IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Ама Иска, не се радвай още много, защото ей около това @4170, може и пак нагоре да се врътне. Аз мисля така де.
    щях да пиша че твойто 4150 ще се окаже трудно / независимо че 64 светна /
    ся ще видим дали ще качи отново 4210 , ко качи , лошо

Коментар

• Ама Иска, не се радвай още много, защото ей около това @4170, може и пак нагоре да се врътне. Аз мисля така де.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

4-часовата е по- красива !
        коя 4 часова
        мойта е руска
        трябва ми под 4140 да стане красива

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          още 3-4 такива часови супола и едно биче на хоризонта няма да остане
          4-часовата е по- красива !
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Как ме блазни да го махна тоз лимит и да го сложа още 100 пипа отдолу, ама дисциплина!
            П.П. Вече се притеснявам, че почвам да губя свинското в себе си и се превръщам в машина !

Коментар

ЯЯЯЯЯЯ, то май скоро лимитчето ми на @4150 ще се изпълни !
              още 3-4 такива часови супола и едно биче на хоризонта няма да остане

Коментар

• ЯЯЯЯЯЯ, то май скоро лимитчето ми на @4150 ще се изпълни !

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Може да е изтекла информация за ирландските тестове,или пък нарочни слухове да се пускат.
                  РЕДА,аз мисля,че на Фицко му трябват регенти,все пак си е едно прасе
                  Пенчев, тъй като във форума показваш по-добро възпитание от мен, пък си ми и аверче , приемам да ми бъдеш регент, ноооо... с ограничени пълномощия. Нещо като 60/40 в полза на прсчо. Остави информацията, за ирландските тестове. Аз продължавам да твърдя, че сме в рейндж, все още.

Коментар

• Може да е изтекла информация за ирландските тестове,или пък нарочни слухове да се пускат.
                    РЕДА,аз мисля,че на Фицко му трябват регенти,все пак си е едно прасе
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Пууууууууу, стрескам се от тоз твоя памук и на место третинка, затворих половината поръчка !!!

Коментар

Е, сега вече стана АНАРХИЯ !!!
                        Неограничени правомощия имаш
                        МУТРОПРАС !!!!!
                        Включително, който не слуша
                        и да му късаш живо МЕСО !!!:
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Няма голяма промяна в молбите.

Коментар

• ПАМУКА
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              МУТРОПРАС аз си вземам болнични
                              и те уторизирам да въдвориш в РЕД
                              всеки които не го спазва !!!!!
                              РЕДА !!!!
                              Е, сега вече стана АНАРХИЯ !!!

Коментар

• туй на часовата ся флаг ли е или адам и ева
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X