If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Боко, ECB вдигат лихвите и " запазват " висока бдителност т.е няма скоро да пипат ! Краткосрочна цел => над 1,5150 ;после корекция до към 1.4000 ( не съм смятал ,че е рано ) ; ФЕД от догодина почва да качва лихвите и доларът се гътва до и над 1.6500 .....Така добре ли е ?
Супер е и кво обаче ще стане като се събудиш.......да не се окаже повече кафявото отзад.....
До Четвъртък не чакайте силен долар. До тогава може и 1,45 да стане. След като ЕЦБ обяви че няма да променя лихвата ще има сдрусване с 2 фигури. Но след пресконференцията ще се възстанови 1 фигура... И така. Очаквайте повишена нестабилност на курс.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Боко, то беше ясно че до тук ще стигнат нещата. На 19.03 постнах картинка с моето виждане. http://www.investor.bg/forum/attachm...6&d=1300544857
Сега вече ще е интересно на къде ще поеме. Особенно след като ЕЦБ тръби, че до края на месеца, ще направят всичко възможно, за да стабилизират пазара.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Боко, ECB вдигат лихвите и " запазват " висока бдителност т.е няма скоро да пипат ! Краткосрочна цел => над 1,5150 ;после корекция до към 1.4000 ( не съм смятал ,че е рано ) ; ФЕД от догодина почва да качва лихвите и доларът се гътва до и над 1.6500 .....Така добре ли е ?
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Нещо интересно за размисъл,как фундамент и техника съвпадат в един месец.Ще се радвам,ако някой се включи в анализа
А,може и да го подминете поста,няма да ме
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Да знам я ,но я ползвам тоя месец само в магазина за ТХ
Но като се има впредвид че сме в месеца за големите селове ,всяка седмица е потенциална мечо поглъщаща,или с две думи всеки ден е потенциално мечо поглъщаш ,Тоалетната Хартия се взема по опаковки от 12 нагоре Успех мен
Днес имаме идеални условия за евро/долар под 1.40.
Ще има някаква подкрепа на 1,4050 (дъното след пейролите), но при огромния брой удължени евра, едва ли ще отнеме доста време да се премине.
Успех днес. Интересен и доста волатилен ден ще бъде.
Макар, че съм продал EUR/USD си мисля, че преди да видим 1,44 пътя надолу е затворен.
Не че съм в позиция... просто ме дразнят педерастките им номера!!
Ти изчакай само да се увеличи паричната скорост в САЩ... след това ще има само зари за 4-ти юли.... Те сега са си минирали системата, само трябва да стъпят на грешно място и всичко БУМ!
Коментар