IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Аххх палавницеееее знаех си ,че криеш още тайни ти
    кви тайни бре фицка ?
    момата иска да те линчува,само дето вместо катран, мед ще използва, ти се радваш
    по-мазо и от мене си ейййй
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      Ти да внимаваш в картинката че,ако продължаваш да ме ядосваш ще те намажа с мед докато спиш и ще ти изсипя пуха от възглавницата
      Аххх палавницеееее знаех си ,че криеш още тайни ти
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
        Лошо, лесно е да станеш ГРАФ когато и баща ти е бил ГРАФ,онва лайно Максим,за жалост има кой да бди над него
        От това по-голямо изсмиване в лицето на гражданите, от страна на съдебната система....
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Ефчееее ти си единствена и за 100 кила ракия не те давам
          Ти да внимаваш в картинката че,ако продължаваш да ме ядосваш ще те намажа с мед докато спиш и ще ти изсипя пуха от възглавницата
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• bokogega аз мислех, че ти ще черпиш по случай, добрата сделка
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Тук съм,ЧЕРПЕТЕ НЕ МЕ ЖАЛЕТЕ,ЦЕЛИЯТ СЪМ ВАШ
              П.П.Аз съм най добрият,псувайте викайте,крещете,ще ви избия с графики
              П.П,Ох,Ракийчице,аз те пия за добро ти ме буташ у дзидо
              Ся ако искараш и "Руфинка болна легнала", печелиш ма за твой последовател

Коментар

Как кво е станало бре Грийди Онуй момиче жив труп остана и сега съдебните разходи на онва лайно Максим трябва да плаща

Ох, мъко, мъкоооо

Лошо, лесно е да станеш ГРАФ когато и баща ти е бил ГРАФ,онва лайно Максим,за жалост има кой да бди над него
                Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Фицка не тъй де, и еф4е-то и тя душа носи Прости и , винаги е била тъй добра към теб, не позволявай една моментна страст да ви провали връзката. Помоли я за прожка
                  Няма Туй дето тя го иска е грешно АЗ МОГА ДА И ПОМОГНА И затуй не моля за прожка, ама ми са приядоха пирожки със сирене

Ефчееее ти си единствена и за 100 кила ракия не те давам

Коментар

Помогни на стадото, отзови се когато те повикат и ги изцели от глупостта споходила умовете и душите им
                    А дори и да не те викат, ти им помогни, защото те са в стадото и не разбират, че имат нужда от помощ
                    Тук съм,ЧЕРПЕТЕ НЕ МЕ ЖАЛЕТЕ,ЦЕЛИЯТ СЪМ ВАШ
                    П.П.Аз съм най добрият,псувайте викайте,крещете,ще ви избия с графики
                    П.П,Ох,Ракийчице,аз те пия за добро ти ме буташ у дзидо
                    Last edited by bokogega; 14.06.2011, 22:30.
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Фицка не тъй де, и еф4е-то и тя душа носи Прости и , винаги е била тъй добра към теб, не позволявай една моментна страст да ви провали връзката. Помоли я за прожка

Айде една песен да се сдобрите http://www.youtube.com/watch?v=J6vSndPdVjw
                      Току що я пуснаха по радиото.

Golden hit radio Italia e радиото.
                      Last edited by greedforsuccess; 14.06.2011, 22:26.
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Дай рушвет
                        Какво е станало ?
                        Как кво е станало бре Грийди Онуй момиче жив труп остана и сега съдебните разходи на онва лайно Максим трябва да плаща

Ох, мъко, мъкоооо

Коментар

Тя да не бърка ситуацията с боя
                          ММ ти ко би предпочел с две?

http://www.youtube.com/watch?v=qzfo4txaQJA
                          Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                            Таз ситуация по -ми харесва ....няма тука някаква Анелиа да ми прави конкуренция
                            Ей ся веке я обърка Кого ше лайш ти ма, ку...о

Коментар

ИЗРОДИИИИ, ИЗРОДИ СА ТЕ СЪДИИ В БЪЛГАРИЯ !
                              Дай рушвет
                              Какво е станало ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                                Ти тъй мислиш ми ко желае мъж вместо жена
                                Таз ситуация по -ми харесва ....няма тука някаква Анелиа да ми прави конкуренция
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X