If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се заяждам, просто ми стана чудно колко категорично уверен беше тогава, и как сега отново си категоричиен. На какво се дължи промяната в настроенията ти?
Аз в петък като Е/$ падна на 1.4060 писах, че очаквам затваряне на 1.4230/40 ме обявиха набързо за какъв ли не. Явно и ти си имаш основание за своята позиция.
от 23 март до днес колко дни са минали още от 28 ми писах мечата си прогноза бегала. Не държа на нищо което не става.. Много и здраве като не влезе в работа. А това е от вчера не от петък http://bo..2011-04-04 А промяната в настроението е ясна.. На 28 бе пробило нивото на подкрепа от 1.4050, но още същия ден пазарът се върна и затвори на по-високо ниво. Обикновено такъв "удар" - означава обръщане на посоката..
PS: Сега ще се опитам да пусна и една картинка за по-ясно..
И петък какво? Че тогава нали имаме бичи пазар? Имаше падеж на опции, за това според мен ги направи малко луди гъби Петък 1 април въобще бе хубав ден
Не се заяждам, просто ми стана чудно колко категорично уверен беше тогава, и как сега отново си категоричиен. На какво се дължи промяната в настроенията ти?
Аз в петък като Е/$ падна на 1.4060 писах, че очаквам затваряне на 1.4230/40 ме обявиха набързо за какъв ли не. Явно и ти си имаш основание за своята позиция.
А къде отиде графиката с корекция до 1.3600 преди да тръгнем нагоре? Мисля, че в четвъртък или петък я представяше на вниманието на широката аудитория?
Селовете ще се вдигат, а с тях и правопропорционално целите, които другата година него време може да изглеждат така 2453/2463/за 2000 ....... ама за глупоста и най-вече ината породен от Егото и манията за непогрешимост, почивен ден няма. Надявам се поне да се изливат само върху ДЕМО тези деструктивни страсти.
Лалчо Лалчо ,хем съм ти казал да не се лепиш на мои постове ,хем нямаш хабер от света
какво ми се изказваш ,все едно си купил злато на 250(500Или там някъде ) и ми казваш къде ще отиде -2453
А къде отиде графиката с корекция до 1.3600 преди да тръгнем нагоре? Мисля, че в четвъртък или петък я представяше на вниманието на широката аудитория?
В Четвъртък вечерта пак ще си припомни за нея...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Селовете ще се вдигат, а с тях и правопропорционално целите, които другата година него време може да изглеждат така 2453/2463/за 2000 ....... ама за глупоста и най-вече ината породен от Егото и манията за непогрешимост, почивен ден няма. Надявам се поне да се изливат само върху ДЕМО тези деструктивни страсти.
Е казвайте де какво казаха евреите в 21часа???Някой знае ли вече ?
Евреите са в задълбочен конфликт едните шефчета искат да им стане по-тясно през 2011, другите обаче обичат лабавото.
ПП... и искат да им е широко... на лихвите.
Коментар