IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    чак сега ли разбираш бре , галфон варненски ?
    за наказание една каса шуменско
    Руки, има ли я още в БГ оназ бира Астика бре ?
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение

...... бря-яяяя тц-тц-тц
      чак сега ли разбираш бре , галфон варненски ?
      за наказание една каса шуменско
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ОФЧИИИИ с риск да съ пуфторя, ша запитам : ДО КОГА
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
          ясноооо.аз не копирам и не подражавам защот нямам съзнание на жертва. запазената марки си я регистрирай в патент департмънта. едва след това кажи че копирам. умен си до известна степен. не се надскачай. имаш да вървиш още доста.

4un4o кое те кара да видиш противоречие в спада на евро долара ? не няма да има такъв гап. току що спечели 1 милион
          Таз Уфсъ да не е мутант ? Сигурно може да предсказва бъдещето? В пондрелник ще проверим.

Коментар

........ rocket scientist съм по образование ако си умен ще разбереш какво искам да кажа
            и да умен съм. IQ - то ми е като за МЕНСА

...... бря-яяяя тц-тц-тц

Коментар

абсолютно, като изключим главните букви.това обаче си е моя запазена марка за интернет форумите, която виждам btw успешно копираш
              не , не съм психоаналитик.rocket scientist съм по образование ако си умен ще разбереш какво искам да кажа
              ясноооо.аз не копирам и не подражавам защот нямам съзнание на жертва. запазената марки си я регистрирай в патент департмънта. едва след това кажи че копирам. умен си до известна степен. не се надскачай. имаш да вървиш още доста.

4un4o кое те кара да видиш противоречие в спада на евро долара ? не няма да има такъв гап. току що спечели 1 милион
              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• ако някой фундаменталист може да обясни с аргументи на какво се дължи този спад ще го призная. Долара цъфна и върза и всичко им е ок а еврото много зле завалията. Никакъв фундамент не може да даде обяснение на този спад. Според мен спекулантите си играят с цената и си трупат кинти както си седят. Нали се сещате че платените репортажи вършат също много добра работа. За пример: Васа Ганчева.
                Вчера анон каза че пазара бил в режим риск офф. Така като гледам швейцареца пада, канадеца пада, австралиеца пада.само йената мачка. Нещо не се връзва? Хамериканците да не са започнали да изтеглят стимулите?
                Last edited by 4un4o; 10.06.2011, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  ОФЧИИИИИИИИИИИ ДО КОГА ДА ЧАКАМ ОТГОВОР С ФАКТИ НА ПИТАНЕТО МИ БРЕЕЕЕ Пешката и той така правеше, като не му оттърва нещо и си трае, а ако много настоявам отговаря " умно "

чакай от умрял писмо или мойте евра от днес , ко си немаш работа

Коментар

• ОФЧИИИИИИИИИИИ ДО КОГА ДА ЧАКАМ ОТГОВОР С ФАКТИ НА ПИТАНЕТО МИ БРЕЕЕЕ Пешката и той така правеше, като не му оттърва нещо и си трае, а ако много настоявам отговаря " умно "

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Някой смята ли , че през Уй-кента ще има преоценка на спада на еврото (финдамента) и евентуален гап от около 80-100 пипса нагоре? Според мен няма резон за тъкъв голям спад и то в петък.
                      Аз - ама кво от това ? Под 4300 спад йок - только корекция
                      ===========================

Овчи , нема се пуашиш - кат набуфкаш 2500 поста , тогава ще спреш да пишеш

ПС : Правописът няма значение - ей го и Бил Гейтс е с купена диплома , ама разцъква MSFT
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                        Реде, сичко ОВШУ на чеверме с големия ШИШ!
                        Менталната нефертилност пак е на мода, май!
                        а първо нама ли да има малко НЮНЮ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                          а сигурен ли си че правописа ти е правилен ? ти психоаналитик ли си ? ако си умен ще разбереш кво те питам
                          абсолютно, като изключим главните букви.това обаче си е моя запазена марка за интернет форумите, която виждам btw успешно копираш
                          не , не съм психоаналитик.rocket scientist съм по образование ако си умен ще разбереш какво искам да кажа
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            ШИЛЕТА,ЯРЕТА И УФСИ
                            всичко на ШИША и бира да се ЛЕЙ
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Някой смята ли , че през Уй-кента ще има преоценка на спада на еврото (финдамента) и евентуален гап от около 80-100 пипса нагоре?
                              Въпрос за много милиони !!!!
                              Кой ли знае отговора
                              ОФсъта навярно, щото е най-ГОУЛЕМИЮТ !!! :
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                ШИЛИШКИ и ОВЧИ времена са през
                                късната пролет и лятото
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X