If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
чак почвам да ти завиждам с тая белуга дау на минус доста трудно . не , че е невъзможно , но е доста малко вероятно точно днес , а и е само на 35 поинта от многогодишен връх .
Руки, как ти се струват нещата при ДАУ? Със или без мезе ще ми е водката? Има още 40-на минутки......
Тандемки съгласен съм с теб,
но първо да излезе 1.42555
Реде ти що не вземеш да излезеш малко отпуска ,поради простата причина ,че благодарение на тебе тая тема напълно се сговняса То бива свинщини и насърчаване на простотии ,ама всичко си има предел Сори мен И успех
Тази водка не, че е хубава, но е особена. Миризлива една, но не боли глава на сутринта, което е добре.
Преди няколко месеца я продаваха по заведенията - 40ml. - 10 лева. Не, мерси!!!???
.............и не се обременявай,че ще трябва да родиш накрая
Забравих да го сложа в кавички............ц,ц,ц сдухал съм се от това Гръцко звучене
За стомаха пробвай един "Черен Руснак", много харно влиза, за излизането нямам информация, не съм прекалявал.
Особено подходящ след натоварен търговски ден
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Тандеме, ако си забелязъл дългосрочно и аз съм настроен мечи, но какво те кара да мислиш, че бичият тренд е свършил ? Още повече, ако днес затворим над @4220, има голяма вероятност да тества горните нива.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Как ще реагират банковите акции ако ЕЦБ вдигне лихвата и доколко ще е спада на долара .... а ако не я вдигне как ще реагира долари и маркета....
Аноне ,Роки и др. колеги с молба за мнение......
Сигурно ще да е от Гръцкото присъствие
Пусни си "Ена лепто" на Дантис и обърни чаша Мавруд (по възможност истински ).
Аз така съм се заредил в момента............пък нека звучи просташки.
Че съм обременен от загубата днес
Наздраве !
Седефе,драго ми е да те скивам,то маврута убав,ама корема е нежен Ай,наздраве и не се обременявай,че ще трябва да родиш накрая
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
не бе към 14-15:00 часа.
Буден бях.
Виж какво ми каза:
".......... Помогни ми. Покажи ми пътя.
Нека стана всичко, което си предвидил за мен, когато си посял моето семе и си избрал да покълне в лозето на света.
Помогни на смирения търговец.
Води ме, Господи."
--------
не го ли чете?
-------
Не бе Комарджи ша извиняваш,много постове ми се видяха днеска за четене,и пропуснах така от горе от горе
Ту убаво ти се е,ти показа ли му пътя,и кой по точно път
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
те тая беше първа в класацията , ама imho може само прахта да диша на руските и полските , а и на финландските и датските водки.ма ко ли разбирам аз от водки
Коментар