IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    в случая коментираме "гони се нов връх", а не къде се прави .... и какво е гадателско като казвам, че една причина не е причина?
    Нищо не коментираме, аз си пиша, ти питаш колкото да се намираш на работа.
    По-ясно отколкото съм го написал в първия си пост няма как да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
      Брокерът на картинката ти е очевиден. Ордерът трябва да чекна дали е от риъл, но сигурно е, щом така се пънеш.
      Профит ордера е грешен.
      Входът също.
      Споменаваш бъкет, ти къде си мислиш че търгуваш?
      Ще стане още по-забавно.
      Е къде да търгуваш бе Мане,сите са маскари
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение

Нека поискаме мнение относно подчертаното от колегите във форума, които са по-дълго време от теб тука
        Прасе,прав е Петрето показвал е ама във Финанс,и след като движенито е станало

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
          съфорумци. аз не сам ви враг. единствения враг който трябва да нападате сте самите вие. вместо да губите енергия в лични нападки използвайте вазможноста да питате за нещо на форекса което не в дадено в сайтове и книги.
          голям сам и за това спор няма. коментирайте другите неща.
          Абе Овча мисъл,питах те и стопа ти казах къде е дай мнение,имаш жокер времето ти и това не го правиш,що ме караш да изкарам комитската кама

Коментар

• клавиата трябва да се пази от кафе особено ако има и заар, и сметана......а като са в повече...лепне много

благодаря, извинявай, мерси....

П.П. бах мама му 7-ма бира пия и немоем да изтрезнеем
            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

Никакъв. Просто няма нищо общо с идеята за корекция. Това се прави на ниво.
              Май не си прочел какво съм писал.
              Втората ти част от поста е гадателска, на Таро гледаш ли?
              в случая коментираме "гони се нов връх", а не къде се прави .... и какво е гадателско като казвам, че една причина не е причина?

Коментар

добре и какъв е проблема да търсиш някаква (плитка) реакция около фибото ... принципно. А на първо време за мен е задължително да е плитка с оглед на непотвърденото в дълбочина обръщане
                Никакъв. Просто няма нищо общо с идеята за корекция. Това се прави на ниво.
                Май не си прочел какво съм писал.
                Втората ти част от поста е гадателска, на Таро гледаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  А-а-а Овчи , никво спиране - тъкмо набра добра скорост и сега кво ....Аз те чета много фнимателно , но не успявам да стигна до дълбочината на мисълта ти ...И затва въпросът ми е : Ти във форума на Желев , Прищълеца ли си или Николета ....
                  КГБ не спи

Коментар

ако предполагах нямаше да сам толкова голям питай правилно за да ти отговоря правилно. гониш цената срещу тенденцията имали смисъл да коментирам повече ?
                    Смех голем смех,говориш за стадото,а ми казваш,че съм срещу тенденцията,абе Овча мисъл не виждаш ли,че след всеки пост ставаш все по предсказуем

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      този велик овчи стил ми напомня на някого .
                      имаше тука един преди време, който се изразяваше едно към едно с овчият .само дето не си струва времето да се ровя назад из форума.
                      ако вкара в пунктуацията "!!!!!!!!!!!! !!!!!" ми мяза малко на ТонитоБиг

Коментар

Защото корекцията на нещо предполага нови върхове/дъна, иначе няма да е корекция. Като не е корекция, значи си в изначална грешка и всичко последващо е просто късмет.
                        Аз фибо също не ползвам, въпросът е принципен.
                        Макар че като ти гледам изрисуваните картинки вероятно няма да си съгласен с мен.
                        добре и какъв е проблема да търсиш някаква (плитка) реакция около фибото ... принципно. А на първо време за мен е задължително да е плитка с оглед на непотвърденото в дълбочина обръщане

В случая Фицката е търсил такава. Проблема е че е реагирал на един фактор - фибото. при мен друг не се вижда.

Коментар

възползвайте се от възможноста че зная колосално много и сам голям.
                          А бе аз питах за две неща и нищо не ми каза. За форекс не ми се пита, защото ми е все едно какво ще кажеш.
                          Ще продължа да си ползвам Уикипедията, че е по-лесно и отнема по-малко време.

Коментар

• този велик овчи стил ми напомня на някого .
                            имаше тука един преди време, който се изразяваше едно към едно с овчият .само дето не си струва времето да се ровя назад из форума.
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              ...при мен на едночасова фибо 50 е @43325
                              а тренд линията на @43221, точно където свършва опашчицата на кендъла от 17:00 GMT. Входът ми е на @43293
                              Разбрах ! Аз го смятах на дейли и там излиза 382=4340 ....Овчито ,наистина не е глупав - особенно по дискусията му с тебе веднага си пролича ,че е способен и го посъветвах да не се отказва от писането тук ( за това че го предизвика на дуел , заслугата е и твоя ) . Обикновенно в такива спорове , трябва да има казус с цифри , за да се разбере нивото на спорещите ...Печалбите и загубите са отделна тема ...
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

...... и защо трябва да се гони нов връх?

пп
                                фибо не ползувам, че сигурно за това питам.
                                Защото корекцията на нещо предполага нови върхове/дъна, иначе няма да е корекция. Като не е корекция, значи си в изначална грешка и всичко последващо е просто късмет.
                                Аз фибо също не ползвам, въпросът е принципен.
                                Макар че като ти гледам изрисуваните картинки вероятно няма да си съгласен с мен.

Коментар

Working...
                                X