IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аре туряйте по едно рамо и да затваря къддде 4150

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Ти Манчестър Ю ,не го мисли ,той и Сър Фърги да го няма вече ,обучения му (превъплащаваш се )екип ще е жив вечно
      Знам го Доне,успехи вам
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
        Ти много на техните анализи не се надай,да не излезе поговорката"Надай се к..е на пиени жени"
        П.П.Относно русите коси,имам и друга поговорка,ама Реда пак ша ме обвини в несвойствени за мен помисли.Майтап
        Ти Манчестър Ю ,не го мисли ,той и Сър Фърги да го няма вече ,обучения му (превъплащаваш се )екип ще е жив вечно

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
          там ги биха през пръстите, над 100 до 2-3 месеца
          Първо да видиме 86,и курекцийката която ще ни спретнат,а чак тогава "щтар по щтар турбо катерач"

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Абе ,казва ли ти някой -- ама май там някъде

Ами засега само " тренирам " , но мисля да дера и за това кинти ...Те , Голдманите да не мислиш че ми пращат анализите си ,заради русата ми къдрава коса и арийско-сините ми очи
            Ти много на техните анализи не се надай,да не излезе поговорката"Надай се к..е на пиени жени"
            П.П.Относно русите коси,имам и друга поговорка,ама Реда пак ша ме обвини в несвойствени за мен помисли.Майтап
            Last edited by bokogega; 04.04.2011, 20:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Колко скоро,месец,два три,
              Абе ,казва ли ти някой -- ама май там някъде

Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Да не даваш платени прогнози
              Ами засега само " тренирам " , но мисля да дера и за това кинти ...Те , Голдманите да не мислиш че ми пращат анализите си ,заради русата ми къдрава коса и арийско-сините ми очи
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Вероятно Голдманите ще вдигнат USD/JPY --под 70.00 в скоро време
                там ги биха през пръстите, над 100 до 2-3 месеца

Коментар

Не искам да ви се бъркам в свинщините -- пък и ситуацията в момента е напрегната

Колко скоро,месец,два три,
                  Да не даваш платени прогнози
                  П.П.То като гледам тоз таргет още го няма на месечната

Коментар

2011.04.04 18:24:24 --- Goldman Doesn't See Fed Rate Hike Until 2013
                    Голдман започна да усеща жегата и взе да пуска "новини" в подходящо време..... с това тяхното подпиране май са доста къси в $ и сега им трябва майстор/жълт или източно европейски/ да ги ожъне

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Всички освен свинята ги няма !!!!
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

Не искам да ви се бъркам в свинщините -- пък и ситуацията в момента е напрегната

Аааа, ти не се притеснявай. То на освидетествани, кво да им обръщаш внимание.
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          ...пописвайте по нещо тука, че с Реда взехме да си омръзваме.....

Коментар

• Ееее Спарте, пописвайте по нещо тука, че с Реда взехме да си омръзваме.
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                              новина ли излезе ?
                              Не, трябваше да ми вземат стопа и сега пак нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                                новина ли излезе ?
                                2011.04.04 18:24:24 --- Goldman Doesn't See Fed Rate Hike Until 2013

Коментар

Working...
                                X