IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Бат Седефчо,
    направо се излагаш като шушумига
    или даже по-лошо
    като КРАДЛИВА МИЖАТУРКА !!!

Привет !!!
    Привет !

Със кое по-точно се изложих, че да зная другия път да си трая

Спорна търговия !
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      Поемам топката Реде аз кат оператор на ГСФЦК (Главния Световен Финансов Централен Компютър ) ви казувам как ми наредиха да процедирам евреите .Ако дигнат лихвата с 0,25 да направя една чертъ до 1,4150 или 200 пипа пързалка ако пък я запазят чертъта да я направя до 1,3333333333333333 или 1000 пипа шусссссс да обяснявам ли защо ?
      Всъщност може ли да обясниш за неразбиращите, навсякъде чета че еврото ще поскъпне заради очакванот повишавана на Л%, а ти казваш че ще стане обратното ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Сега ми идва нещо наум,може да ми се смеете:
        Кадафи също е много заинтересуван относно вдигането,освен по икономически причини,и по чисто политически също.Представяме си,че лихвата си остава същата заради PIGS.Доларът стремително поскъпва,а Брента много скъп-над 120$ и може още нагоре да иде.За да се спаси светът от W,требе ойла да поевтинее,но как, като там у нефтените полета се гърми?!Изходът-засилваме бомбардировките над Кадафко и същевременно му пращаме хабери,че ако си иде по-бързо,ще доживее щастливи старини.И хоп -олиото надоле при скъп дойлярКак ви се вижда моята конспиративна теория?
        майтапа настрана. пътя на най малкото съпротивление е олиото надоле при скъп долар. ама началниците що плуват срещу течението не знам. май рушветчилъка ни предпазва от тотален фашизъм.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Сега ми идва нещо наум,може да ми се смеете:
          Кадафи също е много заинтересуван относно вдигането,освен по икономически причини,и по чисто политически също.Представяме си,че лихвата си остава същата заради PIGS.Доларът стремително поскъпва,а Брента много скъп-над 120$ и може още нагоре да иде.За да се спаси светът от W,требе ойла да поевтинее,но как, като там у нефтените полета се гърми?!Изходът-засилваме бомбардировките над Кадафко и същевременно му пращаме хабери,че ако си иде по-бързо,ще доживее щастливи старини.И хоп -олиото надоле при скъп дойлярКак ви се вижда моята конспиративна теория?
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Бат Седефчо,
            направо се излагаш като шушумига
            или даже по-лошо
            като КРАДЛИВА МИЖАТУРКА !!!

Привет !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
              Малка подробност Бат Седефчо стопа ако няма сделки може да се задейства не на 39.6 пипа а чак на 300-400-500 пипа тъй че не барай мишката и стой на 2 метра от компютъра един час преди и след 14,45часа
              О, сделки ще има със 99.9999% вероятност. Въпроса е колко бързо се мени цената по време на информационен шок
              А това със 2-те фигури таргет и 39.6 пипса "стоп" е шегитка. Обикновенно влизам със 5 до 10 пипса "стоп" и 20-ина пипса таргет по време на ескалацията............като истинско камикадзе съм

Поздрави !
              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• добро утро
                и умната днес
                успех на всички

Коментар

Реде,при вдигане 200 пипа нагоре не са ли много?Имам предвид,че това вече беше ,,вписано" в досегашното качване и не би трябвало да изненада никого.Или пък до момента има големи съмнения в пазарните участници и хайка ще донесе шиш от 2 фигури?
                  Тука и психологичен момент има.
                  Също е важно как ще говори Трише-по-ястребски или по-миролюбиво относно инфлацията.Според мен за днес при 0.25/повече не очаквам/повишение- нагоре еврото до 1.4444 и оттам вече зависи от новини от ЕЗ,САЩ и Близкия изток.При неповишение-спад до 1,4050.
                  Дръжте се здраво,защото днес лодката ще се клати много!
                  Е да де, само дето не се знае включено ли е
                  или не !!!!!
                  Щото аз лично не вярвам да го дигнат.
                  Предполагам, че и много други са като мен !!!!
                  Та точно тука е заровено кучето(ПРАСЕТО)
                  Някои вадеше преди време преди лихви
                  колко от пазарните участници вярват във
                  вдигането и колко не вярват.
                  Може ли пак да го извади инфото !!!!!!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добрю ютро и успешена търговия на всички.

Моето мнение е , че ще оставят лихвата и ще започне едно затваряне на дълги позиции и ще започне една пързалка надоле до де ни видят очите...но това си е мое мнение...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Добрутро!, Ако вдигнат шиш от 100 пипса и връщане на 43. Ако не барнат 200 пипа на юг и тихо и напоително до към 1.40 Селл от 1.44 и 1.4450 поставям. Без стопове. И го гледам за още един сел преди лихвата
                      подкрепям и плагиатствам безскрупулно.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                        Къде излезе снощи??
                        http://www.fxstreet.com/fundamental/...2011/04/06/02/
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Плаймен,снощи се знаеше,нали затова се бъзиках с Фицката за неговите комшии
                          Къде излезе снощи??
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• ЕЦБ не са барали лихвата от 2 години ако не я вдигнат сега след големите приказки на Тришето ще излезе че е лъжец и пазаря ще накаже безмилостно еврото му което много ще се хареса на европейските износители
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Пенчев чадо, БРАВОС !!!!!
                              Давайте да си даваме мненията
                              за евентуалния сценарии днеска,
                              щото можем да искараме по
                              някоя стинка !!!!!!!!!!
                              Моето мнение също е, че няма
                              да барнат лихвата ЕЦБ !!!!
                              Може да намекнат по-силно, че
                              няма да дават евтини кинти повече !!!!
                              Та мисля си , че след новината,
                              ако е горното, ще са точно
                              200 пипа надоле !!!!!!!!
                              Въпроса ми е , че ми е малко темно
                              до обявяването какво ще е.
                              Може и след малко да замръзне курсо
                              и тогава ще е по-лесно!!!!!
                              Ако обявявт 25 пункта агоре
                              ще е 200 пипа нагоре !!!!!
                              Вие сте !!!
                              Толкова време подготвят пазара за вдигане,за да избегнат резки движения и последваща неуправляема инерция,пък вие сега се съмнявате.Ще ги вдигнат е моето мнение,даже и VIGILANCE ще има в изказването на Трише.Ще тръгнат да касират дългите, но лихвения диференциал в двойката ще даде дългосрочната посока.Според мен
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Добро утро на всички!
                                Ако някой открие телефона на Трише,и му се обади сега, ще знаем преди всички лихвата каква ще бъде.

Коментар

Working...
                                X