IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
    100% е бил тук.
    Той пусна, читава беше.
    Добро утро на всички!

----------

..... и какво е читаво на сделката (означена със синята стрелка).
    единственото, което е в нейна полза е фрагмент 4 от схемата т.е. не добре развит сетъп - застъпване, но:
    1. от 23 май насам имаше доста такива
    2. застъпването не се вписва в моя критерий за чистота на развитие след излизане от сетъп, НО не влиза в конфликт с предходното движение фрагмент 3.

фрагмент 5 пък ми избива тотално мераците за късо, защото се губи честотата на входа.

пиша ги тези работи, както ги усетих тогава. в този район закривах дълга причината е т.4, и то защото ситуацията стана несигурна, а не защото е дошло време за къси.

........ ми общо взето и Тука са хвърлени карти Таро

Last edited by anonimen komardjia; 11.06.2011, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      минутките за реклама свършват
      според щатската скала съм около долната граница на Very gifted, ама там се поиздъних малко в частта за езиковата култура.тия искат да имам познания по английски сравними с тези на О'Хенри .
      Ха така КРАДЛИВА МИЖАТУРКА !!!
      То сигурно от всекидневно натумбачване
      с бири продължаваш да поумняваш
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        1. Това е сделка, която пуснах, заради дискусията с Овчи мозък. По-рано споменах, че до края на вгуст не търгувам и не смятах при отварянето и да я оставям отворена за уикенда, а това е максимума, който можеше да бъде достигнат днес, според мен.
        2. Входът е точно под фибо 50 на ъп тренда от 23 май, което съвпада и с бича тренд линия. Докато не бъдат пробити, входа за дълги е правилен за мен.
        3. Ако Дюкаси-те са бъкет, би ли ми дал съвет, кой не е бъкет
        ПРАСЧО ти си истинска СВИНЯ мързелива !!!!
        Така като тъ гледам ще наддадеш
        следващите 2-3 месеца минимум
        50-тина кила и съвсем ще ми станеш
        най-потенциалния таргет за желязото.
        Само да се захлади и поизчезнат мухите

Коментар

• Добрю ютрю
          Много глупости сте надраскали снощи !!!

Та ставай и се строявай на БАЛТАМАТУМА !!!!

От физарядката освобождавам само УФСЪТЪ,
          щото тея жиуотни стават само за разплод,
          доене, стригане, за месце, а умеят само
          да пасът треволяци, да преживат и да
          наторяват с ДАРАДОНКИ !!!

БЕГОМ МАРШ !!!!!!!!!!

Коментар

• добар ден. имам работа няколко часа и ще се върна.
            Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
            А бе аз питах за две неща и нищо не ми каза. За форекс не ми се пита, защото ми е все едно какво ще кажеш.
            Ще продължа да си ползвам Уикипедията, че е по-лесно и отнема по-малко време.
            ти не си от стадото. отръскай се ще те заразят. съфорумеца bombe даде пример и коментирах investopedia a не wikipedia. поправи се.
            Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            Смех голем смех,говориш за стадото,а ми казваш,че съм срещу тенденцията,абе Овча мисъл не виждаш ли,че след всеки пост ставаш все по предсказуем
            забавляваш се на собственото незнание ? браво как го правиш ? най голямата овца е тази която се опитва да вие когато чуе вълците наблизо няма противоречие в това което сам написал за тенденцията и стадото. помисли внимателно аз ще ти помогна след това. не се опитвай да ме предскажеш ще останеш изненадан като на форекса.
            Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            Прасе,прав е Петрето показвал е ама във Финанс,и след като движенито е станало
            бъркаш отново картинката. не съм Петрето. на другите въпроси вече сам ти отговарял. чети съсредоточено не повтаряй като заекващ кондуктор.
            Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
            клавиата трябва да се пази от кафе особено ако има и заар, и сметана......а като са в повече...лепне много

благодаря, извинявай, мерси....

П.П. бах мама му 7-ма бира пия и немоем да изтрезнеем
            пак заповядай. не ползвах клавиатура с графитени контактори на клавишите и затова имах проблем. не пия кафе със захар. захарта е от доста вредните продукти.
            Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
            100% е бил тук.
            Той пусна, читава беше.
            да писал сам преди време. тази година сам ви чел доста. следя 12 форума. не гадайте кой сам. мога да ви кажа че сам всеки. това няма значение.
            към всички -ако заслужите ще ви кажа къде и с къв никнейм сам писал аз не питам вие кои сте нали ? не питам защото няма значение. не се вкарвайте вв излишни въртележки. не разбирате и егото. проблема е раздутото само-чувствие без покритие. ако имате покритие то тогаз нямате проблем с такива като мен. разбирате ли ?ако нямате его което е невазможно няма да можете да се храни да пиете вода и да си връзвате обувките.добре че не изключват за флууд при много цитати.
            Last edited by Овча Мисъл; 11.06.2011, 06:29. Причина: добавка
            Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

100% е бил тук.
              Той пусна, читава беше.
              Де бре Мане,язе съм я пропуснал,от тоя скалп
              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                Като се замисля по обзорно имаш право,но кой ще да е,все пак е бил тук и преди
                П.П.Абе той ако пусне една сделка ша го разберем ама не ще
                100% е бил тук.
                Той пусна, читава беше.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  ясно е няма вход,
                  но това "Палячо, като влизаш по Фибо на ъптренд се гони нов връх" събуди в мен поредица от по скоро реторични въпроси.

Лека!
                  Комарджи не се впрягай на Бербатов,той толку си може
                  П.П.Да ни се обидете ей

Коментар

Не е той, тоя е умен.
                    Като се замисля по обзорно имаш право,но кой ще да е,все пак е бил тук и преди
                    П.П.Абе той ако пусне една сделка ша го разберем ама не ще

Коментар

Тук е преродил се в Овча мисъл.Той винаги е тук и дебне
                      Не е той, тоя е умен.

Коментар

Нищо не коментираме, аз си пиша, ти питаш колкото да се намираш на работа.
                        По-ясно отколкото съм го написал в първия си пост няма как да стане.

ясно е няма вход,
                        но това "Палячо, като влизаш по Фибо на ъптренд се гони нов връх" събуди в мен поредица от по скоро реторични въпроси.

Лека!

Коментар

Къде е тоя смешник, вече два дни го няма?
                          Сигурно си харчи парите по островите и гали доминикански бедра.
                          Тук е преродил се в Овча мисъл.Той винаги е тук и дебне

Коментар

Прасе,прав е Петрето показвал е ама във Финанс,и след като движенито е станало
                            Къде е тоя смешник, вече два дни го няма?
                            Сигурно си харчи парите по островите и гали доминикански бедра.

Коментар

Силно ме съмнява. Мога да те чекна веднага с едно лично откъде пишеш, ама няма да го отвориш.
                              Надут си. Във форуми се пише само заради его, няма друго. Нада.

А, ЕГО,че аз кат имам тук таме някоя пичиливша сделка,и се фукам с нея,дали е заради егото а?, ни се бях сетил

Коментар

Е къде да търгуваш бе Мане,сите са маскари
                                Не са сите маскари, ама трябва да се сменя, въпреки това.

Коментар

Working...
                                X