IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обърнахте го на свинщини, да не ви остави човек за малко

Коментар

• Ефче, в петък вечер не ми се иска някак да обсъждам търговията за понеделник. Чакай първо да видим как ще кара Алонсо в неделя и после в зависимост от класирането + подредбата на планетите ( там е силен Петър ) ще начертаем трендовете.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• [QUOTE=fickata;1059075532]Оуу, М30 Мойта е М16, твойта е по голяма !

/QUOTE]

Виж сега ....аз не мога да си меря п.........ушката !!!!! нали разбираш .....
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Малиййй,май само ние дрътите останахме у форумо
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            Жена на борда
            Драго ми е ...!!!
            -------
            .... пропуснато винаги може да се навакса.
            И на мен ми е много драго давай да наваксаме
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Реда,де си бря,Прасчо зе да сваля уменките у форумо,ша колиш ли,ша си трайш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Де видя туй голо бре Боко ? Аз от тез графики да не съм се повредил ?
                А извиневай,то било с ленен пантилон

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                  хихи сега ще чертая тренд линия ,на М30 първо предложение за обсъждане на курса
                  Оуу, М30 Мойта е М16, твойта е по голяма !

Last edited by fickata; 09.04.2011, 00:42.
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                    Ай Нериз,с нериз,то Етито,ей къде ийе,не се залисвай,голо да не види
                    Де видя туй голо бре Боко ? Аз от тез графики да не съм се повредил ?

Коментар

Прати ми телефон на лични и като заспи жена ми, ще обсъдим курса !
                      Ай Нериз,с нериз,то Етито,ей къде ийе,не се залисвай,голо да не види

Коментар

хихи сега ще чертая тренд линия ,на М30 първо предложение за обсъждане на курса
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Ами Боко смени мискета с мускат .... с ледче и лимонче !
                          А туй,мускат жлъчката не ми го разбира,ефче-кефче

Коментар

Фицка .....няма бе! Толкова мъже тука ще се постараете да са усмихнати ...!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Кога и видя очите бре,да не се познавате
                              П.П.Тоз мискет ме прави на мискинин
                              Ами Боко смени мискета с мускат .... с ледче и лимонче !

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Последно време много дразни през ден излиза с коментар по дневна.
                                Иначе стоповете му на 7-8 пипа ..... УНИКАЛЕН
                                Не се коси,като почне да пие по каса бира,хептен ще почне да не се мярка

Коментар

Working...
                                X