Първоначално изпратено от tandem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТочно така Комарджи , ако на пазара нямаше други графики ( а само месечни ) , не би трябвало да е за пипане...
Абе самоукото си е най-учено-- да знаеш
!
П>С : Ей тука едно наше момче- от Армин & co - но за съжаление няма клипове!
http://www.youtube.com/watch?v=80QqV...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wX3yJQALRA4
и още един
http://www.youtube.com/watch?v=gyU1_0n0yAgCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеБоко аз лично като анализатор
бих казал, че сичката ракия е достатъчна в зависимост от ситуацията, но най вече на първо време, като евентуалното забавяне на хода ще предразположи към евентуален дефицит, но сме длъжни да отчетем и сезонността на показателя и да направим корекция на първоначалните обеми, като за по сигурно трябва да заложим и една туба в повече за всеки случай..Изразявай се по точно ако може
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеА дали няма да ни направят харакири,и тогава по начертаната цел,кой,кой да ни кажеДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеКомарджи,разбирам те,но кво да правим през това време,да изпием сичката рикия ли
бих казал, че сичката ракия е достатъчна в зависимост от ситуацията, но най вече на първо време, като евентуалното забавяне на хода ще предразположи към евентуален дефицит, но сме длъжни да отчетем и сезонността на показателя и да направим корекция на първоначалните обеми, като за по сигурно трябва да заложим и една туба в повече за всеки случай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение... установих следното:
в границите 1.53-1.27 тази валутна двойка не е за пипане!!!!!!!!!!!! .......
Абе самоукото си е най-учено-- да знаеш
!
П>С : Ей тука едно наше момче- от Армин & co - но за съжаление няма клипове!
http://www.youtube.com/watch?v=80QqV...eature=relatedДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеА бе мани се Бокоот едната съм скъсявал ,от другата съм удължавал -седмична графика скивай
но от втората е трябвало да държа до този месец ,но човек се учи докато е жив
Успех мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБоко, ECB вдигат лихвите и " запазват " висока бдителност т.е няма скоро да пипат ! Краткосрочна цел => над 1,5150 ;после корекция до към 1.4000 ( не съм смятал ,че е рано) ; ФЕД от догодина почва да качва лихвите и доларът се гътва до и над 1.6500
.....Така добре ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеТи нали скъсяваше,на тез дати дето споменуваш,еврото се нагоре е паехалоот едната съм скъсявал ,от другата съм удължавал -седмична графика скивай
но от втората е трябвало да държа до този месец ,но човек се учи докато е жив
Успех мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение,да изпием сичката рикия ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеМа тука не е истина с колко профани е пълно,минали през 2-3 форума -какви лихви на ЕЦБ ,какви пет лева бе
-на 22/11/2009 каква лихва имаше -на 6/6/2010 каква лихва имаше -НИКАКВА -ХАБЕР НЯМАТЕ ОТ СВЕТА
ПП Ако съм засегнал някой да ме извини ,напрегнато е многоУспехи
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение................................... Защото тази работлива и безкрайно дисциплинирана нация няма намерение да плаща за следобедния сън на гърците. Това прочие съм го казвал и друг път, отдавна беше. И съвсем информативно - над половината германци не признават еврото. То и сега в над 50 германски области има над 50 регионални неофициални валути със странни имена, с които се разплащат хората, еврото въобще не ги интересува.
Поздрави и успех!
Интересно защо нашите момчета от германията не изкоментират- поне за двама от тях знаем, че могат да дадат достоверна информация
Безплатен обяд няма!
Коментар
Коментар