Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПърво малко ще по-върне пък тогиз!
12:01. ЕВрозона. Индустриално производство 0.2% на месечна база и 5.2% на годишна база при очаквано ниво от -0.2% на месечна база и 4.8% на годишна база
Де го чукаш де се пука.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИ да те е стах няма да се пуашиш! Всичко върви по сценария на фундамента. Както са го предвидили чифутите така ще стане. Нали трябва да приберат паричките на дребосъците.
П.П Ако Анон го е чел или разгадал да казва да изкараме и ние някоя стинка.
Тя продължава да отстоява позицията, че освен данъкоплатците, трябва и частните кредитори на Гърция да поемат тежестта от грешките, а тези грешки са освен от управлението на Гърция, така и от безконтролното й кредитиране точно от тези частни кредитори (разчитайки, че друг ще опере пешкира впоследствие).
нещо подобно на ипотечното кредитиране у нас.
Какво стана в САЩ и Великобритания? Данъкоплатецът плаща за всичко.
Ако Германия успее да удържи на натиска, то в следващите години ще имаме една доста по-добра и стабилна финансова система в Европа.Last edited by anon6706; 15.06.2011, 12:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевсе още имаш шанс да хванеш посоката преди да стане късно.аз си мисля че 1.39 до края на седмицата
12:01. ЕВрозона. Индустриално производство 0.2% на месечна база и 5.2% на годишна база при очаквано ниво от -0.2% на месечна база и 4.8% на годишна база
Де го чукаш де се пука.Last edited by 4un4o; 15.06.2011, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИ да те е стах няма да се пуашиш! Всичко върви по сценария на фундамента. Както са го предвидили чифутите така ще стане. Нали трябва да приберат паричките на дребосъците.
П.П Ако Анон го е чел или разгадал да казва да изкараме и ние някоя стинка.,щот нали тяхната си е късичка
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеhttp://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=ASE:IND
Гърция върви към катастрофа,а това ще е катастрофа и за ЕС,и за останалия свят
П.П Ако Анон го е чел или разгадал да казва да изкараме и ние някоя стинка.
Коментар
-
http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=ASE:IND
Гърция върви към катастрофа,а това ще е катастрофа и за ЕС,и за останалия святФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение+10
Коментар
-
Ще търся дълги в Дау ако се доближи пак до 12000. Еврото ми е малко мъгла в момента, но по-скоро ще продължи нагоре, след като Дау позеленее. Обратният вариант, макар според мен по-малко вероятен, също е възможен, но се нуждае от кръвопролитно меле по борсовите пазари, което за сега ми се струва прекалено.
От друга страна , няма начин краят на QE в края на този месец, да не подсили здраво $. Но въпросът е в тайминга, спокойно можем още да се моткаме дотогава.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениедобавка и средна цена 1.4358 - лимит 1.4375
още събахлен , но бях зает--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеКупих на 1.43741 за 1.43885
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЕь че лошо се изсипа Еврото. Аз го чакам до 1,47 то кви ги върши. Ама ще постискам още малко де.
или даже към 1.4220--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЕь че лошо се изсипа Еврото. Аз го чакам до 1,47 то кви ги върши. Ама ще постискам още малко де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениепроблема не е в кадайфовците и садамовците а в самите еврей (америка) който подхлъзват народите (който имат ресурси и изгода) после им викат ние мислим за народа ви ??????????и ще ви демократизираме (да ви сложим хомота на вратлето ина4е казано и тогава всичко е наред)в различните държави прилагат различни похвати според условията и бита
Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар