Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
-
Аре да се включа и аз:
Езици: няколко, все европейски.
Компютърни езици: 20-30, не ми се смята
Сметка: 6 цифри
АйКю - в клуба на Рукито ще ме вземат.
Какво от това има общо с това дали си грамотен или не на майчиния си език, Овчи?
Предлагам да се изнесем за уикенда в БГ-мама и да си постваме мерките....
Цирка със не живея в България и затова имам акцент не минаваше и през 80те години.
Това не е закачка към Фицката, а към ОвсЪта.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
Палячо, като влизаш по Фибо на ъптренд се гони нов връх.
пп
фибо не ползувам, че сигурно за това питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениене съм в българия
не сам надут. прям и директен сам.
Надут си. Във форуми се пише само заради его, няма друго. Нада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениекомуникирам на много езици. не съм в българия и писмото и речта се променят. не страдам от липса на грамотност но се старая да не робувам на догми в речта и писмото.малки и големи букви са без значение. не сам надут. прям и директен сам.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенапротив, слуша го главата , а и материята я чува. само дето от висене пред мониторите откъм комуникационни умения го е закършил
едно е да нареждаш на сандъка с KBD-то и мишката, друго с хора да разговаряш
Аз от тия дето чуват петела, зле са с комуникацията и идват с мръсни шлифери на работа юни месец мога да очаквам само да си тръгнат след като неопределен период са си вършили работата (перфектно) и да остават каша след себе си.
После слушаш петела и оправяш мазалото...
Това е споделен опит от друго поприще деКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПиян ли си или какво
Просто форумът стана отново интересен благодарение на Овчия и не издържам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеЗащо пишеш толкова неграмотно, очевидно не си тъп?
Като изключим факта, че си много надут, което е симптом на горното, но не винаги.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеФибото е 382 = 43395 ] другото като цифри и разсъждения за мене ти е вярно...Не видях чарта , но входа ти там ли е ? ...Но и Овчито е прав -според мен - като ти казва ,че това е ловене на дъно ...Получава се така ,че двамата говорите едно и също , но ти го отиграваш за нула или няколко пипса , а той предпочита да влезе на сигурно и затва ти тълкувавхода като неправилен .
а тренд линията на @43221, точно където свършва опашчицата на кендъла от 17:00 GMT. Входът ми е на @43293Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеФибото е 382 = 43395 ] другото като цифри и разсъждения за мене ти е вярно...Не видях чарта , но входа ти там ли е ? ...Но и Овчито е прав -според мен - като ти казва ,че това е ловене на дъно ...Получава се така ,че двамата говорите едно и също , но ти го отиграваш за нула или няколко пипса , а той предпочита да влезе на сигурно и затва ти тълкувавхода като неправилен .
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеПредположих.
Колко ти е IQ-to, Руки?
според щатската скала съм около долната граница на Very gifted, ама там се поиздъних малко в частта за езиковата култура.тия искат да имам познания по английски сравними с тези на О'Хенри .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
Палячо, като влизаш по Фибо на ъптренд се гони нов връх.
Съпорт на корекция на ъптренд се трейдва над, а не под.
Така или иначе няма никакво значение, защото позицията/таргета нямат нищо общо с това което си описал.
Дюкас ги харесвам много. И като изпълнение и като платформа. Пак няма общо с долното.Или си идиот или трябва да ти се обеснява по-просто. Сделката е над супорт тренд линията и под фибото. Тренд линията е докосната, а не пробита. Кое не разбра от това, което съм описал, че сделката е " мерене на к..рове"
А аз така и не разбрах, хем са бъкет Дюкаскопи, хем неПиян ли си или какво
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениетака е. с действията си създаваме действителноста.
Кой си, не си новобранец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеще отговоря в новата седмица.
Като изключим факта, че си много надут, което е симптом на горното, но не винаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеЗначи някои хора търгуват съществуващи сетъпи, други ги създават.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
Коментар