If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Желание имам и здраве засега имам , тъй че проблеми няма !
П>С : Навремето бях само на водка -- макар че изборът не беше голям ! Това е най-чистото питие ( щото е само спирт ) и "безвреден " алкохол ...В класацията по безвредност ,следва домашната ракия . Неслучайно има столетници-хронични алкохолици ---> пият цял живот едно и също без да смесват
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Лека нощ Бат Седефчо !!!!
Ще те оставам да размишляваш
сам, заедно с водката, за световната
несправедливост.
Бързам щото утре ще ходя на едно
местенце сред природата да пиянствам и аз
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Така е Бат Седефчо , но това за което пишеш не важи ( отчасти ) в случая ! Мечето купува реални акции през посредник и това предполага че предварително си е направил подробно сметката ....Дългосрочната визия отчасти , му помага в случая ...Ама то и при нас го има това --на колкото по -нисък фрейм цъкаш ,толкова повече губиш представа и ти се променя " психическия баланс " --и обратно по-големият фрейм дава възможност за запазване психическата устойчивост за по-дълго време .Макар че и тая устойчивост е кухо понятие и не е пенкелер , ако търговеца е една бездарна контрела и нищо повече
Да, тази яснота е важна SPART но дано наистина сметката е правилна. За фреймовете има много да се дискутира.Дори бих агитирал теб да направим една дискусия която да е ползотворна за всички но......малко по-напред във времето. Тъй като ти си подръжник на по-големи мащаби, аз съответно на значително по-млаки.
Има резон да се "спори" по въпроса но като му дойде времето ще свирна ( ако имаш желание и време ).
Обаче евала.........този " Black Russian" за който ме светна е ценно питие, при положение, че аз не близвам Водка
Наздраве !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Амииии,,,,,,,,,Бат Седефчо случва се.
Така е требело да стане сигурно.
ВСЕВИШНИЯ така е наредил!!!!!
А пък ония отдоле дето са,
казват, че имал 100 имена
...ако започне да продава, сещаш се, че трябва да се съобрази със адекватен разчет на риск по сделка/и към основния капитал и най-важното - нереализиран сценарий да не променя "психическия баланс"
......
Така е Бат Седефчо , но това за което пишеш не важи ( отчасти ) в случая ! Мечето купува реални акции през посредник и това предполага че предварително си е направил подробно сметката ....Дългосрочната визия отчасти , му помага в случая ...Ама то и при нас го има това --на колкото по -нисък фрейм цъкаш ,толкова повече губиш представа и ти се променя " психическия баланс " --и обратно по-големият фрейм дава възможност за запазване психическата устойчивост за по-дълго време .Макар че и тая устойчивост е кухо понятие и не е пенкелер , ако търговеца е една бездарна контрела и нищо повече
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Не ти излезна лимита за един пип ??????
Търгуваме по много по-различен начин,
обаче съм установил , че лимит,които
не излезне за 1 пип или даже за 0.1
ВИНАГИ се връща на стоп !!!!
Пък аз търся повече пипове от теб.
Напрай сметка кво потрошаване
е това умозаключение.
Като казвам ВИНАГИ, може и де
не е на 100% така, а само на 98-99%