IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Права си, ама ще се подведеш по думите на някого и после ще трябва да гледаме красиви очи, облети в сълзи.
    Фицка .....няма бе! Толкова мъже тука ще се постараете да са усмихнати ...!!!!
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
      Комарджи,пиениот не е анализатор,а трейдър,каквото и да значи това,демек търговец,важното е да приебе някого
      Последно време много дразни през ден излиза с коментар по дневна.
      Иначе стоповете му на 7-8 пипа ..... УНИКАЛЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
        Кога и видя очите бре,да не се познавате
        П.П.Тоз мискет ме прави на мискинин
        Не, ама и аз като Петър почвам да ги налучквам нещата !
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Права си, ама ще се подведеш по думите на някого и после ще трябва да гледаме красиви очи, облети в сълзи.
          Кога и видя очите бре,да не се познавате
          П.П.Тоз мискет ме прави на мискинин
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
            що по добре не кажете какво мислите за понеделник ? по - конструктивно ще е ....
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Значи имаш анализаторски способности и по астрология. Похвално !
              Аз да попитам и друго. Преди време каза, че от 19 години си в занаята. Мисля си ако си наистина толкова добър ( днес нали го доказа ? ) и знаеш как ще се движат валутите не за ден, седмица или месец, а за години, то не трябваше ли вече да те видим сниман на корицата на Форбс ? Няколко пъти !
              Прасчо ти пък,Петрето кога стане за кориците на Форбс,аз ша си отрежа о.....я работа,Блаженни са вярващите

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Мале..... още един мой счетоводител се пръкна ? К'во ви става бе хора? Вие знаете повече за мен и финансите ми, от мен самият ? Да не сте от ДАНС ???
                От там сме ти сега ли го разбра,бе баламурник
                П.П.И си изтрий,оня непреведимият пост
                Last edited by bokogega; 09.04.2011, 00:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Ще ти отговоря така.
                  Значи снощи гледах един филм по Хистори ченъл. На 21.12.2012г. орбитите на планетите и слънцето ще се наредят на една ос. Това се случва веднъж на 26 000г. При положение, че Земята е на 4.5 милиарда години, колко ли пъти се е случвал този "Апокалипсис" ?
                  Значи имаш анализаторски способности и по астрология. Похвално !
                  Аз да попитам и друго. Преди време каза, че от 19 години си в занаята. Мисля си ако си наистина толкова добър ( днес нали го доказа ? ) и знаеш как ще се движат валутите не за ден, седмица или месец, а за години, то не трябваше ли вече да те видим сниман на корицата на Форбс ? Няколко пъти !

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    Жена на борда
                    Драго ми е ...!!!
                    -------
                    .... пропуснато винаги може да се навакса.
                    ...........и на мен и на мен !;
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                      Алън Балън, честито, изби си си загубите от предишните дни.

Мале..... още един мой счетоводител се пръкна ? К'во ви става бе хора? Вие знаете повече за мен и финансите ми, от мен самият ? Да не сте от ДАНС ???

Коментар

Ами що не сподели с нас тия магически способности ?
                        Аааааа,той ги споделя,ама само на посветените

Коментар

що по добре не кажете какво мислите за понеделник ? по - конструктивно ще е ....
                          Тука няма да чуеш такива мисли. Тука се хапе, рита, псува и всичко друго но не се говори за форекс. Тук се влиза за забавление и релакс само.

Коментар

...........ми аз това що съм го пропуснала ?
                            Жена на борда
                            Драго ми е ...!!!
                            -------
                            .... пропуснато винаги може да се навакса.

Коментар

• Алън Балън, честито, изби си си загубите от предишните дни.

Коментар

Петре, ако маите, които са доказали, че са били доста интелигентна нация, се окажат прави за 2012, то тогава какво става с твоите 5 годишни прогнози ?
                                Ще ти отговоря така.
                                Значи снощи гледах един филм по Хистори ченъл. На 21.12.2012г. орбитите на планетите и слънцето ще се наредят на една ос. Това се случва веднъж на 26 000г. При положение, че Земята е на 4.5 милиарда години, колко ли пъти се е случвал този "Апокалипсис" ?

Коментар

Working...
                                X