IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Ама аз му се радвам непрекъснато. Синът ми току що ми показа първото си клипче, играе и ме изпълва с гордост и радост.
    Ти мен да си ме чул да плюя по някой или да го иронизирам? Нима това ще ме направи по щастлив?
    Петре, я вземи и ти се стегни. В понижението на имотите има/ше един дето бил много болен и говореше как си купувал като за последно имоти в Гърция за 200-300К евро.. Сега пък ти взе във форекса да се гордееш със сина си. Да ти е жив и здрав, но все пак, тук не е БГ мама форума....
    Last edited by anon6706; 01.04.2011, 22:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Гледам еврото.
      сякаш спря и обърна.
      въпроса за изхода от корекция е все още текущ.
      --------

Реде тази работа нестава така.
      Вече графици се пишат. Срока им изтече.
      Корекция от какъв фрейм имаш в предвид ?

Наздраве !
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Ама аз му се радвам непрекъснато. Синът ми току що ми показа първото си клипче, играе и ме изпълва с гордост и радост.
        Ти мен да си ме чул да плюя по някой или да го иронизирам? Нима това ще ме направи по щастлив?
        Добре бе човек, спри ! Аз ти пожелавам щастлив живот.

П.П. Да "плюеш" по някого и мен не ме прави щастлив. Но да кажеш на измамника, мерзавеца, подлизуркото, изпозвача и т.н, че са такива, не е "плюене", а по-скоро справедлива плесница.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Затова и купувам банкови защото са назад.....
          Въпросът ми е дали банковите акции ще реагират на вдигането на лихвата от ЕЦБ ....защото другите ще се спуснат според мен...
          А ако не се вдигне .... долара доколко ще скочи...
          Като вдигнат лихвите , почвай моментално да продаваш --личен съвет ...Купувай слуховете -продавай фактите => добра стратегия при бичи тренд ....

Доларът и той като акциите -- по сериозно ще коригира само когато реално вдигнат лихвите , а дотогава ще си пада свободно !

Както казвате на БФБ-то => Не е препоръка !
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Гледам еврото.
            сякаш спря и обърна.
            въпроса за изхода от корекция е все още текущ.
            --------

Реде тази работа нестава така.
            Вече графици се пишат. Срока им изтече.
            Last edited by anonimen komardjia; 01.04.2011, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Ми да питам форума.
              Да си зимам ли отпуск до ВЕЛИКДЕН ??????
              Недей !
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Радвай се на живота Петре ! Айде успехи !

Коментар

Гледам на свинята и гегата пак съм им крива аз. Ама за какво и те не знаят. Важното е да има кого да мразят. Ей това българите го умеем най добре
                  Да сте ми живи и здрави мушмороци. Пазара ви изби зъбите, но друг ви е виновен за контрите.....
                  Но и през ум не ви минава, че проблемът може и да е в самите вас. Че явно имате пропуски някакви, че нещо в анализа бъркате или пък....
                  Радвай се на живота Петре ! Айде успехи !

Коментар

• Ми да питам форума.
                    Да си зимам ли отпуск до ВЕЛИКДЕН ??????
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Мече щатският банков сектор чат-пат го гледам ей тука --> отиваш на "indexes "--> и ти излизат отделните сектори , в случая NYSE Financial :

http://marketrac.nyse.com/Light/index.html

Вижда се че секторът за момента е на почти 200 пипса от 52 -седмичния си връх , демек изостава от големите индекси .....Май трябва дългите да внимават
                      Затова и купувам банкови защото са назад.....
                      Въпросът ми е дали банковите акции ще реагират на вдигането на лихвата от ЕЦБ ....защото другите ще се спуснат според мен...
                      А ако не се вдигне .... долара доколко ще скочи...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Руки, как ти се струват нещата при ДАУ? Със или без мезе ще ми е водката? Има още 40-на минутки......

или ти ще си прав или аз
                        тва му е хубавото на маркета винаги трябва да сме нащрек
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Как ще реагират банковите акции ако ЕЦБ вдигне лихвата и доколко ще е спада на долара .... а ако не я вдигне как ще реагира долари и маркета....
                          Аноне ,Роки и др. колеги с молба за мнение......
                          Мече щатският банков сектор чат-пат го гледам ей тука --> отиваш на "indexes "--> и ти излизат отделните сектори , в случая NYSE Financial :

http://marketrac.nyse.com/Light/index.html

Вижда се че секторът за момента е на почти 200 пипса от 52 -седмичния си връх , демек изостава от големите индекси .....Май трябва дългите да внимават
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Гледам на свинята и гегата пак съм им крива аз. Ама за какво и те не знаят. Важното е да има кого да мразят. Ей това българите го умеем най добре
                            Да сте ми живи и здрави мушмороци. Пазара ви изби зъбите, но друг ви е виновен за контрите.....
                            Но и през ум не ви минава, че проблемът може и да е в самите вас. Че явно имате пропуски някакви, че нещо в анализа бъркате или пък....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Тази водка не, че е хубава, но е особена. Миризлива една, но не боли глава на сутринта, което е добре.
                              Преди няколко месеца я продаваха по заведенията - 40ml. - 10 лева. Не, мерси!!!???
                              Анонски аз от няколко години не пия концентрат, но имам добри спомени от тази водка. А иначе и тук е скъпа. В една тузарска дискотека предлагат 4 или 5 литрови бутилки някаква спешъл едишън по 12 000 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                Реде ти що не вземеш да излезеш малко отпуска ,поради простата причина ,че благодарение на тебе тая тема напълно се сговняса То бива свинщини и насърчаване на простотии ,ама всичко си има предел Сори мен И успех
                                Може би си прав...................
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X