IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    чак почвам да ти завиждам с тая белуга дау на минус доста трудно . не , че е невъзможно , но е доста малко вероятно точно днес , а и е само на 35 поинта от многогодишен връх .
    Руки, как ти се струват нещата при ДАУ? Със или без мезе ще ми е водката? Има още 40-на минутки......

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Тандемки съгласен съм с теб,
      но първо да излезе 1.42555
      Реде ти що не вземеш да излезеш малко отпуска ,поради простата причина ,че благодарение на тебе тая тема напълно се сговняса То бива свинщини и насърчаване на простотии ,ама всичко си има предел Сори мен И успех

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Grey Goose
        Тази водка не, че е хубава, но е особена. Миризлива една, но не боли глава на сутринта, което е добре.
        Преди няколко месеца я продаваха по заведенията - 40ml. - 10 лева. Не, мерси!!!???

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          .............и не се обременявай,че ще трябва да родиш накрая
          Забравих да го сложа в кавички............ц,ц,ц сдухал съм се от това Гръцко звучене
          За стомаха пробвай един "Черен Руснак", много харно влиза, за излизането нямам информация, не съм прекалявал.
          Особено подходящ след натоварен търговски ден
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

кой та обиди бе боко ?
            Тоз шапкарин Спарта,има един лаф"я люблю тебя,а ти ми бегаш по мисирката".Шега е ей ,той Реда си помисли лоши мисли вече
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Тандеме, ако си забелязъл дългосрочно и аз съм настроен мечи, но какво те кара да мислиш, че бичият тренд е свършил ? Още повече, ако днес затворим над @4220, има голяма вероятност да тества горните нива.
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Как ще реагират банковите акции ако ЕЦБ вдигне лихвата и доколко ще е спада на долара .... а ако не я вдигне как ще реагира долари и маркета....
                Аноне ,Роки и др. колеги с молба за мнение......

Коментар

Боко, кой те гони бре ?
                  Тоз мискет у тимберицата

Коментар

E,явно не съм желан във форума,все пак съм си провинциалистче,ша се срещнем някой хубав ден
                    кой та обиди бе боко ?
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                      Сигурно ще да е от Гръцкото присъствие
                      Пусни си "Ена лепто" на Дантис и обърни чаша Мавруд (по възможност истински ).
                      Аз така съм се заредил в момента............пък нека звучи просташки.
                      Че съм обременен от загубата днес

Наздраве !
                      Седефе,драго ми е да те скивам,то маврута убав,ама корема е нежен Ай,наздраве и не се обременявай,че ще трябва да родиш накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        МУТРОПРАС
                        много любоф струи,а не е нужно !!!!!
                        Реде, аз съм широко скроена личност. Нека се любят хората, щом така им харесва, само мен да не закачат мъжки индивиди.
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          не бе към 14-15:00 часа.
                          Буден бях.
                          Виж какво ми каза:

".......... Помогни ми. Покажи ми пътя.
                          Нека стана всичко, което си предвидил за мен, когато си посял моето семе и си избрал да покълне в лозето на света.
                          Помогни на смирения търговец.
                          Води ме, Господи."

--------
                          не го ли чете?
                          -------
                          Не бе Комарджи ша извиняваш,много постове ми се видяха днеска за четене,и пропуснах така от горе от горе
                          Ту убаво ти се е,ти показа ли му пътя,и кой по точно път

Коментар

E,явно не съм желан във форума,все пак съм си провинциалистче,ша се срещнем някой хубав ден
                            Боко, кой те гони бре ?

Коментар

Ам 4444 ?

П.П. Де са тез хом.....лни постове бре ?
                              МУТРОПРАС
                              много любоф струи,а не е нужно !!!!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

те тая беше първа в класацията , ама imho може само прахта да диша на руските и полските , а и на финландските и датските водки.ма ко ли разбирам аз от водки
                                А таз я водят като една от най добрите в света. Руска естественно
                                http://www.russianstandard.com/premi...BA%D0%B8%D0%B9

Коментар

Working...
                                X