IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Бре, бре, бре и аз говоря няколко езика и от 10 години много рядко говоря български, ама все още не се бъркам. Слава богу !
    браво.това те величае в среди за граматика и правопис. не на форекса точка. ще почивам и храня. днес може да отделя отново няколко часа за стадото. подгответе си въпроси. възползвайте се от възможноста че зная колосално много и сам голям. не сам враг. ако заслужавате ще ви помогна. на тези които са в стадото. много сте. лека нощ на тези които ще спят.
    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Аре да се включа и аз:
      Езици: няколко, все европейски.
      Компютърни езици: 20-30, не ми се смята
      Сметка: 6 цифри
      АйКю - в клуба на Рукито ще ме вземат.

Какво от това има общо с това дали си грамотен или не на майчиния си език, Овчи?

Предлагам да се изнесем за уикенда в БГ-мама и да си постваме мерките....
      Цирка със не живея в България и затова имам акцент не минаваше и през 80те години.

Това не е закачка към Фицката, а към ОвсЪта.
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение

Палячо, като влизаш по Фибо на ъптренд се гони нов връх.
        ...... и защо трябва да се гони нов връх?

пп
        фибо не ползувам, че сигурно за това питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
          не съм в българия
          не сам надут. прям и директен сам.
          Силно ме съмнява. Мога да те чекна веднага с едно лично откъде пишеш, ама няма да го отвориш.
          Надут си. Във форуми се пише само заради его, няма друго. Нада.

Коментар

комуникирам на много езици. не съм в българия и писмото и речта се променят. не страдам от липса на грамотност но се старая да не робувам на догми в речта и писмото.малки и големи букви са без значение. не сам надут. прям и директен сам.
            Бре, бре, бре и аз говоря няколко езика и от 10 години много рядко говоря български, ама все още не се бъркам. Слава богу !
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              напротив, слуша го главата , а и материята я чува. само дето от висене пред мониторите откъм комуникационни умения го е закършил
              едно е да нареждаш на сандъка с KBD-то и мишката, друго с хора да разговаряш
              Руки, не знам.
              Аз от тия дето чуват петела, зле са с комуникацията и идват с мръсни шлифери на работа юни месец мога да очаквам само да си тръгнат след като неопределен период са си вършили работата (перфектно) и да остават каша след себе си.
              После слушаш петела и оправяш мазалото...
              Това е споделен опит от друго поприще де
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Пиян ли си или какво
                Естествено, петък вечер е, фиркам от ранния следобед.
                Просто форумът стана отново интересен благодарение на Овчия и не издържам.

Коментар

Защо пишеш толкова неграмотно, очевидно не си тъп?
                  Като изключим факта, че си много надут, което е симптом на горното, но не винаги.
                  комуникирам на много езици. не съм в българия и писмото и речта се променят. не страдам от липса на грамотност но се старая да не робувам на догми в речта и писмото.малки и големи букви са без значение. не сам надут. прям и директен сам.
                  Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Фибото е 382 = 43395 ] другото като цифри и разсъждения за мене ти е вярно ...Не видях чарта , но входа ти там ли е ? ...Но и Овчито е прав -според мен - като ти казва ,че това е ловене на дъно ...Получава се така ,че двамата говорите едно и също , но ти го отиграваш за нула или няколко пипса , а той предпочита да влезе на сигурно и затва ти тълкувавхода като неправилен .
                    Спарт, при мен на едночасова фибо 50 е @43325
                    а тренд линията на @43221, точно където свършва опашчицата на кендъла от 17:00 GMT. Входът ми е на @43293
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Фибото е 382 = 43395 ] другото като цифри и разсъждения за мене ти е вярно ...Не видях чарта , но входа ти там ли е ? ...Но и Овчито е прав -според мен - като ти казва ,че това е ловене на дъно ...Получава се така ,че двамата говорите едно и също , но ти го отиграваш за нула или няколко пипса , а той предпочита да влезе на сигурно и затва ти тълкувавхода като неправилен .
                      за няколко пипса 5 минути е много неподходящ чарт. няма условия за вход в дълга позиция. има условие за рисков вход с малък таргет в къса позиция от 1.4344

Коментар

Предположих.
                        Колко ти е IQ-to, Руки?
                        минутките за реклама свършват
                        според щатската скала съм около долната граница на Very gifted, ама там се поиздъних малко в частта за езиковата култура.тия искат да имам познания по английски сравними с тези на О'Хенри .
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Палячо, като влизаш по Фибо на ъптренд се гони нов връх.
                          Съпорт на корекция на ъптренд се трейдва над, а не под.
                          Така или иначе няма никакво значение, защото позицията/таргета нямат нищо общо с това което си описал.
                          Дюкас ги харесвам много. И като изпълнение и като платформа. Пак няма общо с долното.
                          Палячо Или си идиот или трябва да ти се обеснява по-просто. Сделката е над супорт тренд линията и под фибото. Тренд линията е докосната, а не пробита. Кое не разбра от това, което съм описал, че сделката е " мерене на к..рове"
                          А аз така и не разбрах, хем са бъкет Дюкаскопи, хем не Пиян ли си или какво

Коментар

така е. с действията си създаваме действителноста.
                            Да, собствената ти перцепция за такава.
                            Кой си, не си новобранец.

Коментар

ще отговоря в новата седмица.
                              Защо пишеш толкова неграмотно, очевидно не си тъп?
                              Като изключим факта, че си много надут, което е симптом на горното, но не винаги.

Коментар

Значи някои хора търгуват съществуващи сетъпи, други ги създават.
                                така е. с действията си създаваме действителноста.

Коментар

Working...
                                X