IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
    ММ нищо не каза, аз лично съм ти цъкъл

на рекламите , ама се 2005 август май беше,аз прицип съм неук
    <a href="http:/// target="_blank"></a>
    вервай тва дразни много, анон каза нещо много хубаво "много се дразня да мисля вместо ората дето ми прибират парите"

мога да ти дам код с таймер

пп нищо не казаза позицията
    Нищо не разбирам от този код. Нито за какво е , нито къде да се сложи. А системният админ е някъде на майната си от 2 седмици

Позицията ти е О.К. според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      При всички форуми е така. Но имаш персонални настройки от които може да си направиш настройката така, че пръв да виждаш последният пост.

ММ нищо не каза, аз лично съм ти цъкъл

на рекламите , ама се 2005 август май беше,аз прицип съм неук
      <a href="http:/// target="_blank"></a>
      вервай тва дразни много, анон каза нещо много хубаво "много се дразня да мисля вместо ората дето ми прибират парите"

мога да ти дам код с таймер

пп нищо не казаза позицията
      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        ф4е, кажи че си истинска а не експЕрЕмент на уфсъта: Фицката съвсем ще я вапца
        Че той знай че съм истинска ...нали е флюбен ..то само по аватарче не става таз работа ....
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Искам да те попитам за едно произношение дали е правилно,,, може бъйд тебя схочетса ключ ис каса где денги стаят
          Ми не е правилно ! Написал си го на руски , но с български словоред - първо ! Второ , дума "схочетса " няма - има "хочется" обаче зависи от начина на употребата й в изречението ....Изобщо целият ти пример е тотално грешен като словоред и смисъл и не ми е ясно от гугъл-преводача ли го вадиш или от другаде !

Руският е граматически по-труден от английския - заради падежите , а и многообразието му е много голямо ...Чувал съм например ,че руснаците имат над 20 вида псувни . И като имаш предвид ,че през 1927 г. имат езикова реформа ,която изпростява много самия език и освен граматичните промени , изхвърля от употреба и много думи като ги заменя с чуждици ( даже има термин " дореволюционен руски език - това е "езика "до 1917 г. който в момента не съществува ) . Тая им езикова реформа ,донякъде е "заимствана " от реформата на Ататюрк в Турция , свързана с премахването на османския език и замяната му със съвременния турски език ( в резултат на тази реформа ,османският език е "мъртъв език " и парадоксалното е ,че е запазен разговорно -отчасти в някои руски кавказки републики . Иначе в самата Турция е забранен със закон и не съществува ) ...Сори ,че се поотнесох !
          Last edited by SPART; 15.06.2011, 00:08.
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• ф4е, кажи че си истинска а не експЕрЕмент на уфсъта: Фицката съвсем ще я вапца

Коментар

• Хайде и от мен хубава вечер и неприлични сънища ...
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Аз може може ли, късо от 4482 s. 45025 tp. дето иди, ше я бъде, ли чекам експертно мнение без намек за ирония
                Поздрав за всички оти тоз ден ме накара да се чуствам така

http://www.youtube.com/watch?v=OgMAFXaVOXk

1 пп офцето не е най-големо,шото аз съм най-големиа, мани и безсмъртвен
                http://www.youtube.com/watch?v=RnrXiaPVeHY
                изводите ке ги чекам с големо нетърпение

2 пп Алън искам да те питам що 95% от линковете водят към първия пост от форума ти при полу/о?жение че даваш съвети за настоящито, ко искаш да ти дам едно код дето праи авто импресии

Държим на отговор
                При всички форуми е така. Но имаш персонални настройки от които може да си направиш настройката така, че пръв да виждаш последният пост.

Коментар

• Надушвам, че е възможен тъй-нареченият Samurai bounce в USD/JPY. Много долна японска фатка, която може да изгори бая стопове.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Айде поздрав за всички Дами с пожелание за Лека Нощ и Прилични Сънища : :

http://www.youtube.com/watch?v=QvpSr...eature=related
                    Ами Спарте, то за дамите нощите никога не са леки и сънищата не са прилични особенно когато са с малка челна рокля на голо ....

Коментар

• [QUOTE=SPART;1059105817]

Искам да те попитам за едно произношение дали е правилно,,, може бъйд тебя схочетса ключ ис каса где денги стаят
                      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                        Веднага да доди Рукито и да обясни що като мина това баирче пак тръгна надолу това евро ..и да му каже там по сателита че аз няма го чакам вече ...иначе Рукито знам че за теб не е заплаха обаче щи приложа 7-мото мъчение ....
                        Ам те баирчета днес, бяха за стадото
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Айде поздрав за всички Дами с пожелание за Лека Нощ и Прилични Сънища : :

http://www.youtube.com/watch?v=QvpSr...eature=related
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Веднага да доди Рукито и да обясни що като мина това баирче пак тръгна надолу това евро ..и да му каже там по сателита че аз няма го чакам вече ...иначе Рукито знам че за теб не е заплаха обаче щи приложа 7-мото мъчение ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              За кво да те фалям ? Тия 20 пипса брокерот няма да ти ги плати щото са от шиш ..

Ако знайш Оандата къв плъгин са вкарали , ум ше ти зайде ...Сеч и кеч - мали-и-иии -й мъка ми за цялото Симитли

Чал-га-аааа -> тая песен сутрин в 5:30 я надувам на уредбата и почвам да удрям с две лъжици по радиатора в такт с ударните :

http://www.youtube.com/watch?v=waUDttypxHM
                              Шиш миш,се тая ам те се и увеличават.Важното е да си в стадото,и да те доят,дан земеш да присъхнеш
                              Кво Симитли та гони,ти мен уважаваш ли ме
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                                не ма бий ,не ма бий
                                Нема та бием,споко,слагай салатата,а за бялото винце ша се разберем то Мелнишката е малко скъпа,ама не го жали Прасето,той ша плати
                                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Working...
                                X