IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Не го поемай, кака че нещо издиша И 8590 не е сигурно че ще го изправи
    Проби в..ходящия клин! надолу. Колко ще е таргета?

Коментар

• Голем пич е памука на Ред-а бре !
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
        Накой да каже има ли девергенция в евро паунд.
        Не го поемай, кака че нещо издиша И 8590 не е сигурно че ще го изправи
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
          Накой да каже има ли девергенция в евро паунд.
          http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059066958

Коментар

• Накой да каже има ли девергенция в евро паунд.

Коментар

• Запецнахме нещо,галиба?Време е Мудис да се намеси Аз отивам на обяд,Фицка,пази ми стопа от биволите
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Ред, Скорпио звинявам са нещо ако обърках.
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Нъцки,максимума е 4151,един пип под моя стоп!ДАВАЙ,ДОЛАРЕЕЕ!!!!
                  Аз пък на 1.42444 добавих към дългото
                  Засега стопа удържа, а другата
                  по-дълга дълга компенсира минуса , но
                  както и розовото прасе забеляза
                  ПАМУКА пада и не е добре
                  ДАВАЙ ЕВРОТО!!!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=P8buZlmLIHI
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Ти по-добре си смени аватара :
                    Ааааааа, и после де ше си сабирам стинките ?

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Реде памука от час и нещо все надолу пердаши.
                      Грух-грух ,мълчи че съм дълъг
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                        ....
                        Ти по-добре си смени аватара :
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Така нека да се поясна.

А инак защо питам. Аз евро/$ не търгувам...по-точно през последната 1-а година имам някои несъществени сделки, абе общо взето въобще не я тургувам тази валутна двойка, но реших да питам т.к. имам един парични потоци, които плащам в $ и се чудя дали да не ги хеджирам, т.к. нива над 1,39 ме устройват напълно... , а под 1,39 почвам да губя от бизнес гледна точка, а т.к. сега е 1,424 се чудя дали поне 1/2 да не хеджирам и да изкарам на тях по 3,4 цента печалба. Затова реших да питам .
                          ами така трябваше да си зададеш въпроса... когато е ясно зададен , можеш да получиш и по ясен отговор ...
                          та отговора на твоя въпрос е веднага да си купиш долари и да смяташ 3 цента + ... и от тук нататъка до края на въпросната ти сделка за теб цената на долара няма никакво значение..

Коментар

• Реде памука от час и нещо все надолу пердаши.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Така нека да се поясна.

питах за Евро/$ прогноза за 1-2-3 месеца и повечето тук почнаха едва ли не да ми се присмиват, че съм имал къси Eвро/$ и съм станал дългосрочен... Защо не си помислихте, че например съм напълнил на 1,30 много Евро/$ и смятам да държа и да разтоваря през 1500-2000 пипса печалба и затова питам?
                              Пичове това, че вие губите на FOREX не означава, че и всички губят . Не се нервирайте ... карайте го по-спокойно, сама така ще печелите .
                              А инак защо питам. Аз евро/$ не търгувам...по-точно през последната 1-а година имам някои несъществени сделки, абе общо взето въобще не я тургувам тази валутна двойка, но реших да питам т.к. имам един парични потоци, които плащам в $ и се чудя дали да не ги хеджирам, т.к. нива над 1,39 ме устройват напълно... , а под 1,39 почвам да губя от бизнес гледна точка, а т.к. сега е 1,424 се чудя дали поне 1/2 да не хеджирам и да изкарам на тях по 3,4 цента печалба. Затова реших да питам .
                              Защо не хеджираш някое евро в дупнишката банка на кака! Така ник'ва инфлация не мой да те стигне. Да не ти е паднал курсо на доларот.

Коментар

• SPART,

мисля, че много ясно съм ти посочил защо питам .
                                относно :"И затва не ти вярваме !"...ами аз не търгувма Eвро/$...мисля, че много ясно съм го казал. Номрално е да нямам абсолютни никакви позиции при положение, че не я тургувам тази валутна двойка в момента и през последната почти 1-а година.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Защото 1.30 не е ол тайм лоу и защото сме чели Иван Хаджийски ....И затва не ти вярваме !
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X