IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аааааа Офчи , щях да забравя. Още кат тръгна днес разговора и предполагах, че ще стигне до нейде към : "който го може си го може" и въпреки, че съм във ваканция реших в твоя чест да пусна една от потенциално дъно, което е малко по-трудно от това да добавяш по тренда Та ето ти : http://www.2shared.com/photo/JoqYqn5..._snapshot.html
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Чунчо, от тука нататък за мен ти си Петкан, не Чунчо
      Фиц фнимателно , да не взема от Реда оназ Чекийка (японската) и да те споходи черния петък преждевременно!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        въх... сега гледа да се възползва, чи съм по-прост.

ми да ,
        няма с някой академик да се меря я ?
        умен съм , но не съм гений
        Last edited by NYSERookie; 10.06.2011, 22:46.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Синът на директора на хасковският винпром ми беше съученик .....
          Ей, ПРАСЧО да знаеш че ще оцелееш щото при легендарното идвам в твоята ПАРТИЯ (швейцарската!). Иначе нямаше да ти простя цистерните СТАМБОЛОВСКО! То и от РЕДА зависи де

PS: Овчи, пий си хапчетата, ,мий си краката и си легай. Затворихме вече.
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
            еее ама вие нищо не разбирате от бира .... в момента най хубава е бургаско в стъкло и после астика в стъкло .. а тез 5+1/кунийка / стандартно ли ти ги маркират ?щото промото е само в някой маркети обаче те прецакват сами ще разберете ...
            4.79 за 6 бр с ддс. ама бирата в Бг е хубава докато и тече рекламата. После почва да се разводнява докато стане пълен бълвоч и трябва да сменяш марката. само хайнекена държи качество. Бургаскоте е супер лятото на плажа ама да е наливно без стабилизатори. А наздраве!
            П.П И на всичкото отгоре ако има и нещо отдолу....
            Last edited by 4un4o; 10.06.2011, 22:50.

Коментар

Руки, има ли я още в БГ оназ бира Астика бре ?
              има я . дори са я подобрили последно време.
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                .... галфон варненски ?
                за наказание една каса шуменско
                въх... сега гледа да се възползва, чи съм по-прост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                  ще направя компромис с отговор тъй като не разбираш.щеше да видиш сделка ако си проучил историята ми тук. фактите са че сам показвал а ти не. има поговорка - бурзата кучка слепи ги ражда. дребнав си не защото сам психоаналитик а защото все още си в началото на пътя към израстване всеки е някаде по пътя и това не е обида. обижда се егото. факти - ти обиждаш аз не. - аз коментирам форекса и качествата на съфорумците свързани с пазара ти коментираш животни гаджета фекалии и правопис. - отговарям точно на въпроси без да исползвам въображение и да предполагам ти предполагаш кой сам моя хардуер мои сметки и способности това е достатъчно.

Нека поискаме мнение относно подчертаното от колегите във форума, които са по-дълго време от теб тука
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ОвшИ, има един лаф "It depends on hardware". Съветвам те да наблегнеш на хардуера който можеш да си купиш и не разчитай много на другия.

За неграмотници като теб, IT е игра на думи. На ингилизки.
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Даже е и на примоция, 5+1 подарък. Много е добра . И аз си смъркам от нея.
                      еее ама вие нищо не разбирате от бира .... в момента най хубава е бургаско в стъкло и после астика в стъкло .. а тез 5+1/кунийка / стандартно ли ти ги маркират ?щото промото е само в някой маркети обаче те прецакват сами ще разберете ...
                      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                        При тая плитка МИСЪЛ ще откара до.... некъде Септември.

Има я хАстиката ама не е същата Аз съм по винцето, онова Стамболовското от 87ма
                        PS:
                        Пак да запитам, къде е Пешко, Овчи?
                        Басът ми с Наивника е 5 годишен, така че Офсътъ мога да я изчакам до Септември
                        Като ученик сигурно към една цистерна мерло съм обуфкал Синът на директора на хасковският винпром ми беше съученик

Чунчо, от тука нататък за мен ти си Петкан, не Чунчо

Коментар

Така е, в моя профил също съм написал това, което е .
                          Овча мисъл Все още чакам да ми отговориш като фундаментално уникално велик търговец, защо съм незнаещ ( апропо не съм видял до сега да постнеш сделка, реална, та да речем Браво ) и като фундаментално уникално велик психолог, защо съм дребнав. Ако не можеш да дадеш отговор с факти, кажи си : " Измислих си го от овчия гъз, защото не знаех какво да кажа и харесвам френската хипокритска поговорка - Говори без да казваш нищо ! "
                          ще направя компромис с отговор тъй като не разбираш.щеше да видиш сделка ако си проучил историята ми тук. фактите са че сам показвал а ти не. има поговорка - бурзата кучка слепи ги ражда. дребнав си не защото сам психоаналитик а защото все още си в началото на пътя към израстване всеки е някаде по пътя и това не е обида. обижда се егото. факти - ти обиждаш аз не. - аз коментирам форекса и качествата на съфорумците свързани с пазара ти коментираш животни гаджета фекалии и правопис. - отговарям точно на въпроси без да исползвам въображение и да предполагам ти предполагаш кой сам моя хардуер мои сметки и способности това е достатъчно.
                          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

Руки, има ли я още в БГ оназ бира Астика бре ?
                            Даже е и на примоция, 5+1 подарък. Много е добра . И аз си смъркам от нея. Ама оня ден пуснаха Хайникен кутия 330 за 0.49 лв щото и изтичаше срока след 10 дни.Това е най готината бира за моя вкус. няма равна .
                            Last edited by 4un4o; 10.06.2011, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              чак сега ли разбираш бре , галфон варненски ?
                              за наказание една каса шуменско
                              Аз пък най обичам за наказание Кило кръв и сърце за мезе

Коментар

ОФЧИИИИ с риск да съ пуфторя, ша запитам : ДО КОГА
                                При тая плитка МИСЪЛ ще откара до.... некъде Септември.

Има я хАстиката ама не е същата Аз съм по винцето, онова Стамболовското от 87ма
                                PS:
                                Пак да запитам, къде е Пешко, Овчи?
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X