If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пич , с налучкване става един-два пъти ....да не забравяме и за късмета на начинаещия , но токова ! Спри навреме , за да не станеш жалък .... че вече си смешен ! Весели празници ! ))
Може да налучква, може да е начинаещ ... ама да ти даде 3 пъти вярна прогноза и до минутата ... не знам .. снощи по никое време бях на профит заради него ! Пък и не го нападай, че дава прогноза - всеки си прави сметката, анализа, чете, пише, слуша .. така, че ако твоята прогноза е различна имаш пълната свобода да си я търгуваш.
Весело и на теб !
Това дето е станало тази заран да не ти влиза Хи-хи-хи...
Добър ден и на тебе Чунчо >>>заранта погледнах че не се е закачила и все още не се е закачила >>>така че не може да ми влиза щото съм вън все още от търговията пък и нали съм Ебльо с нормална секс.ориентация >>>>би требело моя да увлиза някъде
ПП ще я оставя да чака >>>ако се закачи убуу ако не здраве да е
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Пич , с налучкване става един-два пъти ....да не забравяме и за късмета на начинаещия , но токова ! Спри навреме , за да не станеш жалък .... че вече си смешен ! Весели празници ! ))
Коментар