If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.. Входът е точно под фибо 50 на ъп тренда от 23 май, което съвпада и с бича тренд линия....
Фибото е 382 = 43395 ] другото като цифри и разсъждения за мене ти е вярно ...Не видях чарта , но входа ти там ли е ? ...Но и Овчито е прав -според мен - като ти казва ,че това е ловене на дъно ...Получава се така ,че двамата говорите едно и също , но ти го отиграваш за нула или няколко пипса , а той предпочита да влезе на сигурно и затва ти тълкувавхода като неправилен .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
1. Това е сделка, която пуснах, заради дискусията с Овчи мозък. По-рано споменах, че до края на вгуст не търгувам ...
2. Входът е точно под фибо 50 на ъп тренда от 23 май, което съвпада и с бича тренд линия. Докато не бъдат пробити, входа за дълги е правилен за мен.
Палячо, като влизаш по Фибо на ъптренд се гони нов връх.
Съпорт на корекция на ъптренд се трейдва над, а не под.
Така или иначе няма никакво значение, защото позицията/таргета нямат нищо общо с това което си описал.
Дюкас ги харесвам много. И като изпълнение и като платформа. Пак няма общо с долното.
Брокерът на картинката ти е очевиден. Ордерът трябва да чекна дали е от риъл, но сигурно е, щом така се пънеш.
1.Профит ордера е грешен.
2.Входът също.
3.Споменаваш бъкет, ти къде си мислиш че търгуваш?
Ще стане още по-забавно.
1. Това е сделка, която пуснах, заради дискусията с Овчи мозък. По-рано споменах, че до края на вгуст не търгувам и не смятах при отварянето и да я оставям отворена за уикенда, а това е максимума, който можеше да бъде достигнат днес, според мен.
2. Входът е точно под фибо 50 на ъп тренда от 23 май, което съвпада и с бича тренд линия. Докато не бъдат пробити, входа за дълги е правилен за мен.
3. Ако Дюкаси-те са бъкет, би ли ми дал съвет, кой не е бъкет
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Брокерът на картинката ти е очевиден. Ордерът трябва да чекна дали е от риъл, но сигурно е, щом така се пънеш.
Профит ордера е грешен.
Входът също.
Споменаваш бъкет, ти къде си мислиш че търгуваш?
Ще стане още по-забавно.
6153185 Не само че ми стиска, а и го правя. Когато 100-те $ дет си ги вложил при някой бъкет, за да ти дадат бонус, станат поне 5 цифрена сума, обади се да говорим От тук нататък, ако се обръщаш към мен го прави с предизвестие и добавяй : УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН Фицка ( Прасчо - НЕ, щото то е само за другари, а ти си извън този кръг )
проверих.позицията ти верно е от реален акаунт. тази моя грешка тогава говори още по негативно за теб. най ниската котировка при второто дъно след дъното на 1.43229 е 1.43293. което автоматично ти превръща позициата в сделка
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Фицка, ти сега го светни на това и като изкара $100 съвсем ще влезе в мъжете, нищо че не го слуша главата!
напротив, слуша го главата , а и материята я чува. само дето от висене пред мониторите откъм комуникационни умения го е закършил
едно е да нареждаш на сандъка с KBD-то и мишката, друго с хора да разговаряш
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
.... не само че е лошо ами и те обрича на провал...
Ти си обаче Вторият който заявява тва нещо публично - Първият съм аз , в едно друго време в един друг форум ,който вече не съществува .....Я ми кажи ти, като Голяма Човек много свят изръшнал ( " ..туй Гюргево ,Браила ,Калафат , ....колко съм ги обикалял ...знам ги аз ! ...." ) ,видял ли си някой реален търговец някога някъде да си публикува сделките в достъпен вид ?
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар