IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Не е така Чунчо. Трябва да се радваме, че най-после се е намерил един политик на голяма държава в лицето на Меркел, който се опъна на чифутския (англо-саксонския) модел.
    Тя продължава да отстоява позицията, че освен данъкоплатците, трябва и частните кредитори на Гърция да поемат тежестта от грешките, а тези грешки са освен от управлението на Гърция, така и от безконтролното й кредитиране точно от тези частни кредитори.
    нещо подобно на ипотечното кредитиране у нас.
    Какво стана в САЩ и Великобритания? Данъклоплатецът плаща за всичко.
    Ако Германия успее да удържи на натиска, то в следващите години ще имаме една доста по-добра и стабилна финансова система в Европа.
    Тук съм напълно съгласен с теб, но по важно е как ще повлияе това на курсо?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Първо малко ще по-върне пък тогиз!
      12:01. ЕВрозона. Индустриално производство 0.2% на месечна база и 5.2% на годишна база при очаквано ниво от -0.2% на месечна база и 4.8% на годишна база
      Де го чукаш де се пука.
      Дакс не реагира на новината.... За мое учудване.
      Custodite sortem vestram

Коментар

И да те е стах няма да се пуашиш! Всичко върви по сценария на фундамента. Както са го предвидили чифутите така ще стане. Нали трябва да приберат паричките на дребосъците.
        П.П Ако Анон го е чел или разгадал да казва да изкараме и ние някоя стинка.
        Не е така Чунчо. Трябва да се радваме, че най-после се е намерил един политик на голяма държава в лицето на Меркел, който се опъна на чифутския (англо-саксонския) модел.
        Тя продължава да отстоява позицията, че освен данъкоплатците, трябва и частните кредитори на Гърция да поемат тежестта от грешките, а тези грешки са освен от управлението на Гърция, така и от безконтролното й кредитиране точно от тези частни кредитори (разчитайки, че друг ще опере пешкира впоследствие).
        нещо подобно на ипотечното кредитиране у нас.
        Какво стана в САЩ и Великобритания? Данъкоплатецът плаща за всичко.
        Ако Германия успее да удържи на натиска, то в следващите години ще имаме една доста по-добра и стабилна финансова система в Европа.
        Last edited by anon6706; 15.06.2011, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          все още имаш шанс да хванеш посоката преди да стане късно.аз си мисля че 1.39 до края на седмицата
          Първо малко ще по-върне пък тогиз!
          12:01. ЕВрозона. Индустриално производство 0.2% на месечна база и 5.2% на годишна база при очаквано ниво от -0.2% на месечна база и 4.8% на годишна база
          Де го чукаш де се пука.
          Last edited by 4un4o; 15.06.2011, 12:26.

Коментар

И да те е стах няма да се пуашиш! Всичко върви по сценария на фундамента. Както са го предвидили чифутите така ще стане. Нали трябва да приберат паричките на дребосъците.
            Викаш Моше е решил да си купи евтинко държава с история,щот нали тяхната си е късичка
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=ASE:IND

Гърция върви към катастрофа,а това ще е катастрофа и за ЕС,и за останалия свят

Коментар

• няма да го допуснат много добре знаят какво ще стане в противен слу4ай
                Вся Власть Советам

Коментар

• http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=ASE:IND

Гърция върви към катастрофа,а това ще е катастрофа и за ЕС,и за останалия свят
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    +10
                    Няма защо да го обясняваш. То е очавадно. Основната цел на великите сили е да ограбват по малките държави богати на ресурси и да разбиват държави които стават много силни и могат да им се опънат. Ето пример: Арабската лига се обединиха и започнаха да се опитват да диктуват кой ще кара влака. Да да , ама не. Кой организира недоволствата мислиш? Да не си мислиш че са спонтанни.породени от бедноста. И като видяха че в Либия няма да им стане играта се намесиха да помагат с военна сила.

Коментар

• Ще търся дълги в Дау ако се доближи пак до 12000. Еврото ми е малко мъгла в момента, но по-скоро ще продължи нагоре, след като Дау позеленее. Обратният вариант, макар според мен по-малко вероятен, също е възможен, но се нуждае от кръвопролитно меле по борсовите пазари, което за сега ми се струва прекалено.
                      От друга страна , няма начин краят на QE в края на този месец, да не подсили здраво $. Но въпросът е в тайминга, спокойно можем още да се моткаме дотогава.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                        добавка и средна цена 1.4358 - лимит 1.4375
                        Това долното щях да ти го пиша
                        още събахлен , но бях зает
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                          Купих на 1.43741 за 1.43885
                          добавка и средна цена 1.4358 - лимит 1.4375
                          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                            Еь че лошо се изсипа Еврото. Аз го чакам до 1,47 то кви ги върши. Ама ще постискам още малко де.
                            Mи върви към 1.4320
                            или даже към 1.4220
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Еь че лошо се изсипа Еврото. Аз го чакам до 1,47 то кви ги върши. Ама ще постискам още малко де.
                              все още имаш шанс да хванеш посоката преди да стане късно.аз си мисля че 1.39 до края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                                проблема не е в кадайфовците и садамовците а в самите еврей (америка) който подхлъзват народите (който имат ресурси и изгода) после им викат ние мислим за народа ви ?????????? и ще ви демократизираме (да ви сложим хомота на вратлето ина4е казано и тогава всичко е наред)в различните държави прилагат различни похвати според условията и бита
                                +10
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X