IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    . ........ То и сега в над 50 германски области има над 50 регионални неофициални валути със странни имена, с които се разплащат хората, еврото въобще не ги интересува.
    Поздрави и успех!
    Чак 50 области , пък и еврото няма как да не ге интересува, 'щото са вързани към него

Коментар

• добро утро
      успех на всички

Коментар

• добро утро
        успех на всички хора и прасета
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Добро утро!поздрав !

http://www.youtube.com/watch?v=uQrYEEfgbG8

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            PIGSOUT
            Споко Реде,
            сутрин се започва с леко раздвижване на кръвта.
            http://www.youtube.com/watch?v=ObNHo...index=16#t=16s

Добър ден на всички!

Коментар

• Резнах на късо от 1.42039
              и имам очаквания за около
              1.41444
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добър ден колеги !
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Добрю ютрю
                  Важното е , че 1.41922 е
                  излезло нощеска

Успешен ден на всички ХОРА !!!!
                  PIGSOUT

Коментар

• Добро утро.
                    Снощи гредам пак сте оспамили темата с разни форекс мнения ,а никой не е писал /освен Реда/ за връзката на свинското със зелето.
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• лихви

Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Трудно е да се каже. Пазарът очаква рейт хайк, тоест до някъде го е включил в цената, но тук идва въпросът с колко? И какво ще каже мосю Трише? Дали ще бъде надъхан, и с поглед на рецидивист, ще ни подготви словесно за дълга поредица от безмилостни покачвания на лихвата? Или ще бъде умерен и "in a state of constant vigilance" Очаквам нещо да се случи и в EUR/GBP, но дали това ще е катализаторът? Там очаквам нещо много голямо, но вероятно ще дойде от Острова като импулс.
                      Та, накратко, общо взето очаквам здраво нагоре. Лично аз не виждам някаква причина, в по-дългосрочен план да не достигнем поне 1.51. Но, тук идва голямото но, за да го отиграя, не искам да поемам рискът да влизам в позиция на 7-ми. Сега търся вход за дълги на 4135 - ако стане, на 7-ми каквото сабя покаже.
                      ПП Вероятно първо ще дойде атака на 4300. Там има много тежка трендлиния, и точно повишение на лихвите, с тенденция за още повишения е събитието, което може да я пробие.
                      Драги колега, моето виждане по въпроса е малко по-друго. Ако ЕЦБ во главе с Тришето вдигнат лихвата, както вероятно ще стане, това вещае тежки дни за еврото. Може и да не стане незабавно, но тежките дни неминуемо ще настъпят. Щото ако за Германия и отчасти за Франция това ще е добре, за почти всички останали членове на Еврозоната няма да е добре, а за някои ще е пагубно. Просто такова поредно тъпо действие от страна на ЕЦБ ще бъде още един пирон в ковчега на еврото. Ако случайно не знаеш, още преди доста години, когато всичко вървеше по мед и масло, предрекох края на еврото и му дадох максимум 15 г. живот. Сега виждам, че съм бил прекалено щедър. Ти не се заблуждавай от текущия курс на еврото, това е един надут изкуствено балон /не без "помощ" на заинтересовани отвън/, който ще се пукне като болна жлъчка. Само дето европейските бюрократи май не виждат истината или пък не смеят да я погледнат в очите. Не зная дали си спомняш, как с безумните си действия докараха преди време цената на петрола до 1.40-1.50. Тогава за оправдание ли, що ли Трише, Вебер, Юнкер и компания се надпреварваха да говорят, че при курс на евро/долар 1.60 дори им било по-изгодно да купуват петрол на горната цена. Но така и "забравиха" да отговорят на простичкия въпрос, дали все пак не им е по-изгодно да купуват петрол по 20 и нещо долара за барел при курс на еврото дори само 80 щатски цента за евро. Светът с неърпение очаква Трише с "високата си бдителност" барабар да си иде най-после, защото иначе дните на еврото са преброени. То дано да дойде някой по-свестен и който да е с ума си, че май вече е късно.
                      И никак няма да се учудя, ако германците, които си имат "феномена" Меркел, не поискат референдум за връщане на Дойче марката. Защото тази работлива и безкрайно дисциплинирана нация няма намерение да плаща за следобедния сън на гърците. Това прочие съм го казвал и друг път, отдавна беше. И съвсем информативно - над половината германци не признават еврото. То и сега в над 50 германски области има над 50 регионални неофициални валути със странни имена, с които се разплащат хората, еврото въобще не ги интересува.
                      Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                        Знам баце ! В Пунта Кана един пиян мангал ми размахваше нож ! Искаше да ме коли !

П.П. Не намесвай свинската тема, това сериозно.
                        МУТРОПРАС
                        е, няма начин да не се намеси
                        щото не можеш излезна от нея !!!!
                        Явно си много УГОЕНО прасе,
                        с добре оформени бутове, че
                        всеки които те срещне ти налита
                        с ножа да те приколва:
                        Малииииииииииииииииииииии
                        Супер ДОМУЗ си !!!
                        То и от снимката си личи де

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Трудно е да се каже. Пазарът очаква рейт хайк, тоест до някъде го е включил в цената, но тук идва въпросът с колко? И какво ще каже мосю Трише? Дали ще бъде надъхан, и с поглед на рецидивист, ще ни подготви словесно за дълга поредица от безмилостни покачвания на лихвата? Или ще бъде умерен и "in a state of constant vigilance" Очаквам нещо да се случи и в EUR/GBP, но дали това ще е катализаторът? Там очаквам нещо много голямо, но вероятно ще дойде от Острова като импулс.
                          Та, накратко, общо взето очаквам здраво нагоре. Лично аз не виждам някаква причина, в по-дългосрочен план да не достигнем поне 1.51. Но, тук идва голямото но, за да го отиграя, не искам да поемам рискът да влизам в позиция на 7-ми. Сега търся вход за дълги на 4135 - ако стане, на 7-ми каквото сабя покаже.
                          ПП Вероятно първо ще дойде атака на 4300. Там има много тежка трендлиния, и точно повишение на лихвите, с тенденция за още повишения е събитието, което може да я пробие.
                          Нали не забравяш,че винаги положението е все едно и също - "С едната дават,с другата взимат" .Как така я виждаш толкова лесно да стане?

Успех
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                            Рукито где си бря перна ли едно дълго за 20пипоня
                            П.П.Има ли нужда от графика
                            Да благодарим на Негово Величество пазаря,че ни даде и на нас грешните,трохички да се нахраним
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Боко , късата клечка в тебе остана => написа 158 000 -я пост в Темата ...Ше требе да черпиш много и от сърце
                              Ше черпим няма ядове,но що аз,и що точно 158000-ият пост да черпи,нещо не съм в час в момента,ако помогнеш двойна ще е черпавката с русенски мискет,че ми е по евтино
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Боко , късата клечка в тебе остана => написа 158 000 -я пост в Темата ...Ше требе да черпиш много и от сърце
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X