If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти много на техните анализи не се надай,да не излезе поговорката"Надай се к..е на пиени жени"
П.П.Относно русите коси,имам и друга поговорка,ама Реда пак ша ме обвини в несвойствени за мен помисли.Майтап
Ти Манчестър Ю ,не го мисли ,той и Сър Фърги да го няма вече ,обучения му (превъплащаваш се )екип ще е жив вечно
Ами засега само " тренирам " , но мисля да дера и за това кинти ...Те , Голдманите да не мислиш че ми пращат анализите си ,заради русата ми къдрава коса и арийско-сините ми очи
Ти много на техните анализи не се надай,да не излезе поговорката"Надай се к..е на пиени жени"
П.П.Относно русите коси,имам и друга поговорка,ама Реда пак ша ме обвини в несвойствени за мен помисли.Майтап
Ами засега само " тренирам " , но мисля да дера и за това кинти ...Те , Голдманите да не мислиш че ми пращат анализите си ,заради русата ми къдрава коса и арийско-сините ми очи
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
2011.04.04 18:24:24 --- Goldman Doesn't See Fed Rate Hike Until 2013
Голдман започна да усеща жегата и взе да пуска "новини" в подходящо време..... с това тяхното подпиране май са доста къси в $ и сега им трябва майстор/жълт или източно европейски/ да ги ожъне
Коментар