за съжаление при отваряне на позиция с МТ4 понякога е такова чудене, пък и спреда от 2.8 пипса при евро/долар..............
                                Иначе по принцип и обявен малък спред при някои брокери не е гаранция за качество, при отваряне на реална поръчка такова забавяне, такова пързаляне настава, че обявен 0.1 спред спокойно става 5.0 например. При дългосрочен трейдинг да приемем това не е чак толкова от значение , но при скалпиране е повече от решаващо.
                                Весели празници на всички !
                                Last edited by dreamtheater; 24.04.2011, 22:52.

Коментар

Working...
                                X