IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еь че лошо се изсипа Еврото. Аз го чакам до 1,47 то кви ги върши. Ама ще постискам още малко де.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• That's some very good short cable, old chaps
      Custodite sortem vestram

Коментар

• проблема не е в кадайфовците и садамовците а в самите еврей (америка) който подхлъзват народите (който имат ресурси и изгода) после им викат ние мислим за народа ви ?????????? и ще ви демократизираме (да ви сложим хомота на вратлето ина4е казано и тогава всичко е наред)в различните държави прилагат различни похвати според условията и бита
        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
          иде края на света
          когато 1.4 милиарда останат гладни, какво се случва? Търсят причините в правителството. И ако то се управлява от разните му там кадаифи, садамовци и тем подобни, настава гражданска война. И после всичко което държавата е натрупала отива в джоба на производителите на оръжие. Знаем кои са.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Брях действате ми психологическата. Аз съм си къс 4460/05 за 4360 нейде Дълъг за 82 в йените и ей ся скъсявам QQQ от 55,34 за до края на сесията
            Брава, едното сте го затворили. Поработете над останалите

Коментар

• Чунчо, виж си Каката на 1ч какви ги върши от известно време

Коментар

• Добро утро !
                http://www.youtube.com/watch?v=BydWa...feature=relmfu
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                  Купих на 1.43741 за 1.43885
                  аз там пък щях да продавам с цел 10 пипса ама не
                  Pip master

Коментар

• Купих на 1.43741 за 1.43885
                    DJ сватба

Коментар

• Добро утро снощното предчувствие за спад не ме е излъгало За тези които търгуват дългосрочно Искам да обърна внимание на ситуацията от 8.05 до 9.05 бг време на 5 мин графика същата ситуация,същият модел сега в момента се образува и на дневна графика Според мен по дневна спада ще се задълбочи времето ще покаже дали съм прав Успех на всички днес
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнение
                        Е крайно време беше ... Нали видя какво ще се случи . Лошото е че измъкнах само 11 пипа, а можеше и още
                        не бъди ал4ен и не подлъгвай с това ама можеше и още
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                          иде края на света
                          Е крайно време беше ... Нали видя какво ще се случи . Лошото е че измъкнах само 11 пипа, а можеше и още

Коментар

• иде края на света
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              07:10. Китайският модел за икономически възход се изчерпва. Втората по големина икономика в света показва признаци на балониране и има сигнали, че ръководството на държавата губи контрол заяви Сорос на конференция в Осло
                              Anone ти си!
                              Добро утро !
                              А какво се случва като се спука и този голям балон?

Коментар

• 07:10. Китайският модел за икономически възход се изчерпва. Втората по големина икономика в света показва признаци на балониране и има сигнали, че ръководството на държавата губи контрол заяви Сорос на конференция в Осло
                                Anone ти си!

Коментар

Working...
                                X