IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    МУТРОПРАС
    не е по Kарибите,
    че почитател е на бирите,
    пък там се харчи най-много
    РОМА !!! :
    Знам баце ! В Пунта Кана един пиян мангал ми размахваше нож ! Искаше да ме коли !

П.П. Не намесвай свинската тема, това сериозно.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Сигур е забегнал нейде по Карибите с някоя кака, да пръсне малко $$$$
      Където и да отиде,от себе си няма да избяга,нетбука е под мишницата
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

МУТРОПРАС
        не е по Kарибите,
        че почитател е на бирите,
        пък там се харчи най-много
        РОМА !!! :
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          Рукито где си бря перна ли едно дълго за 20пипоня
          П.П.Има ли нужда от графика
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Рукито где си бря перна ли едно дълго за 20пипоня
            П.П.Има ли нужда от графика

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Трудно е да се каже. Пазарът очаква рейт хайк, тоест до някъде го е включил в цената, но тук идва въпросът с колко? И какво ще каже мосю Трише? Дали ще бъде надъхан, и с поглед на рецидивист, ще ни подготви словесно за дълга поредица от безмилостни покачвания на лихвата? Или ще бъде умерен и "in a state of constant vigilance" Очаквам нещо да се случи и в EUR/GBP, но дали това ще е катализаторът? Там очаквам нещо много голямо, но вероятно ще дойде от Острова като импулс.
              Та, накратко, общо взето очаквам здраво нагоре. Лично аз не виждам някаква причина, в по-дългосрочен план да не достигнем поне 1.51. Но, тук идва голямото но, за да го отиграя, не искам да поемам рискът да влизам в позиция на 7-ми. Сега търся вход за дълги на 4135 - ако стане, на 7-ми каквото сабя покаже.
              Струва ми се много лесно ако го свали до там.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                а след седми как го виждаш
                Трудно е да се каже. Пазарът очаква рейт хайк, тоест до някъде го е включил в цената, но тук идва въпросът с колко? И какво ще каже мосю Трише? Дали ще бъде надъхан, и с поглед на рецидивист, ще ни подготви словесно за дълга поредица от безмилостни покачвания на лихвата? Или ще бъде умерен и "in a state of constant vigilance" Очаквам нещо да се случи и в EUR/GBP, но дали това ще е катализаторът? Там очаквам нещо много голямо, но вероятно ще дойде от Острова като импулс.
                Та, накратко, общо взето очаквам здраво нагоре. Лично аз не виждам някаква причина, в по-дългосрочен план да не достигнем поне 1.51. Но, тук идва голямото но, за да го отиграя, не искам да поемам рискът да влизам в позиция на 7-ми. Сега търся вход за дълги на 4135 - ако стане, на 7-ми каквото сабя покаже.
                ПП Вероятно първо ще дойде атака на 4300. Там има много тежка трендлиния, и точно повишение на лихвите, с тенденция за още повишения е събитието, което може да я пробие.
                Last edited by Fiscalist; 04.04.2011, 21:04.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  да не цъкаш с рейндж спонсорираща система
                  Цъкам, цъкам, 3 поръчки с 91 пипа профит и 2 поръчки само да храня брокера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Рейндж до 7-ми - така е по план, съжалявам.
                    Даже това си мислех, как пък нямам един брокер на опции, щях да изпраскам едно здравно ДНТ по дъното и върха на рейнджа и сега да черпя, ама ето на.
                    а след седми как го виждаш
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Аман от тоя рейндж бре !
                      да не цъкаш с рейндж спонсорираща система
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                        аре туряйте по едно рамо и да затваря къддде 4150
                        То ако стигне до там ще стигне и 1.4050,а от там надолу е ясно

Коментар

Аман от тоя рейндж бре !
                          Рейндж до 7-ми - така е по план, съжалявам.
                          Даже това си мислех, как пък нямам един брокер на опции, щях да изпраскам едно здравно ДНТ по дъното и върха на рейнджа и сега да черпя, ама ето на.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Аман от тоя рейндж бре !

Коментар

• Оглеждайте се за дълги от 4135, ако даде.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                                аре туряйте по едно рамо и да затваря къддде 4150
                                1.41922 пак бива !!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X