If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
питах за Евро/$ прогноза за 1-2-3 месеца и повечето тук почнаха едва ли не да ми се присмиват, че съм имал къси Eвро/$ и съм станал дългосрочен... Защо не си помислихте, че например съм напълнил на 1,30 много Евро/$ и смятам да държа и да разтоваря през 1500-2000 пипса печалба и затова питам?
Пичове това, че вие губите на FOREX не означава, че и всички губят . Не се нервирайте ... карайте го по-спокойно, сама така ще печелите .
А инак защо питам. Аз евро/$ не търгувам...по-точно през последната 1-а година имам някои несъществени сделки, абе общо взето въобще не я тургувам тази валутна двойка, но реших да питам т.к. имам един парични потоци, които плащам в $ и се чудя дали да не ги хеджирам, т.к. нива над 1,39 ме устройват напълно... , а под 1,39 почвам да губя от бизнес гледна точка, а т.к. сега е 1,424 се чудя дали поне 1/2 да не хеджирам и да изкарам на тях по 3,4 цента печалба. Затова реших да питам .
Шемата , не съм казал че си прост...Притеснителното е че искаш да станеш богат " с малко късмет " и то с акции на БФБ-то ...,което от своя страна , ще следва посоката на долара :
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
В английския форум задваш въпрос и ти отговарят. В руския задваш въпрос, отговарят ти и на свой ред те питат нещо. В българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост!!!
п.с. БЕЗ КОМЕНТАР!!!
е като ги знаеш тези неща ...отиваш и питаш в английски форуми.....
А ако си къс в евро/долар ... просто седиш и чакаш ... и доливаш ... Но тъй като си мисля че ти не ползваш левъридж даже обратно ...няма страшно ...малко лихви и търпение и си готов ..Все един ден може би пазара ще те покрие...Едно от качествата на дългосрочния инвеститор е търпението... а доколкото го знам ти го притежаваш....
на конкретния въпрос къде за следващите 2-3 месеца ... моето мнение ,че най-ниско ниво за евро/долар ще е 1,35, най-високото ... не знам
Да пуснем песновка и да излезнат
бързо бързо ТРИТЕ СЕДМИЦИ
ДАВАЙ ЕВРОТО !!! http://www.youtube.com/watch?v=6urKhXCtwY8
=================================
КОМЪРДЖИ човек цял живот се учи !!!!
Нъцки,максимума е 4151,един пип под моя стоп!ДАВАЙ,ДОЛАРЕЕЕ!!!!
Какъв обрат? Не виждам паднали от клона маймуни..... Обрат може, но първо да видим 1.44
Аз пък си имам една кака 504 на 5 мин. графика. Ако расте отляво надясно на екрана маам на дълги при всяка корекция към нея. ако е хоризонтална кротувам. ако пък се понижава отляво надясно късаци на рояци.
PLP ми се похвали , че също е много доволен от тази кака. Сигурно често му пуска аванта.
Колега Пенчев ,мога да ти кажа една добра и една лоша новина Добрата -според мен ни делят броени часове ,да не кажа минути до така желания от нас обрат , Лощата е че още 2 седмици максимум ,ще ни тровят нервите тези бикове
За съжаление тез 2 седмици ни отпрашват на 1,46 мамка му Успех
Какъв обрат? Не виждам паднали от клона маймуни..... Обрат може, но първо да видим 1.44
Да пуснем песновка и да излезнат
бързо бързо ТРИТЕ СЕДМИЦИ
ДАВАЙ ЕВРОТО !!! http://www.youtube.com/watch?v=6urKhXCtwY8
=================================
КОМЪРДЖИ човек цял живот се учи !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
За съжаление тез 2 седмици ни отпрашват на 1,46 мамка му Успех
Ако идат на 1.46,значи са готови и за 1.51+.
Поживем-увидим,сега ластикът се разтяга яко нагоре,може и до юни,после Бен спира печатницата,Портокалия ще изхленчи за помощ и откатът ще е зашеметяващ.Успехи!
В английския форум задваш въпрос и ти отговарят. В руския задваш въпрос, отговарят ти и на свой ред те питат нещо. В българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост!!!
п.с. БЕЗ КОМЕНТАР!!!
А огледало у вас нямаш ли?
Кой може да ти отговори какво ще се случи след 1-2-3 месеца? Някой анализатори очакват долара да поевтинее тази година с около 20% ама знае ли се?
Чичето и то пита наскоро , но за паунд/долар -- 1.50 за същия период ,за който и ти сега .......Обещаваше черни етикети ,ако спечели и накрая като разбра че е хванал господ за шлифера ,се самоБАННА и потъна ...
Седя и си мисля ,че средната ти цена тука е 1.3055 и това повода за питането
Коментар