If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ееех Реде, поне не се взимаме на сериозно. То и аз задавам въпроси и не получавам отговори, ама да взема да се сърдя ли сега ? Хубаво е само да не се забравя, че преджъджемента в много случаи е грешен.
Задължително е да се сърдим в публичното пространство, иначе няма да се различаваме от масата
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
МУТРОПРАС
аз попитох само, но
никои освен ПРАСЕТО
нищо не каза , което си
е пак симптоматично
Хубаво е, че Бат Седефчо
пак пописва по малко
Благодаря, третирам го като комплимент ама..........файда от мене няма
На път съм да се натаралянкам докато чакам машината да свърши със чистенето на "хоризонтални котировки ". Днес няма да мога да заспя от яд ред-е, един пипс разлика в таргет ме изкара от баланс и сега си го връщам с алкохол
Наздраве !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Ееех Реде, поне не се взимаме на сериозно. То и аз задавам въпроси и не получавам отговори, ама да взема да се сърдя ли сега ? Хубаво е само да не се забравя, че преджъджемента в много случаи е грешен.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Като вдигнат лихвите , почвай моментално да продаваш --личен съвет ...Купувай слуховете -продавай фактите => добра стратегия при бичи тренд ....
Доларът и той като акциите -- по сериозно ще коригира само когато реално вдигнат лихвите , а дотогава ще си пада свободно !
Както казвате на БФБ-то => Не е препоръка !
Извинявам се, че се меся но.........колкото и да е правилно едно твърдение, винаги има един куп условия на които трябва да отговаря. В случая ако започне да продава, сещаш се, че трябва да се съобрази със адекватен разчет на риск по сделка/и към основния капитал и най-важното - нереализиран сценарий да не променя "психическия баланс"
Тази вечер му е майката за спам
Наздраве казах ли ?
Аха, страхотна логика ! Тоест ако Джак Изкормвача не ме е заклал, не мога да твърдя, че е убиец ? Този начин на водене на разговор го ползвай другаде, не тук във форума. Едва ли някой ще ти се върже.
Има една малко нецензурна бг поговорка, ама точно за теб ще да са я измислили.
"Ти му думаш куме Иване, оно търчи за ку.а да те фане"
Я да направим анализ на епитети които си използвал по мой адрес.
измамник - за да го твърдиш, значи съм те измамил. А ако съм те измамил значи можеш да го докажеш
мерзавец - направо се чудя, дали съм продал целият квартал в който живея или съм ги заробил?
подлизурко - на кой ли се подлизурквам, след като от 1995г. съм си сам работодател. Авно се мазня сам на себе си
използвач - как те използвах теб конкретно за личната изгода? Съвети за пазара ли ми даде безплатни, или използвах нещо друго за да се облагодетелствам за твоя сметка?
Аха, страхотна логика ! Тоест ако Джак Изкормвача не ме е заклал, не мога да твърдя, че е убиец ? Този начин на водене на разговор го ползвай другаде, не тук във форума. Едва ли някой ще ти се върже.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Тази водка не, че е хубава, но е особена. Миризлива една, но не боли глава на сутринта, което е добре.
Преди няколко месеца я продаваха по заведенията - 40ml. - 10 лева. Не, мерси!!!???
Белуга е една от най-добрите водки, но веднъж пих една украинска - ако не се лъжа името й беше Момина сълза ( не помня как е на украински точно ), та съвета ми към вас е да я опитате, ако ви попадне!
Петре, я вземи и ти се стегни. В понижението на имотите има/ше един дето бил много болен и говореше как си купувал като за последно имоти в Гърция за 200-300К евро.. Сега пък ти взе във форекса да се гордееш със сина си. Да ти е жив и здрав, но все пак, тук не е БГ мама форума....
Добре бе човек, спри ! Аз ти пожелавам щастлив живот.
П.П. Да "плюеш" по някого и мен не ме прави щастлив. Но да кажеш на измамника, мерзавеца, подлизуркото, изпозвача и т.н, че са такива, не е "плюене", а по-скоро справедлива плесница.
Я да направим анализ на епитети които си използвал по мой адрес.
измамник - за да го твърдиш, значи съм те измамил. А ако съм те измамил значи можеш да го докажеш
мерзавец - направо се чудя, дали съм продал целият квартал в който живея или съм ги заробил?
подлизурко - на кой ли се подлизурквам, след като от 1995г. съм си сам работодател. Авно се мазня сам на себе си
използвач - как те използвах теб конкретно за личната изгода? Съвети за пазара ли ми даде безплатни, или използвах нещо друго за да се облагодетелствам за твоя сметка?
Коментар