If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Веднага ще сложа ордери отгоре и отдолу със таргети от по 2 фигури със стоп от 39.6 пипса и ще чакам да захлебя
Добро да ви е утрото другари !
Малка подробност Бат Седефчо стопа ако няма сделки може да се задейства не на 39.6 пипа а чак на 300-400-500 пипа тъй че не барай мишката и стой на 2 метра от компютъра един час преди и след 14,45часа
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Реде,при вдигане 200 пипа нагоре не са ли много?Имам предвид,че това вече беше ,,вписано" в досегашното качване и не би трябвало да изненада никого.Или пък до момента има големи съмнения в пазарните участници и хайка ще донесе шиш от 2 фигури?
Тука и психологичен момент има.
Също е важно как ще говори Трише-по-ястребски или по-миролюбиво относно инфлацията.Според мен за днес при 0.25/повече не очаквам/повишение- нагоре еврото до 1.4444 и оттам вече зависи от новини от ЕЗ,САЩ и Близкия изток.При неповишение-спад до 1,4050.
Дръжте се здраво,защото днес лодката ще се клати много!
Поемам топката Реде аз кат оператор на ГСФЦК (Главния Световен Финансов Централен Компютър ) ви казувам как ми наредиха да процедирам евреите .Ако дигнат лихвата с 0,25 да направя една чертъ до 1,4150 или 200 пипа пързалка ако пък я запазят чертъта да я направя до 1,3333333333333333 или 1000 пипа шусссссс да обяснявам ли защо ?
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Добрутро!, Ако вдигнат шиш от 100 пипса и връщане на 43. Ако не барнат 200 пипа на юг и тихо и напоително до към 1.40 Селл от 1.44 и 1.4450 поставям. Без стопове. И го гледам за още един сел преди лихвата
....... след новината,
ако е горното, ще са точно
200 пипа надоле !!!!!!!!
Въпроса ми е , че ми е малко темно
до обявяването какво ще е.
Може и след малко да замръзне курсо
и тогава ще е по-лесно!!!!!
Ако обявявт 25 пункта агоре
ще е 200 пипа нагоре !!!!!
Вие сте !!!
Веднага ще сложа ордери отгоре и отдолу със таргети от по 2 фигури със стоп от 39.6 пипса и ще чакам да захлебя
Добро да ви е утрото другари !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Пенчев чадо, БРАВОС !!!!!
Давайте да си даваме мненията
за евентуалния сценарии днеска,
щото можем да искараме по
някоя стинка !!!!!!!!!!
Моето мнение също е, че няма
да барнат лихвата ЕЦБ !!!!
Може да намекнат по-силно, че
няма да дават евтини кинти повече !!!!
Та мисля си , че след новината,
ако е горното, ще са точно
200 пипа надоле !!!!!!!!
Въпроса ми е , че ми е малко темно
до обявяването какво ще е.
Може и след малко да замръзне курсо
и тогава ще е по-лесно!!!!!
Ако обявявт 25 пункта агоре
ще е 200 пипа нагоре !!!!!
Вие сте !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Добро утро,момци!
Готови ли сте за пързалка?Аз залагам 1 лв на предположението,че днес лихвата няма да бъде вдигната.Да видим!
Успешни скокове с бънджито на всички!
Коментар