IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    .. Входът е точно под фибо 50 на ъп тренда от 23 май, което съвпада и с бича тренд линия....
    Фибото е 382 = 43395 ] другото като цифри и разсъждения за мене ти е вярно ...Не видях чарта , но входа ти там ли е ? ...Но и Овчито е прав -според мен - като ти казва ,че това е ловене на дъно ...Получава се така ,че двамата говорите едно и също , но ти го отиграваш за нула или няколко пипса , а той предпочита да влезе на сигурно и затва ти тълкувавхода като неправилен .
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      напротив, слуша го главата , а и материята я чува.
      Така изглежда.

Коментар

1. Това е сделка, която пуснах, заради дискусията с Овчи мозък. По-рано споменах, че до края на вгуст не търгувам ...
        2. Входът е точно под фибо 50 на ъп тренда от 23 май, което съвпада и с бича тренд линия. Докато не бъдат пробити, входа за дълги е правилен за мен.

Палячо, като влизаш по Фибо на ъптренд се гони нов връх.
        Съпорт на корекция на ъптренд се трейдва над, а не под.
        Така или иначе няма никакво значение, защото позицията/таргета нямат нищо общо с това което си описал.
        Дюкас ги харесвам много. И като изпълнение и като платформа. Пак няма общо с долното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
          а сега какво мислиш?
          Вече е забравил какво точно мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
            Брокерът на картинката ти е очевиден. Ордерът трябва да чекна дали е от риъл, но сигурно е, щом така се пънеш.
            1.Профит ордера е грешен.
            2.Входът също.
            3.Споменаваш бъкет, ти къде си мислиш че търгуваш?
            Ще стане още по-забавно.
            1. Това е сделка, която пуснах, заради дискусията с Овчи мозък. По-рано споменах, че до края на вгуст не търгувам и не смятах при отварянето и да я оставям отворена за уикенда, а това е максимума, който можеше да бъде достигнат днес, според мен.
            2. Входът е точно под фибо 50 на ъп тренда от 23 май, което съвпада и с бича тренд линия. Докато не бъдат пробити, входа за дълги е правилен за мен.
            3. Ако Дюкаси-те са бъкет, би ли ми дал съвет, кой не е бъкет
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
              най ниската котировка при второто дъно след дъното на 1.43229 е 1.43293. което автоматично ти превръща позициата в сделка
              Значи някои хора търгуват съществуващи сетъпи, други ги създават.

Коментар

• а сега какво мислиш?
                Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  ще ми се ,обаче на този от снимката мога само куфарите да му нося.
                  само не ръзбрах сърцето как разбра , че е чисто ?
                  Предположих.
                  Колко ти е IQ-to, Руки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                    ов4и имах въпрос към теб там по доле
                    ще отговоря в новата седмица.
                    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

Ти наистина си палячо

6153185
                      Брокерът на картинката ти е очевиден. Ордерът трябва да чекна дали е от риъл, но сигурно е, щом така се пънеш.
                      Профит ордера е грешен.
                      Входът също.
                      Споменаваш бъкет, ти къде си мислиш че търгуваш?
                      Ще стане още по-забавно.

Коментар

Ти наистина си палячо

6153185 Не само че ми стиска, а и го правя. Когато 100-те $ дет си ги вложил при някой бъкет, за да ти дадат бонус, станат поне 5 цифрена сума, обади се да говорим От тук нататък, ако се обръщаш към мен го прави с предизвестие и добавяй : УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН Фицка ( Прасчо - НЕ, щото то е само за другари, а ти си извън този кръг )
                        проверих.позицията ти верно е от реален акаунт. тази моя грешка тогава говори още по негативно за теб. най ниската котировка при второто дъно след дъното на 1.43229 е 1.43293. което автоматично ти превръща позициата в сделка
                        Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                          Фицка, ти сега го светни на това и като изкара $100 съвсем ще влезе в мъжете, нищо че не го слуша главата!
                          Той офца бре, не е овен Кви мъже та гонят
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            Фицка, ти сега го светни на това и като изкара $100 съвсем ще влезе в мъжете, нищо че не го слуша главата!
                            напротив, слуша го главата , а и материята я чува. само дето от висене пред мониторите откъм комуникационни умения го е закършил
                            едно е да нареждаш на сандъка с KBD-то и мишката, друго с хора да разговаряш
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Фицка, ти сега го светни на това и като изкара $100 съвсем ще влезе в мъжете, нищо че не го слуша главата!
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                                .... не само че е лошо ами и те обрича на провал...
                                Ти си обаче Вторият който заявява тва нещо публично - Първият съм аз , в едно друго време в един друг форум ,който вече не съществува .....Я ми кажи ти, като Голяма Човек много свят изръшнал ( " ..туй Гюргево ,Браила ,Калафат , ....колко съм ги обикалял ...знам ги аз ! ...." ) ,видял ли си някой реален търговец някога някъде да си публикува сделките в достъпен вид ?
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X