If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ясноооо.аз не копирам и не подражавам защот нямам съзнание на жертва. запазената марки си я регистрирай в патент департмънта. едва след това кажи че копирам. умен си до известна степен. не се надскачай. имаш да вървиш още доста.
4un4o кое те кара да видиш противоречие в спада на евро долара ? не няма да има такъв гап. току що спечели 1 милион
Таз Уфсъ да не е мутант ? Сигурно може да предсказва бъдещето? В пондрелник ще проверим.
абсолютно, като изключим главните букви.това обаче си е моя запазена марка за интернет форумите, която виждам btw успешно копираш
не , не съм психоаналитик.rocket scientist съм по образование ако си умен ще разбереш какво искам да кажа
и да умен съм. IQ - то ми е като за МЕНСА
ясноооо.аз не копирам и не подражавам защот нямам съзнание на жертва. запазената марки си я регистрирай в патент департмънта. едва след това кажи че копирам. умен си до известна степен. не се надскачай. имаш да вървиш още доста.
4un4o кое те кара да видиш противоречие в спада на евро долара ? не няма да има такъв гап. току що спечели 1 милион
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
ако някой фундаменталист може да обясни с аргументи на какво се дължи този спад ще го призная. Долара цъфна и върза и всичко им е ок а еврото много зле завалията. Никакъв фундамент не може да даде обяснение на този спад. Според мен спекулантите си играят с цената и си трупат кинти както си седят. Нали се сещате че платените репортажи вършат също много добра работа. За пример: Васа Ганчева.
Вчера анон каза че пазара бил в режим риск офф. Така като гледам швейцареца пада, канадеца пада, австралиеца пада.само йената мачка. Нещо не се връзва? Хамериканците да не са започнали да изтеглят стимулите?
ОФЧИИИИИИИИИИИ ДО КОГА ДА ЧАКАМ ОТГОВОР С ФАКТИ НА ПИТАНЕТО МИ БРЕЕЕЕ Пешката и той така правеше, като не му оттърва нещо и си трае, а ако много настоявам отговаря " умно "
чакай от умрял писмо или мойте евра от днес , ко си немаш работа
ОФЧИИИИИИИИИИИ ДО КОГА ДА ЧАКАМ ОТГОВОР С ФАКТИ НА ПИТАНЕТО МИ БРЕЕЕЕ Пешката и той така правеше, като не му оттърва нещо и си трае, а ако много настоявам отговаря " умно "
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Някой смята ли , че през Уй-кента ще има преоценка на спада на еврото (финдамента) и евентуален гап от около 80-100 пипса нагоре? Според мен няма резон за тъкъв голям спад и то в петък.
Аз - ама кво от това ? Под 4300 спад йок - только корекция
===========================
Овчи , нема се пуашиш - кат набуфкаш 2500 поста , тогава ще спреш да пишеш
ПС : Правописът няма значение - ей го и Бил Гейтс е с купена диплома , ама разцъква MSFT
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
а сигурен ли си че правописа ти е правилен ? ти психоаналитик ли си ? ако си умен ще разбереш кво те питам
абсолютно, като изключим главните букви.това обаче си е моя запазена марка за интернет форумите, която виждам btw успешно копираш
не , не съм психоаналитик.rocket scientist съм по образование ако си умен ще разбереш какво искам да кажа
и да умен съм. IQ - то ми е като за МЕНСА
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар