Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеКомарджи,пиениот не е анализатор,а трейдър,каквото и да значи това,демек търговец,важното е да приебе някогопрез ден излиза с коментар по дневна.
Иначе стоповете му на 7-8 пипа ..... УНИКАЛЕН
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеКога и видя очите бре,да не се познавате
П.П.Тоз мискет ме прави на мискининМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПрава си, ама ще се подведеш по думите на някого и после ще трябва да гледаме красиви очи, облети в сълзи.
П.П.Тоз мискет ме прави на мискинин"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениещо по добре не кажете какво мислите за понеделник ? по - конструктивно ще е ....Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗначи имаш анализаторски способности и по астрология. Похвално !
Аз да попитам и друго. Преди време каза, че от 19 години си в занаята. Мисля си ако си наистина толкова добър ( днес нали го доказа ?) и знаеш как ще се движат валутите не за ден, седмица или месец, а за години, то не трябваше ли вече да те видим сниман на корицата на Форбс ? Няколко пъти !
,Блаженни са вярващите
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеМале..... още един мой счетоводител се пръкна ? К'во ви става бе хора? Вие знаете повече за мен и финансите ми, от мен самият ? Да не сте от ДАНС ???
П.П.И си изтрий,оня непреведимият постLast edited by bokogega; 09.04.2011, 00:26."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЩе ти отговоря така.
Значи снощи гледах един филм по Хистори ченъл. На 21.12.2012г. орбитите на планетите и слънцето ще се наредят на една ос. Това се случва веднъж на 26 000г. При положение, че Земята е на 4.5 милиарда години, колко ли пъти се е случвал този "Апокалипсис" ?
Аз да попитам и друго. Преди време каза, че от 19 години си в занаята. Мисля си ако си наистина толкова добър ( днес нали го доказа ?) и знаеш как ще се движат валутите не за ден, седмица или месец, а за години, то не трябваше ли вече да те видим сниман на корицата на Форбс ? Няколко пъти !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеЖена на борда
Драго ми е ...!!!
-------
.... пропуснато винаги може да се навакса.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеАлън Балън, честито, изби си си загубите от предишните дни.
Мале..... още един мой счетоводител се пръкна ? К'во ви става бе хора? Вие знаете повече за мен и финансите ми, от мен самият ? Да не сте от ДАНС ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеАми що не сподели с нас тия магически способности ?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениещо по добре не кажете какво мислите за понеделник ? по - конструктивно ще е ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение...........ми аз това що съм го пропуснала ?
Драго ми е ...!!!
-------
.... пропуснато винаги може да се навакса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПетре, ако маите, които са доказали, че са били доста интелигентна нация, се окажат прави за 2012, то тогава какво става с твоите 5 годишни прогнози ?
Значи снощи гледах един филм по Хистори ченъл. На 21.12.2012г. орбитите на планетите и слънцето ще се наредят на една ос. Това се случва веднъж на 26 000г. При положение, че Земята е на 4.5 милиарда години, колко ли пъти се е случвал този "Апокалипсис" ?
Коментар
Коментар