Еь че лошо се изсипа Еврото. Аз го чакам до 1,47 то кви ги върши. Ама ще постискам още малко де.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
проблема не е в кадайфовците и садамовците а в самите еврей (америка) който подхлъзват народите (който имат ресурси и изгода) после им викат ние мислим за народа ви ??????????и ще ви демократизираме (да ви сложим хомота на вратлето ина4е казано и тогава всичко е наред)в различните държави прилагат различни похвати според условията и бита
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеиде края на света
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБрях действате ми психологическата. Аз съм си къс 4460/05 за 4360 нейдеДълъг за 82 в йените и ей ся скъсявам QQQ от 55,34 за до края на сесията
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеКупих на 1.43741 за 1.43885Pip master
Коментар
-
Добро утро снощното предчувствие за спад не ме е излъгалоЗа тези които търгуват дългосрочно Искам да обърна внимание на ситуацията от 8.05 до 9.05 бг време на 5 мин графика същата ситуация,същият модел сега в момента се образува и на дневна графика Според мен по дневна спада ще се задълбочи времето ще покаже дали съм прав Успех на всички днес
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнениеЕ крайно време беше ...Нали видя какво ще се случи . Лошото е че измъкнах само 11 пипа, а можеше и още
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеиде края на светаНали видя какво ще се случи . Лошото е че измъкнах само 11 пипа, а можеше и още
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение07:10. Китайският модел за икономически възход се изчерпва. Втората по големина икономика в света показва признаци на балониране и има сигнали, че ръководството на държавата губи контрол заяви Сорос на конференция в Осло
Anone ти си!
А какво се случва като се спука и този голям балон?
Коментар
Коментар