IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    отворих си чарт. стопа ти е заминал. честито. както казах - още не можеш. това не трябва да те ядосва. работи за да успееш. всеки може.
    За да се научиш как се прави ще те отворя малко. Влизаш, затваряш една част и слагаш стопа на 0. Така и да върне пак си на +. Като ти вземе стопа, според развитието на пазара, влизаш пак. До тук с безплатните уроци
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

бори се. лъжеш себе си. не само че е лошо ами и те обрича на провал. другото абсолютно грешно нещо в картинката ти е стопа
      това е демо и мен не можеш да ме излъжеш. аз знам всичко. писни айдито на сделката си. аз имам акаунт и в този брокер. ще сравня лесно. стиска ли ти да се изложиш ?
      Ти наистина си палячо

6153185 Не само че ми стиска, а и го правя. Когато 100-те $ дет си ги вложил при някой бъкет, за да ти дадат бонус, станат поне 5 цифрена сума, обади се да говорим От тук нататък, ако се обръщаш към мен го прави с предизвестие и добавяй : УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН Фицка ( Прасчо - НЕ, щото то е само за другари, а ти си извън този кръг )
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ов4и имах въпрос към теб там по доле
        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Аааааа Офчи , щях да забравя. Още кат тръгна днес разговора и предполагах, че ще стигне до нейде към : "който го може си го може" и въпреки, че съм във ваканция реших в твоя чест да пусна една от потенциално дъно, което е малко по-трудно от това да добавяш по тренда Та ето ти : http://www.2shared.com/photo/JoqYqn5..._snapshot.html
          отворих си чарт. стопа ти е заминал. честито. както казах - още не можеш. това не трябва да те ядосва. работи за да успееш. всеки може.
          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
            Като ти гледам снимката, гениален ми изглеждаш. Високо чело, бистър поглед, бърз ум и чисто сърце.
            Все пак не знам твоя ли е снимката или не.
            ще ми се ,обаче на този от снимката мога само куфарите да му нося.
            само не ръзбрах сърцето как разбра , че е чисто ?
            Last edited by NYSERookie; 10.06.2011, 23:29.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              ми да ,
              няма с някой академик да се меря я ?
              умен съм , но не съм гений
              Като ти гледам снимката, гениален ми изглеждаш. Високо чело, бистър поглед, бърз ум и чисто сърце.
              Все пак не знам твоя ли е снимката или не.

Коментар

Това което ти показах не е демо, ама от де да знаеш А в ловенето на дъна и върхове няма нищо лошо, но разбира се и ти като всяка офца го имаш втълпено в главата си, че видиш ли от това само може да се губи Дерзай новобранец
                бори се. лъжеш себе си. не само че е лошо ами и те обрича на провал. другото абсолютно грешно нещо в картинката ти е стопа
                това е демо и мен не можеш да ме излъжеш. аз знам всичко. писни айдито на сделката си. аз имам акаунт и в този брокер. ще сравня лесно. стиска ли ти да се изложиш ?
                ако не затвориш демо позицията си на стопа му се броят минутите
                Last edited by Овча Мисъл; 10.06.2011, 23:24. Причина: допълвам
                Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• ок ов4и мислиш ли 4е тренда е нагоре и какво мислиш 4е ще стане другата седмица?ще продъльи ли спада и ако да до колко а а ко не до колко моье да се ка4и?
                  Вся Власть Советам

Коментар

за сега-не можеш. докато продалжаваш да ловиш дъна и върхове ще си стоиш на демо.

Това което ти показах не е демо, ама от де да знаеш А в ловенето на дъна и върхове няма нищо лошо, но разбира се и ти като всяка офца го имаш втълпено в главата си, че видиш ли от това само може да се губи Дерзай новобранец

Коментар

чак пък ценител
                      по-скоро биропиец , но щом я препоръчваш утре ще я пробвам
                      Ще чакам отзиви !!!!
                      И аз утре пак ще я пробвам !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• съфорумци. аз не сам ви враг. единствения враг който трябва да нападате сте самите вие. вместо да губите енергия в лични нападки използвайте вазможноста да питате за нещо на форекса което не в дадено в сайтове и книги.
                        голям сам и за това спор няма. коментирайте другите неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                          от няколко дни се наливам с
                          пшеничена Каменица
                          Препоръчвам ти я като ценител !!!!
                          Е малко е особенна и не е за всеки,
                          то ти все пак си ценител !!!
                          чак пък ценител
                          по-скоро биропиец , но щом я препоръчваш утре ще я пробвам
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Аааааа Офчи , щях да забравя. Още кат тръгна днес разговора и предполагах, че ще стигне до нейде към : "който го може си го може" и въпреки, че съм във ваканция реших в твоя чест да пусна една от потенциално дъно, което е малко по-трудно от това да добавяш по тренда Та ето ти : http://www.2shared.com/photo/JoqYqn5..._snapshot.html
                            за сега-не можеш. докато продалжаваш да ловиш дъна и върхове ще си стоиш на демо.

Коментар

има я . дори са я подобрили последно време.
                              КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                              от няколко дни се наливам с
                              пшеничена Каменица
                              Препоръчвам ти я като ценител !!!!
                              Е малко е особенна и не е за всеки,
                              то ти все пак си ценител !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ф4, Мамун!
                                Скатавки такива! Я уредете покупки на малко акции от ТИКВЕСТОРА и да решим проблемацията!
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X