IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    3 реда изписа и нищо не каза
    Дай предложения някакви. При много брокери с плаващ спред е дори по 1 пипс спреда, а по време на новини рядко надвишава 3 пипса и то е много малко време. Това е при fxpro.
    IKON предлагат също много добри условия.
    За Адмирала, ако не ги скалпираш, също стават, но ако започнеш да отвяряш и затваряш позиции през минута-две и започват зверско бавене и рекотиране. про акаунтите които въведоха не знам как са.

п.п. bulit неграмотно си беше написал поста, не се сърди
    трябват ми точно за скалпиране, да разбирам ли,че адмирала не стават за тая работа?
    Весели празници и благодаря на отговорилите!

Коментар

• Аз препоръчвам Дюкаскопи и МБ Трейдинг. Весели празници.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• [QUOTE=greedforsuccess;1059081974]3 реда изписа и нищо не каза

greedforsuccess, не "съм казал", защото вероятно не съм искал.
        Отговорих на въпроса на bulit.
        Въпроса на Caessar не го възприемам на сериозно, защото като му гледам броя на публикациите, съм убеден, че няма нужда да му препоръчвам брокер.

Коментар

• Първоначално изпратено от btn Разгледай мнение
          Идеалният брокер не съществува. Винаги едното е за сметка на другото. Нисък спред, но забавяне на изпълнението и рекотиране. Бързо изпълнение на поръчката, но висок спред. Всеки сам преценява с кое да направи компромис и кой брокер да избере. В тази връзка не желая да "препоръчвам брокер", това, което ми допада на мен, не означава, че на друг ще допадне.
          3 реда изписа и нищо не каза
          Дай предложения някакви. При много брокери с плаващ спред е дори по 1 пипс спреда, а по време на новини рядко надвишава 3 пипса и то е много малко време. Това е при fxpro.
          IKON предлагат също много добри условия.
          За Адмирала, ако не ги скалпираш, също стават, но ако започнеш да отвяряш и затваряш позиции през минута-две и започват зверско бавене и рекотиране. про акаунтите които въведоха не знам как са.

п.п. bulit неграмотно си беше написал поста, не се сърди
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнение
            А ти кой би препоръчал?
            Идеалният брокер не съществува. Винаги едното е за сметка на другото. Нисък спред, но забавяне на изпълнението и рекотиране. Бързо изпълнение на поръчката, но висок спред. Всеки сам преценява с кое да направи компромис и кой брокер да избере. В тази връзка не желая да "препоръчвам брокер", това, което ми допада на мен, не означава, че на друг ще допадне.

Коментар

• Първоначално изпратено от btn Разгледай мнение
              Отговор- Admiral.
              Уточнявам: Спредът е 1 пипс през по-голяма част от денонощието, но при нисколиквиден пазар е 2 пипса(през нощта). Често забавят изпълнението на поръчките до няколко секунди понякога, рекотират постоянно, което обезмисля ниския спред. Лично аз не ги препоръчвам.
              А ти кой би препоръчал?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulet Разгледай мнение
                Можете ли даме насочите към, брокер предлагащ 1 пип фиксиран спред на Е/Д ?
                Хубаво е да има офис в Бг
                Отговор- Admiral.
                Уточнявам: Спредът е 1 пипс през по-голяма част от денонощието, но при нисколиквиден пазар е 2 пипса(през нощта). Често забавят изпълнението на поръчките до няколко секунди понякога, рекотират постоянно, което обезмисля ниския спред. Лично аз не ги препоръчвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                  Нито на живо, нито на умряло ше ме видиш! Смешник може да наричаш на майка си сина или другите си роднини, папагал. Просто ти казах истината, че си си написал поста неграмотно и взе, че веднага започна с обидите. Много те праска комплексата, келешче.
                  Не забелязвате ли, че от 1-2 седмици се регистрираха доста нови никове и почнаха да плещят простотии из форума - явно изборите наближават... А на този направо от километри си му личи какъв е - не се впрягай, а просто ги подминавай такива - весели празници!

Коментар

Нито на живо, нито на умряло ше ме видиш! Смешник може да наричаш на майка си сина или другите си роднини, папагал. Просто ти казах истината, че си си написал поста неграмотно и взе, че веднага започна с обидите. Много те праска комплексата, келешче.
                    Ей мишка пиши на лични, не обременявай хората с глупостта си!

Коментар

По-скоро имам нужда да те видя наживо някой път! Не се прави на остроумен ! Много ги обичам такива смешници скрити зад монитора!

Някой да отговори на въпроса?

Коментар

• Ето, че има и свестни хора благодаря!

Коментар

Рекламния им банер е в горния ляв ъгъл на сайта/форума/ на инвестора - оцветен в синьо
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• адмирал маркет офисът им е до софийските хали, аз и мой приятел ги ползваме и съм много доволенhttp://www.forextrade.bg/company/about/
                            Вся Власть Советам

Коментар

По-скоро имаш нужда от насочване към школа за ограмотяване по български език и едва след това може да се насочиш към желания от теб брокер
                              По-скоро имам нужда да те видя наживо някой път! Не се прави на остроумен ! Много ги обичам такива смешници скрити зад монитора!

Някой да отговори на въпроса?

Коментар

По-скоро имаш нужда от насочване към школа за ограмотяване по български език и едва след това може да се насочиш към желания от теб брокер

Коментар

Working...
                                X