If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
отворих си чарт. стопа ти е заминал. честито. както казах - още не можеш. това не трябва да те ядосва. работи за да успееш. всеки може.
За да се научиш как се прави ще те отворя малко. Влизаш, затваряш една част и слагаш стопа на 0. Така и да върне пак си на +. Като ти вземе стопа, според развитието на пазара, влизаш пак. До тук с безплатните уроци
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
бори се. лъжеш себе си. не само че е лошо ами и те обрича на провал. другото абсолютно грешно нещо в картинката ти е стопа
това е демо и мен не можеш да ме излъжеш. аз знам всичко. писни айдито на сделката си. аз имам акаунт и в този брокер. ще сравня лесно. стиска ли ти да се изложиш ?
Ти наистина си палячо
6153185 Не само че ми стиска, а и го правя. Когато 100-те $ дет си ги вложил при някой бъкет, за да ти дадат бонус, станат поне 5 цифрена сума, обади се да говорим От тук нататък, ако се обръщаш към мен го прави с предизвестие и добавяй : УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН Фицка ( Прасчо - НЕ, щото то е само за другари, а ти си извън този кръг )
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Аааааа Офчи , щях да забравя. Още кат тръгна днес разговора и предполагах, че ще стигне до нейде към : "който го може си го може" и въпреки, че съм във ваканция реших в твоя чест да пусна една от потенциално дъно, което е малко по-трудно от това да добавяш по тренда Та ето ти : http://www.2shared.com/photo/JoqYqn5..._snapshot.html
отворих си чарт. стопа ти е заминал. честито. както казах - още не можеш. това не трябва да те ядосва. работи за да успееш. всеки може.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Това което ти показах не е демо, ама от де да знаеш А в ловенето на дъна и върхове няма нищо лошо, но разбира се и ти като всяка офца го имаш втълпено в главата си, че видиш ли от това само може да се губи Дерзай новобранец
бори се. лъжеш себе си. не само че е лошо ами и те обрича на провал. другото абсолютно грешно нещо в картинката ти е стопа
това е демо и мен не можеш да ме излъжеш. аз знам всичко. писни айдито на сделката си. аз имам акаунт и в този брокер. ще сравня лесно. стиска ли ти да се изложиш ?
ако не затвориш демо позицията си на стопа му се броят минутите
Last edited by Овча Мисъл; 10.06.2011, 23:24.
Причина: допълвам
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
ок ов4и мислиш ли 4е тренда е нагоре и какво мислиш 4е ще стане другата седмица?ще продъльи ли спада и ако да до колко а а ко не до колко моье да се ка4и?
за сега-не можеш. докато продалжаваш да ловиш дъна и върхове ще си стоиш на демо.
Това което ти показах не е демо, ама от де да знаеш А в ловенето на дъна и върхове няма нищо лошо, но разбира се и ти като всяка офца го имаш втълпено в главата си, че видиш ли от това само може да се губи Дерзай новобранец
съфорумци. аз не сам ви враг. единствения враг който трябва да нападате сте самите вие. вместо да губите енергия в лични нападки използвайте вазможноста да питате за нещо на форекса което не в дадено в сайтове и книги.
голям сам и за това спор няма. коментирайте другите неща.
КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
от няколко дни се наливам с
пшеничена Каменица
Препоръчвам ти я като ценител !!!!
Е малко е особенна и не е за всеки,
то ти все пак си ценител !!!
чак пък ценител
по-скоро биропиец , но щом я препоръчваш утре ще я пробвам
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Аааааа Офчи , щях да забравя. Още кат тръгна днес разговора и предполагах, че ще стигне до нейде към : "който го може си го може" и въпреки, че съм във ваканция реших в твоя чест да пусна една от потенциално дъно, което е малко по-трудно от това да добавяш по тренда Та ето ти : http://www.2shared.com/photo/JoqYqn5..._snapshot.html
за сега-не можеш. докато продалжаваш да ловиш дъна и върхове ще си стоиш на демо.
КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
от няколко дни се наливам с
пшеничена Каменица
Препоръчвам ти я като ценител !!!!
Е малко е особенна и не е за всеки,
то ти все пак си ценител !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар