IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алъне, пак си дъхтял във форума.Клиентите ти днес са доволни, поне след 16 ч.
    За понеделник някакви прогнози?

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
      ... ( ако имаш желание и време ).
      .....
      Желание имам и здраве засега имам , тъй че проблеми няма !

П>С : Навремето бях само на водка -- макар че изборът не беше голям ! Това е най-чистото питие ( щото е само спирт ) и "безвреден " алкохол ...В класацията по безвредност ,следва домашната ракия . Неслучайно има столетници-хронични алкохолици ---> пият цял живот едно и също без да смесват
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Лека и спокойна bgg_red...............понеделник 1300 пипса да вземеш дано
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Кой е елемента с най-странния характер
          във форума според теб??????
          Кой е ?
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Лека нощ Бат Седефчо !!!!
            Ще те оставам да размишляваш
            сам, заедно с водката, за световната
            несправедливост.
            Бързам щото утре ще ходя на едно
            местенце сред природата да пиянствам и аз
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Чшшшт, тихо bgg_red, ако се впие, ще се разбере
              Един път и аз да се подрача малко........Седефа и той човек ( понякога )
              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Така е Бат Седефчо , но това за което пишеш не важи ( отчасти ) в случая ! Мечето купува реални акции през посредник и това предполага че предварително си е направил подробно сметката ....Дългосрочната визия отчасти , му помага в случая ...Ама то и при нас го има това --на колкото по -нисък фрейм цъкаш ,толкова повече губиш представа и ти се променя " психическия баланс " --и обратно по-големият фрейм дава възможност за запазване психическата устойчивост за по-дълго време .Макар че и тая устойчивост е кухо понятие и не е пенкелер , ако търговеца е една бездарна контрела и нищо повече
                Да, тази яснота е важна SPART но дано наистина сметката е правилна. За фреймовете има много да се дискутира.Дори бих агитирал теб да направим една дискусия която да е ползотворна за всички но......малко по-напред във времето. Тъй като ти си подръжник на по-големи мащаби, аз съответно на значително по-млаки.
                Има резон да се "спори" по въпроса но като му дойде времето ще свирна ( ако имаш желание и време ).
                Обаче евала.........този " Black Russian" за който ме светна е ценно питие, при положение, че аз не близвам Водка

Наздраве !

Коментар

• Амииии,,,,,,,,,Бат Седефчо случва се.
                  Така е требело да стане сигурно.
                  ВСЕВИШНИЯ така е наредил!!!!!
                  А пък ония отдоле дето са,
                  казват, че имал 100 имена

Коментар

• Е то и на мен днес за 11 пипа не ми достигна лимита и се върна 60 и ми удари стопа, ама ...
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Веднага те разбрах, че така правиш fickata

bgg_red а кажи как да не се обременя след това разминаване :

Ха да видим, дали ще успея да подразня елемента със най-странния характер във форума

Наздраве !
                      С това " Наздраве", освен да ме спечелиш, едва ли ще постигнеш друго !
                      Наздраве и от мен !

Коментар

...ако започне да продава, сещаш се, че трябва да се съобрази със адекватен разчет на риск по сделка/и към основния капитал и най-важното - нереализиран сценарий да не променя "психическия баланс"
                        ......
                        Така е Бат Седефчо , но това за което пишеш не важи ( отчасти ) в случая ! Мечето купува реални акции през посредник и това предполага че предварително си е направил подробно сметката ....Дългосрочната визия отчасти , му помага в случая ...Ама то и при нас го има това --на колкото по -нисък фрейм цъкаш ,толкова повече губиш представа и ти се променя " психическия баланс " --и обратно по-големият фрейм дава възможност за запазване психическата устойчивост за по-дълго време .Макар че и тая устойчивост е кухо понятие и не е пенкелер , ако търговеца е една бездарна контрела и нищо повече
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Веднага те разбрах, че така правиш fickata

bgg_red а кажи как да не се обременя след това разминаване : [IMG]Цък-Мък[/IMG]

Ха да видим, дали ще успея да подразня елемента със най-странния характер във форума

Наздраве !
                          ========================
                          МУТРОПРАС не схвана ли с кои говоря бря??????

Коментар

• Веднага те разбрах, че така правиш fickata

bgg_red а кажи как да не се обременя след това разминаване : http://www.prikachi.com/images/663/3166663x.png

Наздраве !

Коментар

• С кой говориш бре Реде ?

П.П. Видях.

Коментар

• Не ти излезна лимита за един пип ??????
                                Търгуваме по много по-различен начин,
                                обаче съм установил , че лимит,които
                                не излезне за 1 пип или даже за 0.1
                                ВИНАГИ се връща на стоп !!!!
                                Пък аз търся повече пипове от теб.
                                Напрай сметка кво потрошаване
                                е това умозаключение.
                                Като казвам ВИНАГИ, може и де
                                не е на 100% така, а само на 98-99%

Коментар

Working...
                                X