IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    ... Защо не си помислихте, че например съм напълнил на 1,30 много Евро/$ и смятам да държа и да разтоваря през 1500-2000 пипса печалба ...
    Защото 1.30 не е ол тайм лоу и защото сме чели Иван Хаджийски ....И затва не ти вярваме !
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Така нека да се поясна.

питах за Евро/$ прогноза за 1-2-3 месеца и повечето тук почнаха едва ли не да ми се присмиват, че съм имал къси Eвро/$ и съм станал дългосрочен... Защо не си помислихте, че например съм напълнил на 1,30 много Евро/$ и смятам да държа и да разтоваря през 1500-2000 пипса печалба и затова питам?
      Пичове това, че вие губите на FOREX не означава, че и всички губят . Не се нервирайте ... карайте го по-спокойно, сама така ще печелите .
      А инак защо питам. Аз евро/$ не търгувам...по-точно през последната 1-а година имам някои несъществени сделки, абе общо взето въобще не я тургувам тази валутна двойка, но реших да питам т.к. имам един парични потоци, които плащам в $ и се чудя дали да не ги хеджирам, т.к. нива над 1,39 ме устройват напълно... , а под 1,39 почвам да губя от бизнес гледна точка, а т.к. сега е 1,424 се чудя дали поне 1/2 да не хеджирам и да изкарам на тях по 3,4 цента печалба. Затова реших да питам .
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Шемата , не съм казал че си прост...Притеснителното е че искаш да станеш богат " с малко късмет " и то с акции на БФБ-то ...,което от своя страна , ще следва посоката на долара :

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

В английския форум задваш въпрос и ти отговарят.
          В руския задваш въпрос, отговарят ти и на свой ред те питат нещо.
          В българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост!!!

п.с. БЕЗ КОМЕНТАР!!!
          е като ги знаеш тези неща ...отиваш и питаш в английски форуми.....

А ако си къс в евро/долар ... просто седиш и чакаш ... и доливаш ... Но тъй като си мисля че ти не ползваш левъридж даже обратно ...няма страшно ...малко лихви и търпение и си готов ..Все един ден може би пазара ще те покрие...Едно от качествата на дългосрочния инвеститор е търпението... а доколкото го знам ти го притежаваш....

на конкретния въпрос къде за следващите 2-3 месеца ... моето мнение ,че най-ниско ниво за евро/долар ще е 1,35, най-високото ... не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Да пуснем песновка и да излезнат
            бързо бързо ТРИТЕ СЕДМИЦИ
            ДАВАЙ ЕВРОТО !!!
            http://www.youtube.com/watch?v=6urKhXCtwY8
            =================================
            КОМЪРДЖИ човек цял живот се учи !!!!
            Нъцки,максимума е 4151,един пип под моя стоп!ДАВАЙ,ДОЛАРЕЕЕ!!!!
            Attached Files
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
              Какъв обрат? Не виждам паднали от клона маймуни..... Обрат може, но първо да видим 1.44
              Аз пък си имам една кака 504 на 5 мин. графика. Ако расте отляво надясно на екрана маам на дълги при всяка корекция към нея. ако е хоризонтална кротувам. ако пък се понижава отляво надясно късаци на рояци.
              PLP ми се похвали , че също е много доволен от тази кака. Сигурно често му пуска аванта.
              Last edited by 4un4o; 22.03.2011, 10:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                Колега Пенчев ,мога да ти кажа една добра и една лоша новина Добрата -според мен ни делят броени часове ,да не кажа минути до така желания от нас обрат , Лощата е че още 2 седмици максимум ,ще ни тровят нервите тези бикове

За съжаление тез 2 седмици ни отпрашват на 1,46 мамка му Успех
                Какъв обрат? Не виждам паднали от клона маймуни..... Обрат може, но първо да видим 1.44

Коментар

• Да пуснем песновка и да излезнат
                  бързо бързо ТРИТЕ СЕДМИЦИ
                  ДАВАЙ ЕВРОТО !!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=6urKhXCtwY8
                  =================================
                  КОМЪРДЖИ човек цял живот се учи !!!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                    !.43 e числото . Плюс минус 1 фигура. Стоп няма . Усредняване на 1.50 и 1.60
                    Проблема е, че си държа едни къси от няколко месеца, и сега няма как да си го позволя без стоп

Коментар

• Реде,
                      традициите умират.
                      http://www.youtube.com/watch?v=aH3vU..._popout#t=237s
                      --------
                      научавам още една нова дума.
                      "чапарагата".
                      -------
                      пич е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение

За съжаление тез 2 седмици ни отпрашват на 1,46 мамка му Успех
                        Ако идат на 1.46,значи са готови и за 1.51+.
                        Поживем-увидим,сега ластикът се разтяга яко нагоре,може и до юни,после Бен спира печатницата,Портокалия ще изхленчи за помощ и откатът ще е зашеметяващ.Успехи!
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                          +1
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ!!!!!!
                          09:30. Пазарни слухове за покупки на хедж фондове в EUR-USD в преследване на стопове над 1.4250(АФ)
                          А това???

Коментар

В английския форум задваш въпрос и ти отговарят.
                            В българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост!!!

п.с. БЕЗ КОМЕНТАР!!!
                            А огледало у вас нямаш ли?
                            Кой може да ти отговори какво ще се случи след 1-2-3 месеца? Някой анализатори очакват долара да поевтинее тази година с около 20% ама знае ли се?

Коментар

Колеги,

какво мислете за $, т.е. за Eвро/$, на къде ще потегля тази валутна двойка в близките месеци ?

интересува ме прогноза поне за 1-2-3 месеца

мерси предварително ако някой може да ми даде мнение
                              отдела по шаманство и високи гадателски тенологии е в съседната тема
                              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• В английския форум задваш въпрос и ти отговарят.

п.с. БЕЗ КОМЕНТАР!!!

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Чичето и то пита наскоро , но за паунд/долар -- 1.50 за същия период ,за който и ти сега .......Обещаваше черни етикети ,ако спечели и накрая като разбра че е хванал господ за шлифера ,се самоБАННА и потъна ...

Седя и си мисля ,че средната ти цена тука е 1.3055 и това повода за питането
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X