IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Боко, ECB вдигат лихвите и " запазват " висока бдителност т.е няма скоро да пипат ! Краткосрочна цел => над 1,5150 ;после корекция до към 1.4000 ( не съм смятал ,че е рано ) ; ФЕД от догодина почва да качва лихвите и доларът се гътва до и над 1.6500 .....Така добре ли е ?
    Супер е и кво обаче ще стане като се събудиш.......да не се окаже повече кафявото отзад.....

Коментар

• До Четвъртък не чакайте силен долар. До тогава може и 1,45 да стане. След като ЕЦБ обяви че няма да променя лихвата ще има сдрусване с 2 фигури. Но след пресконференцията ще се възстанови 1 фигура... И така. Очаквайте повишена нестабилност на курс.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Боко, то беше ясно че до тук ще стигнат нещата. На 19.03 постнах картинка с моето виждане. http://www.investor.bg/forum/attachm...6&d=1300544857
        Сега вече ще е интересно на къде ще поеме. Особенно след като ЕЦБ тръби, че до края на месеца, ще направят всичко възможно, за да стабилизират пазара.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Боко, ECB вдигат лихвите и " запазват " висока бдителност т.е няма скоро да пипат ! Краткосрочна цел => над 1,5150 ;после корекция до към 1.4000 ( не съм смятал ,че е рано ) ; ФЕД от догодина почва да качва лихвите и доларът се гътва до и над 1.6500 .....Така добре ли е ?
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Нещо интересно за размисъл,как фундамент и техника съвпадат в един месец.Ще се радвам,ако някой се включи в анализа
            А,може и да го подминете поста,няма да ме
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              Тандеме,ти знаеш ли думичката бай?
              Да знам я ,но я ползвам тоя месец само в магазина за ТХ

Но като се има впредвид че сме в месеца за големите селове ,всяка седмица е потенциална мечо поглъщаща,или с две думи всеки ден е потенциално мечо поглъщаш ,Тоалетната Хартия се взема по опаковки от 12 нагоре Успех мен

ПП Имам бай на $/франк от 90,18
              Last edited by tandem; 05.04.2011, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Днес имаме идеални условия за евро/долар под 1.40.
                Ще има някаква подкрепа на 1,4050 (дъното след пейролите), но при огромния брой удължени евра, едва ли ще отнеме доста време да се премине.
                Успех днес. Интересен и доста волатилен ден ще бъде.

Макар, че съм продал EUR/USD си мисля, че преди да видим 1,44 пътя надолу е затворен.

Коментар

• Каролковците , миналата година го прогнозираха до 7150 ( с натрупаната инфлация от 1971 г. насам ) ....

Май и те веднъж ще вземат да познаят
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    Брех трудна работа мамка ви и златари

Сел злато от 1453/1463/1000
                    Тандеме,ти знаеш ли думичката бай?
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      Сел злато от 1446/1452/1000 още малко
                      Брех трудна работа мамка ви и златари

Сел злато от 1453/1463/1000

Коментар

• Първоначално изпратено от amicable Разгледай мнение
                        Здравейте, как мислите възможно ли е това да се случи ? - http://www.economynews.bg/спекулации-с-петрола---$300-за-барел-news18361.
                        нема как да се полу4и...все пак америка има не слу4айно най -силната военна сила
                        Вся Власть Советам

Коментар

• айде Трише размажи празните хартийки на Бен
                          Вся Власть Советам

Коментар

• АНКЕТА : Колко трябва да е според вас минималната надница на час?
                            http://www.anketite.com/

Коментар

• Здравейте, как мислите възможно ли е това да се случи ? - http://www.economynews.bg/спекулации-с-петрола---$300-за-барел-news18361.
                              Last edited by berbata; 05.04.2011, 19:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                Бааааси малоумието!

Американските педали не се спират с девалвацията!

Нов връх и за златото...

Докога??

Не че съм в позиция... просто ме дразнят педерастките им номера!!
                                Ти изчакай само да се увеличи паричната скорост в САЩ... след това ще има само зари за 4-ти юли.... Те сега са си минирали системата, само трябва да стъпят на грешно място и всичко БУМ!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X