IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    Ма тука не е истина с колко профани е пълно ,минали през 2-3 форума -какви лихви на ЕЦБ ,какви пет лева бе -на 22/11/2009 каква лихва имаше -на 6/6/2010 каква лихва имаше -НИКАКВА -ХАБЕР НЯМАТЕ ОТ СВЕТА

ПП Ако съм засегнал някой да ме извини ,напрегнато е много Успехи
    Мен не си ме засегнал, защото не съм писал. Но очевидно има и други профани освен тези които визираш, посочват конкретни дати, а не помнят причините за движенията. Явно тези профани са с мозък на маймуни. Освен лихви има и други причини които оказват съществено движение на валутните пазари, като РИСК, безработица, а пък причината за спада и дъното от 6/6/2010 се дължи на перфектно изиграната роля от Меркел и поведението и на ущипана мома относно спасителният план за Гърция. Това доведе до обезценка на еврото, което пък оказа изключително благоприятен ефект за експорта на Германия. Ама на профани какво да обяснявам. Те за това са профани за да не могат да вденат елементарни неща, а какво остава за политически игри и блъфове да разберат....?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Точно така Комарджи , ако на пазара нямаше други графики ( а само месечни ) , не би трябвало да е за пипане ...

Абе самоукото си е най-учено -- да знаеш !

П>С : Ей тука едно наше момче- от Армин & co - но за съжаление няма клипове !

http://www.youtube.com/watch?v=80QqV...eature=related
      Хах, не знаех, че във форума има ценители... Специален поздрав за милитаристите
      http://www.youtube.com/watch?v=wX3yJQALRA4
      и още един
      http://www.youtube.com/watch?v=gyU1_0n0yAg
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Боко аз лично като анализатор
        бих казал, че сичката ракия е достатъчна в зависимост от ситуацията, но най вече на първо време, като евентуалното забавяне на хода ще предразположи към евентуален дефицит, но сме длъжни да отчетем и сезонността на показателя и да направим корекция на първоначалните обеми, като за по сигурно трябва да заложим и една туба в повече за всеки случай.
        А Комарджи ,ако е като анализатор,може.Изразявай се по точно ако може
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          А дали няма да ни направят харакири,и тогава по начертаната цел,кой,кой да ни каже
          "... На война не се отива с мисъл за поражение , Хюррем хатун !.... " -- реплика на Султан Сюлейман от сериала "Великолепният Век "
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Комарджи,разбирам те,но кво да правим през това време,да изпием сичката рикия ли
            Боко аз лично като анализатор
            бих казал, че сичката ракия е достатъчна в зависимост от ситуацията, но най вече на първо време, като евентуалното забавяне на хода ще предразположи към евентуален дефицит, но сме длъжни да отчетем и сезонността на показателя и да направим корекция на първоначалните обеми, като за по сигурно трябва да заложим и една туба в повече за всеки случай.

Коментар

... установих следното:
              в границите 1.53-1.27 тази валутна двойка не е за пипане!!!!!!!!!!!! ....
              Точно така Комарджи , ако на пазара нямаше други графики ( а само месечни ) , не би трябвало да е за пипане ...

Абе самоукото си е най-учено -- да знаеш !

П>С : Ей тука едно наше момче- от Армин & co - но за съжаление няма клипове !

http://www.youtube.com/watch?v=80QqV...eature=related
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

А бе мани се Боко от едната съм скъсявал ,от другата съм удължавал -седмична графика скивай но от втората е трябвало да държа до този месец ,но човек се учи докато е жив Успех мен
                Махам се,Доне,щом съм виноват

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Боко, ECB вдигат лихвите и " запазват " висока бдителност т.е няма скоро да пипат ! Краткосрочна цел => над 1,5150 ;после корекция до към 1.4000 ( не съм смятал ,че е рано ) ; ФЕД от догодина почва да качва лихвите и доларът се гътва до и над 1.6500 .....Така добре ли е ?
                  А дали няма да ни направят харакири,и тогава по начертаната цел,кой,кой да ни каже

Коментар

Ти нали скъсяваше,на тез дати дето споменуваш,еврото се нагоре е паехало
                    А бе мани се Боко от едната съм скъсявал ,от другата съм удължавал -седмична графика скивай но от втората е трябвало да държа до този месец ,но човек се учи докато е жив Успех мен

Коментар

Boko,
                      да се включа в анализа.

по интересното е, че установих следното:
                      в границите 1.53-1.27 тази валутна двойка не е за пипане!!!!!!!!!!!!

извод: ситуацията е комплицирана
                      Комарджи,разбирам те,но кво да правим през това време,да изпием сичката рикия ли

Коментар

Ма тука не е истина с колко профани е пълно ,минали през 2-3 форума -какви лихви на ЕЦБ ,какви пет лева бе -на 22/11/2009 каква лихва имаше -на 6/6/2010 каква лихва имаше -НИКАКВА -ХАБЕР НЯМАТЕ ОТ СВЕТА

Ти нали скъсяваше,на тез дати дето споменуваш,еврото се нагоре е паехало

Коментар

• Boko,
                          да се включа в анализа.

по интересното е, че установих следното:
                          в границите 1.53-1.27 тази валутна двойка не е за пипане!!!!!!!!!!!!

извод: ситуацията е комплицирана

пп
                          лека полека навлизам в дълбоките води на СПАРТ
                          Last edited by anonimen komardjia; 05.04.2011, 21:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                            ................................... Защото тази работлива и безкрайно дисциплинирана нация няма намерение да плаща за следобедния сън на гърците. Това прочие съм го казвал и друг път, отдавна беше. И съвсем информативно - над половината германци не признават еврото. То и сега в над 50 германски области има над 50 регионални неофициални валути със странни имена, с които се разплащат хората, еврото въобще не ги интересува.
                            Поздрави и успех!
                            Това ми се струва доста невероятно - именно защото са достатъчно дисциплинирани, ще приемат това, което е прието на държавно ниво. Но за всеки случай утре ще взема информация от източника

Интересно защо нашите момчета от германията не изкоментират - поне за двама от тях знаем, че могат да дадат достоверна информация
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Ма тука не е истина с колко профани е пълно ,минали през 2-3 форума -какви лихви на ЕЦБ ,какви пет лева бе -на 22/11/2009 каква лихва имаше -на 6/6/2010 каква лихва имаше -НИКАКВА -ХАБЕР НЯМАТЕ ОТ СВЕТА

Коментар

• Е казвайте де какво казаха евреите в 21часа???Някой знае ли вече ?
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X