Първоначално изпратено от Алън
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by anon6706; 01.04.2011, 22:39.
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеГледам еврото.
сякаш спря и обърна.
въпроса за изхода от корекция е все още текущ.
--------
Реде тази работа нестава така.
Вече графици се пишат. Срока им изтече.
Наздраве !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАма аз му се радвам непрекъснато. Синът ми току що ми показа първото си клипче, играе и ме изпълва с гордост и радост.
Ти мен да си ме чул да плюя по някой или да го иронизирам? Нима това ще ме направи по щастлив?
П.П. Да "плюеш" по някого и мен не ме прави щастлив. Но да кажеш на измамника, мерзавеца, подлизуркото, изпозвача и т.н, че са такива, не е "плюене", а по-скоро справедлива плесница.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗатова и купувам банкови защото са назад.....
Въпросът ми е дали банковите акции ще реагират на вдигането на лихвата от ЕЦБ ....защото другите ще се спуснат според мен...
А ако не се вдигне .... долара доколко ще скочи...
Доларът и той като акциите -- по сериозно ще коригира само когато реално вдигнат лихвите , а дотогава ще си пада свободно !
Както казвате на БФБ-то => Не е препоръка!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Гледам еврото.
сякаш спря и обърна.
въпроса за изхода от корекция е все още текущ.
--------
Реде тази работа нестава така.
Вече графици се пишат. Срока им изтече.Last edited by anonimen komardjia; 01.04.2011, 22:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМи да питам форума.
Да си зимам ли отпуск до ВЕЛИКДЕН ??????Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРадвай се на живота Петре !Айде успехи !
Ти мен да си ме чул да плюя по някой или да го иронизирам? Нима това ще ме направи по щастлив?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеГледам на свинята и гегата пак съм им крива аз. Ама за какво и те не знаят. Важното е да има кого да мразят. Ей това българите го умеем най добре
Да сте ми живи и здрави мушмороци. Пазара ви изби зъбите, но друг ви е виновен за контрите.....
Но и през ум не ви минава, че проблемът може и да е в самите вас. Че явно имате пропуски някакви, че нещо в анализа бъркате или пък....Айде успехи !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМече щатският банков сектор чат-пат го гледам ей тука --> отиваш на "indexes "--> и ти излизат отделните сектори , в случая NYSE Financial :
http://marketrac.nyse.com/Light/index.html
Вижда се че секторът за момента е на почти 200 пипса от 52 -седмичния си връх , демек изостава от големите индекси.....Май трябва дългите да внимават
Въпросът ми е дали банковите акции ще реагират на вдигането на лихвата от ЕЦБ ....защото другите ще се спуснат според мен...
А ако не се вдигне .... долара доколко ще скочи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРуки, как ти се струват нещата при ДАУ? Със или без мезе ще ми е водката?Има още 40-на минутки......
или ти ще си прав или аз
тва му е хубавото на маркетавинаги трябва да сме нащрек
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеКак ще реагират банковите акции ако ЕЦБ вдигне лихвата и доколко ще е спада на долара .... а ако не я вдигне как ще реагира долари и маркета....
Аноне ,Роки и др. колеги с молба за мнение......
http://marketrac.nyse.com/Light/index.html
Вижда се че секторът за момента е на почти 200 пипса от 52 -седмичния си връх , демек изостава от големите индекси.....Май трябва дългите да внимават
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Гледам на свинята и гегата пак съм им крива аз. Ама за какво и те не знаят. Важното е да има кого да мразят. Ей това българите го умеем най добре
Да сте ми живи и здрави мушмороци. Пазара ви изби зъбите, но друг ви е виновен за контрите.....
Но и през ум не ви минава, че проблемът може и да е в самите вас. Че явно имате пропуски някакви, че нещо в анализа бъркате или пък....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТази водка не, че е хубава, но е особена. Миризлива една, но не боли глава на сутринта, което е добре.
Преди няколко месеца я продаваха по заведенията - 40ml. - 10 лева. Не, мерси!!!???А иначе и тук е скъпа. В една тузарска дискотека предлагат 4 или 5 литрови бутилки някаква спешъл едишън по 12 000 евро.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеРеде ти що не вземеш да излезеш малко отпуска ,поради простата причина ,че благодарение на тебе тая тема напълно се сговнясаТо бива свинщини и насърчаване на простотии ,ама всичко си има предел
Сори мен
И успех
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар